- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
- Konu Sahibi chamallows
-
- #2.941
2 si eşimin tam 40 yıl önce vafat eden babasından kaldı.diğer ikisinden birini annem emekli ikramiyesiyle almış ama değerlendi biride dedemden kaldı yahuuu.ben 9 sene çalıştım hepsini yedim 1 kuruşum yokkkkkarabaları bile arsa satıp aldık oda rahmetliden nurlarda yatsın.biz ne aldıkkk bi düşüneyimmmmm :sıfırrrrrrrrrrr
Memur vaaar memur vartek maaşlı memuruz yahuuu ne zengini.ama sitede bildiğim zenginler var. nicklerini sana vereyim git onlara hesap sorrr
amann boşverrr en uzun yaşayan 80 90 .bu halimizden kötüye düşmesek bir de çocuklarımız düzgün yaşasa iş sahibi olsa yeter.zengin olmamızın nasılsa mümkünatıı yokk.ama piyangodan umutluyum du bakalımmmmBir ara babamla yemeğe çıkmıştık beni bekle diyip kayboldu 2 dk, sonra geldi “baba az daha yere çöküp kiracım beni evden cıkarıyor ev kiram icin para verin diye dilenecektim” gibi bir espri yaptım. Kızım zengin tabi dilenirken bile kiracısı var demiştio geldi aklıma
8 çocuğu vardı bölününce az düştü zaten bir sen eksiktinnnRahmetli olmasaydı ben evladlık gelebilirdim
Ay aldın mı.amann boşverrr en uzun yaşayan 80 90 .bu halimizden kötüye düşmesek bir de çocuklarımız düzgün yaşasa iş sahibi olsa yeter.zengin olmamızın nasılsa mümkünatıı yokk.ama piyangodan umutluyum du bakalımmmm
o da mirasyedi ev hanımı buldu.5 kuruş harçlık vermiyor daha ne istesin arabama benzini bile kendim alıyorum tektaşımı bile kendim aldımmm yeminle.Memur vaaar memur var
Sen mirasyedi memur bulmuşsun tek maaş diyemezsin ondan
henüz almadık ama alacağızAy aldın mı.
Allah seni piyango artık fakirin zengine bağışı.
Ben geçen sene de almadım bu senede almam.
Artık ayan beyan Hile hurda katıyorlar.
Yazarken şıkır şıkır şıkırdıyor bir şeyler belli, fakirim deme bari yavo da mirasyedi ev hanımı buldu.5 kuruş harçlık vermiyor daha ne istesin arabama benzini bile kendim alıyorum tektaşımı bile kendim aldımmm yeminle.
bendekiler minik minikler sen filmdelisindekileri bir görsennnYazarken şıkır şıkır şıkırdıyor bir şeyler belli, fakirim deme bari yav
Almayın bende protesto edin. Cidden kazanacak numaralar sürülmüyormuş. Sırf onu teşvik etmek için tek vergisiz ürün oldu. Malum insanlara bağış atmak olur.henüz almadık ama alacağız
üniversiteler bilmemne evi yuvası gibi oldu diyen hocalar çalışıyor .taş devrine geri döndükAlmayın bende protesto edin. Cidden kazanacak numaralar sürülmüyormuş. Sırf onu teşvik etmek için tek vergisiz ürün oldu. Malum insanlara bağış atmak olur.
Ben asla almam aslaaaa.Milli piyango alıyormusunuz gerçekten
Millet ama akıllandı. Geçen market kasasında teklif ettiler yaşlı bir teyzeye. Kadın çemkirdi direkt.Ben asla almam aslaaaa.
sen insan analizi konusunda başarısızsın kuzum.neden dersen zenginler hep fakirim der yetmiyor der hiçbirşeyim yok der.benim ve film khyomyuk gibi kendi yağında kavrulan orta hallilerde neyi var neyi yok saklamaz anlatır .nasıl aldığımı defalarca anlattım yahuu.annem benle kalıyor dedim çocuğu anaokulu kreş dahil hiç paralı okutmadım dedim.sigara alkol masrafım yok dedim.ee az biraz pırlanta elmasım da olmasın mı bu koşullarda.1 senelik sigara masrafına neler alınır git kuyumcuya gör
o konuyu bende okudum kadinda paranin kokusunu alinca kocama donsemmi diyorduharcamama gerek kalmadı markete gittik sadece aktüelde de hiç bir şey yoktu alacak.ama az önce bir konu okudum adam resmen rüşvet almış kendi çocuğunun da hesabına yatırmış.nefret ediyorum böyle insanlardan .tek kuruş vergim geçmişse boğazlarından böylelerinin haram zıkkım olsunnn.kendi evladımın boğazından geçtiyse ona da haram olsun.
paranın geriside var mı acaba diye meraklanmıştıro konuyu bende okudum kadinda paranin kokusunu alinca kocama donsemmi diyordurusvetmi almis adam, o neyin rusveti ayol 500.000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?