- 14 Haziran 2019
- 14.800
- 72.307
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #2.901
ben de bir kiler dolusu fazla eşya var maalesef.eşimde atamama hastalığı var galiba.Eskişehirdeyiz. İnternetten bakmış, bilemiyorum ki. Ay ucuz olsa da ekstra eşya istemiyorum ya evin her yanı saçma saçma alet edavatla doluyor sonra.
Bizim kiler de yok ki.ben de bir kiler dolusu fazla eşya var maalesef.eşimde atamama hastalığı var galiba.
akıllı üyeler durumu hemen çözmüşler.yıllar önce bir tanıdığımızda her sene bir ev alırdı.sorunca da kayınbabam zengin o alıyor derdi.yıllar sonra öğrendik ki adam kuru ekmeğe muhtaçmış ne zenginiiiiAy ciddi ciddi kadın eski kocasından gelen kirli parayla yatırım sormuş. Hiç hakka girerim korkusu yok
akıllı üyeler durumu hemen çözmüşler.yıllar önce bir tanıdığımızda her sene bir ev alırdı.sorunca da kayınbabam zengin o alıyor derdi.yıllar sonra öğrendik ki adam kuru ekmeğe muhtaçmış ne zenginiiii
ben alaturka tuvaleti usta getirtip kapattırdım ilk taşındığımda ev sıfırdı .tuvalet aşırı büyük bu arada oda gibi.duvarlara raflar aldık fazla ne varsa orada halısından tut oyuncağına merdiven yedek süpürge tamirat eşyaalrı.gene de sığmıyor ben de ne bulsam satıyorum ya da veriyorum evden gitsinler diye.küçük ev daha iyi ben çok isterdim.temizle temizle bitiremiyorum gün boyuu maalesefBizim kiler de yok ki.
Ev çok ufak. Salon, yatak odası, oğlanın odası bir de ekstra odamız var. Onu çalışma odası yaptık. Kimin dersi varsa oraya girip kapanıyor. Çalışma odası dediğimde de çamaşır askılığı sepeti gibi şeyler de var tabii. O oda toplanmıyor işte. Su anahtarından matkaba kadar dolu.
Daha iyisin düne göre o zaman bak para harcayacak kıvama gelmişsinSabah eşim geldi market alışverişimi yapmak için, peynir yoğurt süt salça yumurta kefir sabun duş jeli 200₺ verdik.
birazdan da 1000 harcayacagım eşime hediye ayakkabı alıp. Canımdan kıymetli mi moduna geçtim, cok tehlikeli her an batabilirim
süpersinnnn.Benim için evine helal para getiren herkes zengindir,Mert insan olan zengindir,merhametli insan olan zengindir. Para zenginlik değildir
Düne göre daha kötüyüm aslında kefenin cebi yok moduna girdim kendime değil ama çevreme full+full alıyorumDaha iyisin düne göre o zaman bak para harcayacak kıvama gelmişsin
Ay bizim tuvalet banyoda ufacık. Mutfağa masa sığmıyor. Düşünben alaturka tuvaleti usta getirtip kapattırdım ilk taşındığımda ev sıfırdı .tuvalet aşırı büyük bu arada oda gibi.duvarlara raflar aldık fazla ne varsa orada halısından tut oyuncağına merdiven yedek süpürge tamirat eşyaalrı.gene de sığmıyor ben de ne bulsam satıyorum ya da veriyorum evden gitsinler diye.küçük ev daha iyi ben çok isterdim.temizle temizle bitiremiyorum gün boyuu maalesef
ticaretle kazanılan para zaten yasal ve uygun.esnaf istediği fiyata satar ürününü ya da emeğini ister alırsın ister almazsın.ben de düşünüyorum iyi bir yer kazanamazsa kızımı yurtdışında okutmayı.nerede olursa olsun ama tıp okusun istiyoruz kendi de çok istiyor.diğer meslekler maalesef emeğin karşılığını vermiyorrrAmaan öyle para da evde uzak dursun.
Benim babam meslek öğretmeni, annem de öyle. Ben doğana kadar orta karar geçinmişler. Ben de gelince üç okuyan çocuk zorlanınca ekstra kendine marangoz dükkanı açmış, ortakla. İki memur nereye öyle mal mülk nakitle geçineceksin. Mutfak dolabı fln yapmaya başlayınca eli para gördü bizimkilerin. O dükkan olmasa abimi fln yurtdışında okuyamazlardı.
Ay delirdiniz mi niye tıpticaretle kazanılan para zaten yasal ve uygun.esnaf istediği fiyata satar ürününü ya da emeğini ister alırsın ister almazsın.ben de düşünüyorum iyi bir yer kazanamazsa kızımı yurtdışında okutmayı.nerede olursa olsun ama tıp okusun istiyoruz kendi de çok istiyor.diğer meslekler maalesef emeğin karşılığını vermiyorrrbir de öğretmenlil ve tıp merhametli empatili iyi insanların yapması gereken işlerden diye düşünüyorum herkes yapmamalı
benim mutfakta 12 kişilik masa var ama sandalyem 4 tane.mutfakta misafir ağırlamam .salona taşırım kahvaltı bile olsa.salonumda 2 salon büyüklüğünde maalesef ama balkonlarım küçük .Ay bizim tuvalet banyoda ufacık. Mutfağa masa sığmıyor. Düşün
Bu evi babamlar kooperatif sistemde almışlar. Eski de epey. Ama yeri çok merkezi. Çevremize de hep residancelar doldu hatta. Sitenin geniş bahçesi de var kentsel dönüşüme girse rahat bir daire verilir. Fakat eski, küçük. Ben eşime diyorum hep bunu satalım, kendimize daha uzak bir yerden yeni ev alalım diye. Bir daha asla bu muhitten arazi alamayız ev sağlam fln diyor vazgeçiriyor beni.Benim istanbuldayken evlerimiz mutfağı kücüktü çok sinir bozucu oluyor küçük mutfak.
çocuğumun babası tekrar barışmak istiyorŞu kara paraya konan kadının konusunun adı ne bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?