Geçinemeyenler kulübü

Temizlik iyiligide coktugune gore dogum yakin 😂
Yakını mı kaldı kuzu iki bilemedin üç hafta. 35 haftalığım yiğit bey iyi bile dayandı ☺️ hem anca yaparım Bi evi üç kere dinlene dinlene süpürüyorum artık çok pişmanım çok şu robot süpürgeyi Bi aldıramadım sen naptın bakıyordun Bi ara almışmıydın

Yakını mı kaldı kuzu iki bilemedin üç hafta. 35 haftalığım yiğit bey iyi bile dayandı ☺️ hem anca yaparım Bi evi üç kere dinlene dinlene süpürüyorum artık çok pişmanım çok şu robot süpürgeyi Bi aldıramadım sen naptın bakıyordun Bi ara almışmıydın
Evet aldim canim mayista, bu gelen enerji doguma dinlenmis olarak girmek icin ama biz turk kadinlari bugun cok enerjigim yahi bi ev temizleyeyim diyip ertesi gun doguma gideriz 😁
Dogum hediyesi kendine bie supurge aldirt çok lazimmiş cidden

bugün kanal tedavisi için dişçide 960 tl ödedim.
bi de anestezili halimle araba kullanıp döndüm eve. o paraya eve kadar şoförlü hizmet beklerdim dglkdfklgşdfş
Gecmis olsun astro.
Bizde her sene 150 200 lira ya yaptirdigimiz araba bakimina 600 lira bayikdik bugun.
Gecen sene kiza 19.99 a aldigim taytin aynisi 49.99 olmus.
Gecen seneden beri icine ekstra ipek kumaş falan eklediler heralde.

Evet aldim canim mayista, bu gelen enerji doguma dinlenmis olarak girmek icin ama biz turk kadinlari bugun cok enerjigim yahi bi ev temizleyeyim diyip ertesi gun doguma gideriz 😁
Dogum hediyesi kendine bie supurge aldirt çok lazimmiş cidden
Neymiş efendim bi tane dik süpürge Bi tane normal süpürge varmış 3.israfmış 😃 böyle kıvırma yok

Gecmis olsun astro.
Bizde her sene 150 200 lira ya yaptirdigimiz araba bakimina 600 lira bayikdik bugun.
Gecen sene kiza 19.99 a aldigim taytin aynisi 49.99 olmus.
Gecen seneden beri icine ekstra ipek kumaş falan eklediler heralde.
Sen geçen sene diyorsun kız ben dün yumurta almak için markete gittim fiyatına baktım 26 TL iyi yanıma aldığım para yeter dedim az yürüyüm dönüşte alırım dedim Bi saat sürmedi dolandım yumurtayı alıp eve geçecektim 29.99 olmuş vay be 🥲

doları euro yu ipekten yapıyorlar bence
Uçtu gidiyor hepsi, mazota 41 kuruş zam yapacaklar diye birde gidip depo fulledi esim, sanki 10 gun sonra zamli fiyattan almayacak gibi.
1 saatte ancak gelebildi millet yigilmiz benzinliklere, benzinlikte ilk kez degnekci gorum bugun gec abi gec abi yapiyodu diyi

Sen geçen sene diyorsun kız ben dün yumurta almak için markete gittim fiyatına baktım 26 TL iyi yanıma aldığım para yeter dedim az yürüyüm dönüşte alırım dedim Bi saat sürmedi dolandım yumurtayı alıp eve geçecektim 29.99 olmuş vay be 🥲
Çok cetin bir kış bizi bekliyo valla, allah herkesin yardimcisi olsun gecen hafta esim 1.5 kiloydu sanirim maksimum iki kilo domatese 24 lira vermis.
Sanirsin ocak ayindayiz, dahs sicak yerlerde tarladan toplanan domates bitmedi bu ne fiyat

teşekkür ederim.
sağda kanal solda implantlar. 3 kuruş paramı da dişçiye gömdüm valla
Devlet hastanelerinden randevu alamiyor insanlar, 1 senedir nerdeyse genel dahiliyeden adam akilli randevu bulamiyorum takipli hastayim parasi olmayan napacak bilmiyorum, gidadan tekstilden sagliktan herseyde bir sıkıntı var.
Sonumuz hic iyi degil valla

Devlet hastanelerinden randevu alamiyor insanlar, 1 senedir nerdeyse genel dahiliyeden adam akilli randevu bulamiyorum takipli hastayim parasi olmayan napacak bilmiyorum, gidadan tekstilden sagliktan herseyde bir sıkıntı var.
Sonumuz hic iyi degil valla
Bende dediğin gibi Hic bı şekilde kulak burun bogazdan randevu bulamıyorum
Özele gideceğim ama ozelin sağlık bakanlığından kontrol ettiğimdeki fiyatı 70 ken bana 350 demesi koyuyor bu yuzden inatla da gidemiyor geniz akıntısı ve balgam problemini bir yıldır yaşıyorum,uykular zehir oluyor filan...

X