Geçinemeyenler kulübü

Şu kara paraya konan kadının konusunun adı ne bulamadım

Merkezi ise hiç kıpırdama bence illa müteahhit ile anlaşılır verilir. İnsaat sektörü ne zaman canlanır onu bilemiyorum.

sakın satmayın.görümcemin kızınında istanbulda eski bir dairesi vardı kentsel dönüşüme verildi daha küçük ama çok lüks bir daire aldı.evin yerinden dolay değeri 3 katı arttı şu an.kirası da dolarla yabancıya verdi valla.evde muhit çok önemli.mesela bahçelievler emek de evler çok eskidir ama pahalıdır değil mi?

Evleneceğim çatlayın mı sjdkfkflf bir sn catlıyorum

Orası öyle bizim sitede 20 yıllık binaya 400 bine sattılar üstelik evin içi de döküntüydü. Biz bir de saf gibi içini de kırıp döktük yaptırdık.

Merkezi ise hiç kıpırdama bence illa müteahhit ile anlaşılır verilir. İnsaat sektörü ne zaman canlanır onu bilemiyorum.
Ya o da zor geliyor bana. On apartman 12 daire desen 120 hane nasıl anlaşacağız. Yaşlılar çoğunluk. Onların hiç yeni ev düşüncesi yok. Adamlar dış yalıtıma bile mırmır ediyor. Zor yaaa

Takılma yarının neler getireceği hiç belli olmaz. Yatırımlık düşün

3 tane de kiracımız var ama biride boş vermiyorum kirayaaa içini mahvederler diyeee.onları alıp yiyorduk ama pandemi kiracılarımız da vurdu .2 sinden kira almıyoruz
Kızlar içimizdeki zengo yu bulduk birde sosyete meselesi çıkınca kıvırıyorsun ayıp ya

Üç kiracım var diyo ya
2 si eşimin tam 40 yıl önce vafat eden babasından kaldı.diğer ikisinden birini annem emekli ikramiyesiyle almış ama değerlendi biride dedemden kaldı yahuuu.ben 9 sene çalıştım hepsini yedim 1 kuruşum yokkkkk arabaları bile arsa satıp aldık oda rahmetliden nurlarda yatsın.biz ne aldıkkk bi düşüneyimmmmm :sıfırrrrrrrrrrr

Üç kiracım var diyo ya
Bir ara babamla yemeğe çıkmıştık beni bekle diyip kayboldu 2 dk, sonra geldi “baba az daha yere çöküp kiracım beni evden cıkarıyor ev kiram icin para verin diye dilenecektim” gibi bir espri yaptım. Kızım zengin tabi dilenirken bile kiracısı var demişti o geldi aklıma

üç kiracım var ve fakiri aynı cümlede kullandı ya
İyi güldüm ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…