• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

okulda yaşanıyor asıl sorunlar maalesef.itişme itme çarpma bilerek taş atma merdivenden itme hepsi var.
Kreşten geldiğinde bile olurdu benimkinde, eli morarmış diş izi, arkadaşı ısırmış.
Kaşı kanamış, arkadaşı itmiş vs.
Çocuk yani, illa oluyor da Allah korusun ya, chamal ın dediği şeyi tahayyül edemedim, ay Yarabbim...

Genetik genetik bizimkiler, ben öyleydim eşim öyleymiş kaçınılmaz son, günde 5 adet bonibon yiyorlar o da atlatırsam her gün değil.
O zaman bekarlar evlenmeden önce işin var mı? Evin araban var mı diye sormadan önce küçükken nasıl bir çocuktun diye sormalı.

yazamıyorumm maalesef açık açık ama hala destekliyorlar diyeyimmm anlayınnnn :kızgın:
Yazmayın zaten, siyasi ve dini içerikler yasak, biz deyince dinlemiyorsunuz evinize Silivri davetiyesi gelince ciddiye alırsınız, yazmayın dedikçe yazanlar hakkında siteye koçanıyla kağıt geliyordu bir zamanlar savcılıklardan, bu bilgiyi de buraya not diye iliştireyim.

ya kiz demirin altina ayaklarini koydu bahceye bakacak ayagi kaydi, o demir kizin boynundan saplandi
beynim kiz ölecek çikar diyo elim ayagim hareket etmiyo resmen, allahtan annesi yanimizdaydi kiz cikardi kendi eliyle cocugu o demirden
gercekten hersey okadar tehlikeli ki.
insan basina gelmeden bazi seyleri goremiyo
Yaşıyor mu

Yazmayın zaten, siyasi ve dini içerikler yasak, biz deyince dinlemiyorsunuz evinize Silivri davetiyesi gelince ciddiye alırsınız, yazmayın dedikçe yazanlar hakkında siteye koçanıyla kağıt geliyordu bir zamanlar savcılıklardan, bu bilgiyi de buraya not diye iliştireyim.
Uyyy şimdiden üşüdüm😂😂

Krup nadiren bakteriyel bir hastalık olur, çoğunluğu bulaşıcı hastalık.
O sebeple kaloriferden olması aklımı kurcaladı, faranjit olmasın?
O da köh kööh kuru öksürük yapar.

Gerçi benim bebeler de çıkmıyor ama 10 gün önce ikisi de ateşli hastalık geçirdi, biz taşıyıcı olabiliyoruz, bizi hasta etmeyen şey onları ediyor.
Havlar gibi öksürüyordu da bu geceki uzun sürmedi, herhalde boğazı kurudu. Uzatmadan bitti şükür gece rahat uyudu.
Günaydın bu arada ahali

Öksürüğe zencefil de çok iyi geliyor. Bir cezveye bir kupa bardağı kadar su yani kaynar olmayacak çeşmeden yada damacanadan hangisini kullanıyorsanız, içine yarım çay kaşığı toz zencefil, çeyrek limon dilimleyip ocakta 2 dk kaynatıyoruz, kaynamaya yakın karıştırın taşmasın. Sonra süzüp içine bal koyup için. Ne zaman hasta olacak olsam içiyorum olmuyorum. Hasta olup içersem 2/3 günde iyileşiyorum. Benim kv normalde hastalandığı zaman haftalarca sürer, bu sene bundan içti 3 günde iyileşti kadın 80 küsur yaşında. Bu verdiğim tarif çocuk için, yetişkin için toz zencefili 1 çay kaşığı koyun. Coronaya karşı da çok iyi.

Havlar gibi öksürüyordu da bu geceki uzun sürmedi, herhalde boğazı kurudu. Uzatmadan bitti şükür gece rahat uyudu.
Günaydın bu arada ahali
Tarifini verdiğim zencefil çayını bir deneyin mutlaka.

Çok geçmiş olsun.
Bizde yeni geçirdik ailece.
Eşimle ben ilaç kullanmadık ama annem babam kullandılar.
Babam kronik akciğer hastası, onun çok endişe ettim bende ama eklem ağrısı dışında bir şikayeti olmadı çok şükür.

Anneniz de en hasarsız ve kolay şekilde atlatır umarım.
Çok geçmiş olsun, en azından sıkıntısız atlatmışsınız 🤲♥️

Evde sadece taze zencefil var, onunla deneyeceğim akşam. Teşekkür ederim ☺️
Taze zencefili rendele, bir kavanoza koy üstüne de bolca bal. Bir gece dinlendir harmanlaşsın, sabah akşam bir çay kaşığı yedir çok etkili ben böyle tüketiyorum

buralar pek bi sessizzzzzz :KK53:
Ben artık kendimi atıcam valla camdan. Bu mutasyon olayı fln gerdi beni. Bitmicek meret.
Oğlan da enerjisini atamıyor evde. Aynı oyunlar, aynı etkinlikler sıkıldı. Sürekli üstümde, tepki vermemden zevk alıyor herhalde ısırma, üstüme atlama, çat pat vurma. Yıldım usandım ya. Kreş yaşında çocuk da haklı, akran arıyor yani. Bu meretin biteceği de yok🙁

Back