- 14 Haziran 2019
- 14.483
- 70.257
- Konu Sahibi chamallows
- #29.961
Tam tersi daha çok etkilenir. Emin ol o erkenden başlayanların hepsi cahilliğinden başlıyor.Ya tam giriyorum size yazıcam Sıpa durmuyo iki dakika oturtamadım böyle devam edersek doğum kilomun altına çok rahat geçerim
Khomyuk ek gıda hevesim var bi sanki evet de karar veremedim fikir için sordum bizim topiğe öyle genelide bekle demiş zaten 6 ayı ama başka yerlerde gördüğüm 3 aylıkken bile başlatanlar var tadıma
Besin alerjisimi egzemamı nedenini tam bilemediğimiz ama doktorların artık son çare egzema dediği Bi vücut döküntümüz var ek gıdaya geçersem rahatlar mı diye düşündüm de şu sıra zaten diş sıkıntısı var kıpırdayamıyorum ki haklısında hemen doymayacak tadımlık bide haşlama değil de rendeyi kullanırım diyordum ilk başta elma vs için
chamallows senden bekliyordum ama yeni ev yeni şehir yeni bi bebiş beni hayal kırıklığına uğrattın
Denizin doktoru demişti bana çok hoşuma gitmişti. Seksene sene zaten sadece normal besin alacak. 80 senelik hayatında sadece iki sene alabileceği bir şey olacak anne sütü. Acele etme bırak doysun demişti. Çok doğru bende.