Geçinemeyenler kulübü

Rahmetli olmasaydı ben evladlık gelebilirdim

amann boşverrr en uzun yaşayan 80 90 .bu halimizden kötüye düşmesek bir de çocuklarımız düzgün yaşasa iş sahibi olsa yeter.zengin olmamızın nasılsa mümkünatıı yokk.ama piyangodan umutluyum du bakalımmmm

Ay aldın mı.
Allah seni piyango artık fakirin zengine bağışı.
Ben geçen sene de almadım bu senede almam.
Artık ayan beyan Hile hurda katıyorlar.

Memur vaaar memur var
Sen mirasyedi memur bulmuşsun tek maaş diyemezsin ondan
o da mirasyedi ev hanımı buldu.5 kuruş harçlık vermiyor daha ne istesin arabama benzini bile kendim alıyorum tektaşımı bile kendim aldımmm yeminle.

Almayın bende protesto edin. Cidden kazanacak numaralar sürülmüyormuş. Sırf onu teşvik etmek için tek vergisiz ürün oldu. Malum insanlara bağış atmak olur.
üniversiteler bilmemne evi yuvası gibi oldu diyen hocalar çalışıyor .taş devrine geri döndük

sen insan analizi konusunda başarısızsın kuzum.neden dersen zenginler hep fakirim der yetmiyor der hiçbirşeyim yok der.benim ve film khyomyuk gibi kendi yağında kavrulan orta hallilerde neyi var neyi yok saklamaz anlatır .nasıl aldığımı defalarca anlattım yahuu.annem benle kalıyor dedim çocuğu anaokulu kreş dahil hiç paralı okutmadım dedim.sigara alkol masrafım yok dedim.ee az biraz pırlanta elmasım da olmasın mı bu koşullarda.1 senelik sigara masrafına neler alınır git kuyumcuya gör

o konuyu bende okudum kadinda paranin kokusunu alinca kocama donsemmi diyordu rusvetmi almis adam, o neyin rusveti ayol 500.000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…