- 17 Aralık 2015
- 26.677
- 48.633
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #3.141
Yok yok, işte bu kağıtla duvar kaplanıyor, onun boyundaki alana.yok ya bizimkine duvar boyu tuval alsam yinede o duvara o patates adam cizilecek
Aynı öyle vuruyorlar da, bugün küçük oğlum gazi oldu, gözü şiş
Zamanında geçen kıştı sanırım, beyin sarsıntısı ile acile de gittik, koltuktan ittiler birbirlerini kafa üstü, küçük bayıldı.
Artık alıştım ben ya, ev pazar yeri gibi zaten
ilk bakışta tavşan olduğu anlaşılıyor. çocuk da yetenek var sakın engel olmaaaaha buda tavşanı
Elim ayağım dolaştı, beynim uyuştu, evden çıkmamız tam 2dk sürdü, kar yağıyor yeni, bizim yokuş buz tutuyor.korkmadin mi bayilinca
bacim sen benim kizi sadece kendi boyinda boyuyo saniyosun ama oyle degil,Yok yok, işte bu kağıtla duvar kaplanıyor, onun boyundaki alana.
Şunu yatay şekilde bütün alt bölgeye yapıştırıyorlar.
ay ben olsam var ya aklimi oynatirimElim ayağım dolaştı, beynim uyuştu, evden çıkmamız tam 2dk sürdü, kar yağıyor yeni, bizim yokuş buz tutuyor.
Nasıl gittiğimizi bilemedik ama hastanenin kapısını görünce kendine geldi, içeride doktor odasını hallettiler, doktor da ‘bakın korkulacak bir şeyi yok, kaldığı yerden devam ediyor yaramazlığa’ demişti
aman zaten engel olsakta dinlemiyorilk bakışta tavşan olduğu anlaşılıyor. çocuk da yetenek var sakın engel olmaaa
Ben rahatım artık, çok şey başımıza geldi.ay ben olsam var ya aklimi oynatirim
atesi cikinca bile kalbim agzimda atiyo benim
Seninkinde de var potansiyel, ben diyeyimbacim sen benim kizi sadece kendi boyinda boyuyo saniyosun ama oyle degil,
koltuk tepesine cikiyor,
tv sehpasinin ustune cikiyor,
sandalye tasiyor ,
bir ara benden merdiven istedi yukariya yetisemiyomus hadi len daha neler dedim de kendide sacmalama sekline guldu
valla sen iyi dayaniyosun sunlarin yarisi benim kizin basina gelse ben coktan ölmüstüm heralde kahrimdanBen rahatım artık, çok şey başımıza geldi.
Büyük parkta dudağının içindeki o tutan deriyi yardı 1 yaşında, ağzı burnu kan içinde yine hastanedeydim yer etti bir de o, hafif çarpsa bile şuan hala kanar, göbeğine çay döküldü yandı çocuk yine 1 yaşındaydı, yine aciller.
Küçük 7 aylık mama sandalyesinden atladı, dilini parçaladı ayrıldı yandan 2 cm kadar, tatilde abisi hastanede yatarken o cama girdi, kafayı şişirdi, bende macera bitmez.
Her tatile gittiğim şehrin hastanesini bilirim, bazılarında gece yattılar bile, sayısız türlü türlü hastalık da cabası.
dısarda baş edemiyorum aslinda ama biraz bendem tırsiyo, biraz daha tek basina tam bagimsiz oynama aliskanligi kazanamadi disarda ama var yani kuduruklukSeninkinde de var potansiyel, ben diyeyim
Bir akranı olsa sağlam yaramaz olur.
Olmaz olmaz bir şey, öyle deme.valla sen iyi dayaniyosun sunlarin yarisi benim kizin basina gelse ben coktan ölmüstüm heralde kahrimdan
olay aninda sakin oluyorum ben dovunmek yerine ilk ne yapacagimi dusunurum ama kendime gelmem cok uzun suruyo.Olmaz olmaz bir şey, öyle deme.
Annenin sakin hali süreci yönetir ki yanma olayında başımıza geldi, kimse beni dinlemedi kvdemdeydik ama yapılması gerekeni bilince ve sakinliği koruyunca asıl çocuğu kötü bir durumdan kurtatabiliyorsun.
Az biraz da ilkyardım bilgin, hastalık tecrüben varsa her şey hallolur.
Pandemi bitinde sertifikalı bir ilk yardım kursuna da gideceğim ben, lazım.
Her ebeveyn öğrenmeli.
O da tövbe yarabbim Allah korusun, çoğumuz öyle bakar kalırdık, emin ol...olay aninda sakin oluyorum ben dovunmek yerine ilk ne yapacagimi dusunurum ama kendime gelmem cok uzun suruyo.
kuzenimin kizi bahce demirlerinde boynundan asili kaldi sivri olanlar var ya, o cocugu oyle gordugumden beri aklim cikiyo kizimin basina bi is gelecek diye.
hayatimda ilk kez bi olaya karsi soguk kanli olamadim mesela donup baka kaldim o cocuga oyle 1 ay kendime gelemedim kizima olsa heralde direk kalp krizi yani
Aman Allah korusun, Allah yardımcın olsun. Çok çikolata falan yiyorlarsa enerjilerini atamıyorlardır. Fazla vermeyin.Ben rahatım artık, çok şey başımıza geldi.
Büyük parkta dudağının içindeki o tutan deriyi yardı 1 yaşında, ağzı burnu kan içinde yine hastanedeydim yer etti bir de o, hafif çarpsa bile şuan hala kanar, göbeğine çay döküldü yandı çocuk yine 1 yaşındaydı, yine aciller.
Küçük 7 aylık mama sandalyesinden atladı, dilini parçaladı ayrıldı yandan 2 cm kadar, tatilde abisi hastanede yatarken o cama girdi, kafayı şişirdi, bende macera bitmez.
Her tatile gittiğim şehrin hastanesini bilirim, bazılarında gece yattılar bile, sayısız türlü türlü hastalık da cabası.
ya kiz demirin altina ayaklarini koydu bahceye bakacak ayagi kaydi, o demir kizin boynundan saplandiO da tövbe yarabbim Allah korusun, çoğumuz öyle bakar kalırdık, emin ol...
Hayatımızda her şey aşırı tehlikeli ama farkında değiliz işte.
E biz de insanız, yüzde yüz düşünüp engel olamıyoruz ki her duruma.
Genetik genetik bizimkiler, ben öyleydim eşim öyleymiş kaçınılmaz son, günde 5 adet bonibon yiyorlar o da atlatırsam her gün değil.Aman Allah korusun, Allah yardımcın olsun. Çok çikolata falan yiyorlarsa enerjilerini atamıyorlardır. Fazla vermeyin.
okulda yaşanıyor asıl sorunlar maalesef.itişme itme çarpma bilerek taş atma merdivenden itme hepsi var.O da tövbe yarabbim Allah korusun, çoğumuz öyle bakar kalırdık, emin ol...
Hayatımızda her şey aşırı tehlikeli ama farkında değiliz işte.
E biz de insanız, yüzde yüz düşünüp engel olamıyoruz ki her duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?