- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 198
- 34
- Konu Sahibi chamallows
-
- #2.921
Şu kara paraya konan kadının konusunun adı ne bulamadım
Zenginler basmış burayıbenim mutfakta 12 kişilik masa var ama sandalyem 4 tane.mutfakta misafir ağırlamam .salona taşırım kahvaltı bile olsa.salonumda 2 salon büyüklüğünde maalesef ama balkonlarım küçük .
Merkezi ise hiç kıpırdama bence illa müteahhit ile anlaşılır verilir. İnsaat sektörü ne zaman canlanır onu bilemiyorum.Bu evi babamlar kooperatif sistemde almışlar. Eski de epey. Ama yeri çok merkezi. Çevremize de hep residancelar doldu hatta. Sitenin geniş bahçesi de var kentsel dönüşüme girse rahat bir daire verilir. Fakat eski, küçük. Ben eşime diyorum hep bunu satalım, kendimize daha uzak bir yerden yeni ev alalım diye. Bir daha asla bu muhitten arazi alamayız ev sağlam fln diyor vazgeçiriyor beni.
sakın satmayın.görümcemin kızınında istanbulda eski bir dairesi vardı kentsel dönüşüme verildi daha küçük ama çok lüks bir daire aldı.evin yerinden dolay değeri 3 katı arttı şu an.kirası da dolarla yabancıya verdi valla.evde muhit çok önemli.mesela bahçelievler emek de evler çok eskidir ama pahalıdır değil mi?Bu evi babamlar kooperatif sistemde almışlar. Eski de epey. Ama yeri çok merkezi. Çevremize de hep residancelar doldu hatta. Sitenin geniş bahçesi de var kentsel dönüşüme girse rahat bir daire verilir. Fakat eski, küçük. Ben eşime diyorum hep bunu satalım, kendimize daha uzak bir yerden yeni ev alalım diye. Bir daha asla bu muhitten arazi alamayız ev sağlam fln diyor vazgeçiriyor beni.
Evleneceğim çatlayın mı sjdkfkflf bir sn catlıyorumÇocuğumun Babası Tekrar Barışmak İstiyor
eski eşinizle bir araya gelip gelmeme meselesine yorumum kesinlikle hayır olur. ama daha da önemlisi çocuğunuzun hesabına yatırdığı şaibeli para. kaynağı için iyi kalpli oluşu ve eski ev sahibinin vermesi traş gibi geliyor. metresinden aldıysa bu daha da alçakça bir hadise. çocuğumun...www.kadinlarkulubu.com
Benimde mutfak büyük ama zengin değilim. 650 lira kira veriyorumZenginler basmış burayı
ev benim değil kiracıyımmmmZenginler basmış burayı
Yarıldım ben cerraha götürüyorlar beniEvleneceğim çatlayın mı sjdkfkflf bir sn catlıyorum
Orası öyle bizim sitede 20 yıllık binaya 400 bine sattılar üstelik evin içi de döküntüydü. Biz bir de saf gibi içini de kırıp döktük yaptırdık.sakın satmayın.görümcemin kızınında istanbulda eski bir dairesi vardı kentsel dönüşüme verildi daha küçük ama çok lüks bir daire aldı.evin yerinden dolay değeri 3 katı arttı şu an.kirası da dolarla yabancıya verdi valla.evde muhit çok önemli.mesela bahçelievler emek de evler çok eskidir ama pahalıdır değil mi?
Ya o da zor geliyor bana. On apartman 12 daire desen 120 hane nasıl anlaşacağız. Yaşlılar çoğunluk. Onların hiç yeni ev düşüncesi yok. Adamlar dış yalıtıma bile mırmır ediyor. Zor yaaaMerkezi ise hiç kıpırdama bence illa müteahhit ile anlaşılır verilir. İnsaat sektörü ne zaman canlanır onu bilemiyorum.
evde yalnızsın kim götürecek otur oturduğun yerdeYarıldım ben cerraha götürüyorlar beni
Sizde de mi o dert varev benim değil kiracıyımmmm3 yıl önce toprakdan ev aldık bağlıcadan henüz tek çizi çakılmadı kriz pandemi bekliyoruz bakalımmm
Takılma yarının neler getireceği hiç belli olmaz. Yatırımlık düşünOrası öyle bizim sitede 20 yıllık binaya 400 bine sattılar üstelik evin içi de döküntüydü. Biz bir de saf gibi içini de kırıp döktük yaptırdık.
Ya o da zor geliyor bana. On apartman 12 daire desen 120 hane nasıl anlaşacağız. Yaşlılar çoğunluk. Onların hiç yeni ev düşüncesi yok. Adamlar dış yalıtıma bile mırmır ediyor. Zor yaaa
Karşı komşu götürür yahuevde yalnızsın kim götürecek otur oturduğun yerde
3 tane de kiracımız var ama biride boş vermiyorum kirayaaa içini mahvederler diyeee.onları alıp yiyorduk ama pandemi kiracılarımız da vurdu .2 sinden kira almıyoruzSizde de mi o dert var
Üç kiracım var diyo ya3 tane de kiracımız var ama biride boş vermiyorum kirayaaa içini mahvederler diyeee.onları alıp yiyorduk ama pandemi kiracılarımız da vurdu .2 sinden kira almıyoruz
Kızlar içimizdeki zengo yu bulduk3 tane de kiracımız var ama biride boş vermiyorum kirayaaa içini mahvederler diyeee.onları alıp yiyorduk ama pandemi kiracılarımız da vurdu .2 sinden kira almıyoruz
2 si eşimin tam 40 yıl önce vafat eden babasından kaldı.diğer ikisinden birini annem emekli ikramiyesiyle almış ama değerlendi biride dedemden kaldı yahuuu.ben 9 sene çalıştım hepsini yedim 1 kuruşum yokkkkkÜç kiracım var diyo ya
Bir ara babamla yemeğe çıkmıştık beni bekle diyip kayboldu 2 dk, sonra geldi “baba az daha yere çöküp kiracım beni evden cıkarıyor ev kiram icin para verin diye dilenecektim” gibi bir espri yaptım. Kızım zengin tabi dilenirken bile kiracısı var demiştiÜç kiracım var diyo ya
tek maaşlı memuruz yahuuu ne zengini.ama sitede bildiğim zenginler var. nicklerini sana vereyim git onlara hesap sorrrKızlar içimizdeki zengo yu buldukbirde sosyete meselesi çıkınca kıvırıyorsun ayıp ya
üç kiracım var ve fakiri aynı cümlede kullandı yaBir ara babamla yemeğe çıkmıştık beni bekle diyip kayboldu 2 dk, sonra geldi “baba az daha yere çöküp kiracım beni evden cıkarıyor ev kiram icin para verin diye dilenecektim” gibi bir espri yaptım. Kızım zengin tabi dilenirken bile kiracısı var demiştio geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?