Geçinemeyenler kulübü

Diş demisken diş beyazlatma yaptıracaktin ne oldu durumlar ?

Temizletme işini baya özenli yaptı ama güzel görünüyor şimdilik
Tel için en az 2 sene kullanırsın alt dişlerin çok yamuk dedi
1 cekilecek bir dolgu var onları yaptırıp tel işine başlayacak

Yapmadı dişlerim hiç sağlam değilmiş
Zor acılı bir işlem çoğu dişin zarar görebılır dedi
Minen incelmiş demek ki
Dış minesi inceldiginde agrili bir işlem oluyormuş evet
Dişler kiriliyormus yazık neyse paradntx filan idare edersin sarı gezdiğini düşünmüyorum zaten

Değişiklik istiyorsan dişine pırlanta taktir
Ben yaptıracaktim ama dişçim mazemeyi sen alıp gelmelisin deyince vazgeçtim nerden malzeme arayim ben

Temizletme işini baya özenli yaptı ama güzel görünüyor şimdilik
Tel için en az 2 sene kullanırsın alt dişlerin çok yamuk dedi
1 cekilecek bir dolgu var onları yaptırıp tel işine başlayacak
Güle güle kullan
gizli tel mi yaptı şeffaf filan

Temizlik çok sık yaptırıyorum ondan sanırım

Pırlanta hiç aklıma gelmedıtel bir taktırıp istediğim görüntüye kavusayım sonra pırlanta da olur belki
Benım bir arkadaşım yurtdısında dolgu malzemesı alıp kırılan dişine dolgu yapıyordu
Orda diş işi biraz sıkıntılıymış
Yurtdışı sitelerınde vardır belki malzemelerı

Erişte makinesi alıp bi tencere makarna yaptım yedim
Şimdi Ebru şallıyla pilates yapacam
O yapacak ben panda gıbı sağa sola yuvarlanacam desem daha doğru olur

Beraber gıtseydınız olmuyor muydu
Uzun mu kalacak
Şimdi o gidip ise baslayacak, benim burda evi satmam lazim, onun orda bir ev bulmasi lazim ki gidebilelim.
Gitmek istemiyorum sarah ya, düzen bozmaktan düzen alt üst etmekten tanidigim hic kimsenin olmadigi bir yerde bur hayata baslamaktan hem korkuyorum, hemde istemiyorum.

Biliyomusun bende burda herkesten uzağım tek bir arkadasım dıyebıleceğim biri var oda hep meşgul yoğun
Ama kendımı oyalamayı buldum
Çevrede edinirsin düzende kurarsın
Belki çok seveceksın
Hayatına renk gelir
Koşturmak yorsada bilinmezlik korkutsada canlı tutuyor insanı
Böyle düşünerek güçlü olmaya calış

AA deniz nasıl oldu o öyle ya sen evi satacan o ev bulacak falan sen beğenmeden nasıl olacak düzen bozmk dediğin gibi ayrı Bi dert ama sıkma canını herşey yoluna girer en önemlisi ön yargılı olma belki gittiğiniz yer size daha güzellikler sunacak. Hiç ayrı kalmamıştı sanırım deniz babasından ondandır bu kadar ağlaması

Şuan oturdugum yer buyudugum yerden farkli bir semt, ankara ici olmasina ragmen buraya alismam 1.5 sene surdu.
Belki yeni evliydim annemden ilk kez ayrilmistim onun agirligi vardi bilmiyorum cok zorlanmistim.
Yani ben soyle sokaga ciktigimda twnidik yuz gormeye ayak ustu selamlasmalara, sohbetlere o kadar alışık buyudum ki, simdi orda kapimin zili çalmayacak burda belki bir ihtimal calardi, ama orada hic calmayacak.
Kendimi boyle kimsesiz savunmasiz kalmis hissediyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…