Geçinemeyenler kulübü

yok ya bizimkine duvar boyu tuval alsam yinede o duvara o patates adam cizilecek
Yok yok, işte bu kağıtla duvar kaplanıyor, onun boyundaki alana.
Şunu yatay şekilde bütün alt bölgeye yapıştırıyorlar.

Eklentiler

• ED9D9031-46EC-4D03-A5BE-383B86CB4B55.png
    353,8 KB · Görüntüleme: 59
korkmadin mi bayilinca

korkmadin mi bayilinca
Elim ayağım dolaştı, beynim uyuştu, evden çıkmamız tam 2dk sürdü, kar yağıyor yeni, bizim yokuş buz tutuyor.
Nasıl gittiğimizi bilemedik ama hastanenin kapısını görünce kendine geldi, içeride doktor odasını hallettiler, doktor da ‘bakın korkulacak bir şeyi yok, kaldığı yerden devam ediyor yaramazlığa’ demişti

Yok yok, işte bu kağıtla duvar kaplanıyor, onun boyundaki alana.
Şunu yatay şekilde bütün alt bölgeye yapıştırıyorlar.
bacim sen benim kizi sadece kendi boyinda boyuyo saniyosun ama oyle degil,
koltuk tepesine cikiyor,
tv sehpasinin ustune cikiyor,
sandalye tasiyor ,
bir ara benden merdiven istedi yukariya yetisemiyomus hadi len daha neler dedim de kendide sacmalama sekline guldu

ay ben olsam var ya aklimi oynatirim
atesi cikinca bile kalbim agzimda atiyo benim

ay ben olsam var ya aklimi oynatirim
atesi cikinca bile kalbim agzimda atiyo benim
Ben rahatım artık, çok şey başımıza geldi.
Büyük parkta dudağının içindeki o tutan deriyi yardı 1 yaşında, ağzı burnu kan içinde yine hastanedeydim yer etti bir de o, hafif çarpsa bile şuan hala kanar, göbeğine çay döküldü yandı çocuk yine 1 yaşındaydı, yine aciller.
Küçük 7 aylık mama sandalyesinden atladı, dilini parçaladı ayrıldı yandan 2 cm kadar, tatilde abisi hastanede yatarken o cama girdi, kafayı şişirdi, bende macera bitmez.
Her tatile gittiğim şehrin hastanesini bilirim, bazılarında gece yattılar bile, sayısız türlü türlü hastalık da cabası.

Seninkinde de var potansiyel, ben diyeyim
Bir akranı olsa sağlam yaramaz olur.

valla sen iyi dayaniyosun sunlarin yarisi benim kizin basina gelse ben coktan ölmüstüm heralde kahrimdan

valla sen iyi dayaniyosun sunlarin yarisi benim kizin basina gelse ben coktan ölmüstüm heralde kahrimdan
Olmaz olmaz bir şey, öyle deme.
Annenin sakin hali süreci yönetir ki yanma olayında başımıza geldi, kimse beni dinlemedi kvdemdeydik ama yapılması gerekeni bilince ve sakinliği koruyunca asıl çocuğu kötü bir durumdan kurtarabiliyorsun.

Az biraz da ilkyardım bilgin, hastalık tecrüben varsa her şey hallolur.
Pandemi bittiğinde sertifikalı bir ilk yardım kursuna da gideceğim ben, lazım.
Her ebeveyn öğrenmeli.

olay aninda sakin oluyorum ben dovunmek yerine ilk ne yapacagimi dusunurum ama kendime gelmem cok uzun suruyo.
kuzenimin kizi bahce demirlerinde boynundan asili kaldi sivri olanlar var ya, o cocugu oyle gordugumden beri aklim cikiyo kizimin basina bi is gelecek diye.
hayatimda ilk kez bi olaya karsi soguk kanli olamadim mesela donup baka kaldim o cocuga oyle 1 ay kendime gelemedim kizima olsa heralde direk kalp krizi yani

O da tövbe yarabbim Allah korusun, çoğumuz öyle bakar kalırdık, emin ol...

Hayatımızda her şey aşırı tehlikeli ama farkında değiliz işte.
E biz de insanız, yüzde yüz düşünüp engel olamıyoruz ki her duruma.

Aman Allah korusun, Allah yardımcın olsun. Çok çikolata falan yiyorlarsa enerjilerini atamıyorlardır. Fazla vermeyin.

ya kiz demirin altina ayaklarini koydu bahceye bakacak ayagi kaydi, o demir kizin boynundan saplandi
beynim kiz ölecek çikar diyo elim ayagim hareket etmiyo resmen, allahtan annesi yanimizdaydi kiz cikardi kendi eliyle cocugu o demirden
gercekten hersey okadar tehlikeli ki.
insan basina gelmeden bazi seyleri goremiyo

okulda yaşanıyor asıl sorunlar maalesef.itişme itme çarpma bilerek taş atma merdivenden itme hepsi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…