- 17 Ocak 2020
- 27.515
- 39.726
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.441
Diş demisken diş beyazlatma yaptıracaktin ne oldu durumlar ?Bende diş hekimi yada estetikçi olsun istiyorum
Oğlumun kariyer hedefleri farklı hiç doktorlukta gözü yok
Yazılımcı yada kebapçı olacakmış yakın meslekler tabi
Diş temizlik benden 300 aldı
Önümdeki kadın kanal için 1400 ödedi tek dişe
İmplant sordum iki diş
Tek diş fıyatı 5000 dedi
Özel sağlık sigortası dişi karşılamıyor ki
Oğlum a test yaptırdım yok şu değerde olursa ödüyor bu değerde olmazsa ödemiyor gıbı
Öylede bir ayarlamışlar ki nedense hiç karşılamıyolar
Yumurta süt az taze fasülye bide bulaşık deterjanına 51 tl ödedim
Fişe bakarak eve geldim
Sonumuz hayır olsun
Yapmadı dişlerim hiç sağlam değilmişDiş demisken diş beyazlatma yaptıracaktin ne oldu durumlar ?
Minen incelmiş demek kiYapmadı dişlerim hiç sağlam değilmiş
Zor acılı bir işlem çoğu dişin zarar görebılır dedi
Güle güle kullanTemizletme işini baya özenli yaptı ama güzel görünüyor şimdilik
Tel için en az 2 sene kullanırsın alt dişlerin çok yamuk dedi
1 cekilecek bir dolgu var onları yaptırıp tel işine başlayacak
Temizlik çok sık yaptırıyorum ondan sanırımMinen incelmiş demek ki
Dış minesi inceldiginde agrili bir işlem oluyormuş evet
Dişler kiriliyormus yazıkneyse paradntx filan idare edersin sarı gezdiğini düşünmüyorum zaten
Değişiklik istiyorsan dişine pırlanta taktir
Ben yaptıracaktim ama dişçim mazemeyi sen alıp gelmelisin deyince vazgeçtim nerden malzeme arayim ben
Gizli olmaz dedi şeffaf olabılır istersen dedi göründüğü sürece rengı önemli değil dedim bendeGüle güle kullan
gizli tel mi yaptı şeffaf filan
Ciddi ciddi bir tencere makarna yemis olamazsin degil miErişte makinesi alıp bi tencere makarna yaptım yedim
Şimdi Ebru şallıyla pilates yapacam
O yapacak ben panda gıbı sağa sola yuvarlanacam desem daha doğru olur
Sen nasılsın?Ciddi ciddi bir tencere makarna yemis olamazsin degil mi
Bende cigerime öküz oturmuş sekilde burda takiliyorumSen nasılsın?
Neden nolduBende cigerime öküz oturmuş sekilde burda takiliyorum
Bugun esim izmire gidiyor ona ayri bunaldim, kizim cok agladi babam gitmesin diye ona bir daha bunaldim.Neden noldu
Beraber gıtseydınız olmuyor muyduBugun esim izmire gidiyor ona ayri bunaldim, kizim cok agladi babam gitmesin diye ona bir daha bunaldim.
Kendimi son zamanlarda çok sıkıntılı hissediyorum.
Başka canını sıkan çözümsüz şeylerde mi varBugun esim izmire gidiyor ona ayri bunaldim, kizim cok agladi babam gitmesin diye ona bir daha bunaldim.
Kendimi son zamanlarda çok sıkıntılı hissediyorum.
Şimdi o gidip ise baslayacak, benim burda evi satmam lazim, onun orda bir ev bulmasi lazim ki gidebilelim.Beraber gıtseydınız olmuyor muydu
Uzun mu kalacak
Biliyomusun bende burda herkesten uzağım tek bir arkadasım dıyebıleceğim biri var oda hep meşgul yoğunŞimdi o gidip ise baslayacak, benim burda evi satmam lazim, onun orda bir ev bulmasi lazim ki gidebilelim.
Gitmek istemiyorum sarah ya, düzen bozmaktan düzen alt üst etmekten tanidigim hic kimsenin olmadigi bir yerde bur hayata baslamaktan hem korkuyorum, hemde istemiyorum.
AA deniz nasıl oldu o öyle ya sen evi satacan o ev bulacak falan sen beğenmeden nasıl olacak düzen bozmk dediğin gibi ayrı Bi dert ama sıkma canını herşey yoluna girer en önemlisi ön yargılı olma belki gittiğiniz yer size daha güzellikler sunacak. Hiç ayrı kalmamıştı sanırım deniz babasından ondandır bu kadar ağlamasıŞimdi o gidip ise baslayacak, benim burda evi satmam lazim, onun orda bir ev bulmasi lazim ki gidebilelim.
Gitmek istemiyorum sarah ya, düzen bozmaktan düzen alt üst etmekten tanidigim hic kimsenin olmadigi bir yerde bur hayata baslamaktan hem korkuyorum, hemde istemiyorum.
Şuan oturdugum yer buyudugum yerden farkli bir semt, ankara ici olmasina ragmen buraya alismam 1.5 sene surdu.Biliyomusun bende burda herkesten uzağım tek bir arkadasım dıyebıleceğim biri var oda hep meşgul yoğun
Ama kendımı oyalamayı buldum
Çevrede edinirsin düzende kurarsın
Belki çok seveceksın
Hayatına renk gelir
Koşturmak yorsada bilinmezlik korkutsada canlı tutuyor insanı
Böyle düşünerek güçlü olmaya calış