- 17 Ocak 2020
- 27.518
- 39.725
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.421
Sağol ya Allah razı olsun içimi ferahlattin demek istedim doktor civanimaAnnem üç dişine köprü yaptırıyor 12 bin lira. Doktoru da demiş ocaktan sonraya kalsaydınız 16 bin olacaktı. Malzemeye zam gelecek.
Denize sürekli diş hekimi ol oğlum diyorum. Bir diş çekimi 300dü en son gittiğimde şimdi kimbilir kaç olduSağol ya Allah razı olsun içimi ferahlattin demek istedim doktor civanima
Aynı şekilde benim akıllı iki yeğenime eşimle dedik ki diş hekimi ol ol ol .Denize sürekli diş hekimi ol oğlum diyorum. Bir diş çekimi 300dü en son gittiğimde şimdi kimbilir kaç oldu
Aşıla çocuğaDenize sürekli diş hekimi ol oğlum diyorum. Bir diş çekimi 300dü en son gittiğimde şimdi kimbilir kaç oldu
Benimkinde o vizyon yok sizin gibi öğretmen olcam diyor, o da fakir olacak belli.Aşıla çocuğa
Zehirle şimdiden
Diş hekimi oyuncaklari al sevdir oyna onunla lütfen
Seninde sinüsler bağiriyor demek ki benim gibiBende dediğin gibi Hic bı şekilde kulak burun bogazdan randevu bulamıyorum
Özele gideceğim ama ozelin sağlık bakanlığından kontrol ettiğimdeki fiyatı 70 ken bana 350 demesi koyuyor bu yuzden inatla da gidemiyor geniz akıntısı ve balgam problemini bir yıldır yaşıyorum,uykular zehir oluyor filan...
Burun endoskopisi oldun mu aciyor mu?Seninde sinüsler bağiriyor demek ki benim gibi
Annem üç dişine köprü yaptırıyor 12 bin lira. Doktoru da demiş ocaktan sonraya kalsaydınız 16 bin olacaktı. Malzemeye zam gelecek.
Devlet hastanelerinden randevu alamiyor insanlar, 1 senedir nerdeyse genel dahiliyeden adam akilli randevu bulamiyorum takipli hastayim parasi olmayan napacak bilmiyorum, gidadan tekstilden sagliktan herseyde bir sıkıntı var.
Sonumuz hic iyi degil valla
Uçtu gidiyor hepsi, mazota 41 kuruş zam yapacaklar diye birde gidip depo fulledi esim, sanki 10 gun sonra zamli fiyattan almayacak gibi.
1 saatte ancak gelebildi millet yigilmiz benzinliklere, benzinlikte ilk kez degnekci gorum bugun gec abi gec abi yapiyodu diyi
Evet endoskopi oldum ama burnumda kemik egilmesi oldugu icin buyukler icin olan kamerayla giremedi.Burun endoskopisi oldun mu aciyor mu?
Gecen aylarda kizim bir gece hastalandi kusma ishal vs vardi, gece özele acile gittik tam hatirlamiyorum sanirim 2 tup kan bir gaita testi, birde kusma icin igneye yarim saatte 700 lira verdik.valla biz de öyle, ben iş yerinin yaptığı özel sağlığa güvenip özel hastaneye gidiyorum. hdi şükür paramız da var, evin diğer üyeleri de sıkışınca özele gidebiliyor. ama asgari ücretle geçinmeye çalışan nasıl gidecek. sgk'lı ya özelde doktor ücreti 150 tl. sadece muayene bu. tahlilleri eklesen bilmem kaç bin tl..
simdi alintiladigin mesajimi okudum da ne guzel yazmisimdoların, euronun, altının, covid in azalmasını beklerken azalan tek şey umutlarımız oldu
Ooo sen çatır cutur PCR testi de olursunEvet endoskopi oldum ama burnumda kemik egilmesi oldugu icin buyukler icin olan kamerayla giremedi.
Cocuklara kullandiklari daha ince kamerayla girdi acimiyo ama yani buyuk kamerada olsa acimaz egrilik yoksa
Aman allah göstermesin ama tıbbi islemlerden pek korkmam, gozumun gordugu yerlere olduğu süreceOoo sen çatır cutur PCR testi de olursun
Aman allah göstermesin ama tıbbi islemlerden pek korkmam, gozumun gordugu yerlere olduğu sürece
Valla kuzu ben sana hiç o bolgelerde ki muayene maceralarimi anlatmayayim en iyisi malum 3 aşılama atlatmis insanimBen daha önce smear da yas tutmustum.
Endoskopide de SAYET SİRA BULABİLİRSEM yas eşliğinde girip çıkacağım
Bende diş hekimi yada estetikçi olsun istiyorum
Bende hiç sevmem doktor muayene işleriniBen daha önce smear da yas tutmustum.
Endoskopide de SAYET SİRA BULABİLİRSEM yas eşliğinde girip çıkacağım