- 14 Haziran 2019
- 14.497
- 70.288
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.381
Adı ne olcak şimdi belli mi? Hastane çantan hastame hazırlığın fln tam mı?İlk zamanlar heyecanlıydı deniz ya yok ikili testi yok detaylı ultrasonu daha sonrasında hareketlendi onun heyecanı alışverişi çantası derken zaman nasıl geçti anlamadım herşeyi şimdi tamam beyefendiyi bekliyoruz ondan sanırım
Evet evet khomyuk herşey hazır odası çantası ismiAdı ne olcak şimdi belli mi? Hastane çantan hastame hazırlığın fln tam mı?
İsmi ne olacakEvet evet khomyuk herşey hazır odası çantası ismiBi ben hazır değilim doğuma normal olacak aksilik çıkmazsa
Yigit olacak beyefendiİsmi ne olacak
Valla kuzucum ben sezeryan oldum 2.gun eve geldim baya ayaktaydim yani yatip kalkarken dikisler biraz agriyor evet ama ben bir problem yasamadim.Yigit olacak beyefendi
Deniz ya sence neler yapmayalım bu heyecan ve korkumu atlatmak için doğumla alakalı çok çok fazla çelişki kafamda. Etrafımda kimle konuşsam sezeryan öcü gibi davranıyorlar resmen ben karar veremiyorum bu kadar kaygım korkum varken en azından saati tarihi belli olur sezeryan oluyum diyorum haftalar sürer toparlanman diyorlar biliyorum her bünye farklı ki şimdi ki ameliyatlar çok çok ilerledi eşim tamamen bana bırakıyo hatta sezeryan ol planyalım benim iznimi gününü falan diyo ben kara kara düşünüyorum
Doğumu yüzde yüz seçme şansım varmış gibi düşünüp endişe etme boş yere. Ben de senin gibiydim. Epidural vajinal doğum yapacağım diye acıbademe para bayıldım doğuramadım sezaryen oldum. Yiğit nasıl gelmek isterse öyle gelir sen seçemezsin inan. Boşuna gerilme ondan. Ve inan iki doğumun da zorluğu var ama sonu güzel.Yigit olacak beyefendi
Deniz ya sence neler yapmayalım bu heyecan ve korkumu atlatmak için doğumla alakalı çok çok fazla çelişki kafamda. Etrafımda kimle konuşsam sezeryan öcü gibi davranıyorlar resmen ben karar veremiyorum bu kadar kaygım korkum varken en azından saati tarihi belli olur sezeryan oluyum diyorum haftalar sürer toparlanman diyorlar biliyorum her bünye farklı ki şimdi ki ameliyatlar çok çok ilerledi eşim tamamen bana bırakıyo hatta sezeryan ol planyalım benim iznimi gününü falan diyo ben kara kara düşünüyorum
İşte bunu bende biliyorum herşey çok gelişti doktordan doktora bile farkediyo diyorlar ki normal doğumda da dikiş falan var haklısın ama nedense bana tepkileri bi farklı oluyo annem çevremdekiler falan bide Ben adet sancısına dayanamayan biriydim doğum sancısı gözümü korkutuyor o yüzdenValla kuzucum ben sezeryan oldum 2.gun eve geldim baya ayaktaydim yani yatip kalkarken dikisler biraz agriyor evet ama ben bir problem yasamadim.
O agrida en fazla 1 hafta falan suruyor, bir kez daha doguracak olsam yine sezeryan isterdim.
Normal dogumda da bazen dikislik sorunlar olabiliyor, herkes sorunsuz bi sekilde dogurup evine gitmiyor seni korkutmak istemiyorum yanlis anlama ama bir arkadasim mesela dogumda hemoroidi alindi, vajina dardi sanirim kesik atildi birde oraya dikis atildi, lohusa kanamasindan hemoroid dikisleri tutmadi bir daha atildi, 15 20 gun yuz ustu yatmak zorunda kaldi ayri eziyet cekti.
Her dogumun kendine gore zorluklari olabiliyorda olmayabiliyor da yani.
Sen kendini nasil iyi ve rahat hissedeceksen oyle dogur.
Kendini dinle sen ne istiyorsan kafa olarak nasil daha rahat olacaksin buna karar ver.
Baskalarinin ne dedigini bosver sen ne istiyorsun, bu senin özel sürecin senin bedenin sonucta.
AA sende mi sezeryanlısın khomyukDoğumu yüzde yüz seçme şansım varmış gibi düşünüp endişe etme boş yere. Ben de senin gibiydim. Epidural vajinal doğum yapacağım diye acıbademe para bayıldım doğuramadım sezaryen oldum. Yiğit nasıl gelmek isterse öyle gelir sen seçemezsin inan. Boşuna gerilme ondan. Ve inan iki doğumun da zorluğu var ama sonu güzel.
Yani ben sezaryene dönünce dikişler diye sormuştum doktor ne fark edecek vajinalde de dikiş var, sence ben sezaryen o kadar berbat olsa eşime yaptırır mıydım, iki doğumu da sezaryendi demişti.
Ve sadece ilk iki günü zor kalanlarında başedemeyeceğin bir acısı yok.
O senle alakalı canımAA sende mi sezeryanlısın khomyuk
yani yüzde yüz seçme derken özele gidip sezeryan dedin mi illa gün veriyo yani doktorla da konusmuştum geçen randevuda fiyatını falan ama tam netleştirmedim önümüzdeki randevu kararımı soracaktır
Neymiş göbek kalmazmış bide normal doğumda hey allahım ya
Khomyukkkk en korktuğum şey ya hem normal doğum sancısı çekip hem de sezeryana alınmak ikisini de yaşıyorsun yaBu arada sezeryani seçersin de işte vajinal doğurup doğuramaman tamamen senin seçimin değil demek istediğim o. Benim arkadaşım bir gece sancı çekti mecbur sezeryan oldu. Akışına bırak doktoruna güven.
Soyle canim o bir kuzenim planlinsezeryandi sezeryana iki gun kala kiz 5 dk icinde dogurdu diyebilirim sana, hastaneye zor yetistiler nerdeyse arabada doguracakti yaniAA sende mi sezeryanlısın khomyuk
yani yüzde yüz seçme derken özele gidip sezeryan dedin mi illa gün veriyo yani doktorla da konusmuştum geçen randevuda fiyatını falan ama tam netleştirmedim önümüzdeki randevu kararımı soracaktır
Neymiş göbek kalmazmış bide normal doğumda hey allahım ya
Aa çok saçmaymış. Neden böyle bi doktor tercih ediyprsun ki? Asıl vajinal doğumda insan kendi doktorunu ister. Bilemedim.Khomyukkkk en korktuğum şey ya hem normal doğum sancısı çekip hem de sezeryana alınmak ikisini de yaşıyorsun yadoktoruma güvenemem daha önce dedim mi bilmiyorum beyefendinin muayenehanesi var sadece sezeryan olursa hastaneyle anlaşmış sanırım orda yapıyo normal doğum olursa devlette acilde hangi doktor olursa ki zaten ebeler yaptırıyormuş
Soğudu mu Eskişehirde
Tercih değil maalesef canım başka seçeneğim yok khomyuk ya devlet ya bu adam e devlette ebeler yapıyormuş Bi aksilik çıkmazsa falan doktor Bi kontrole geliyo diyorlar sezeryan olması için de tabi bi engel olması lazım devlette amaaan karışıkAa çok saçmaymış. Neden böyle bi doktor tercih ediyprsun ki? Asıl vajinal doğumda insan kendi doktorunu ister. Bilemedim.
Buz eskişehir kabanlara geçtik
Bende de ne olsun canım ya, işler güçler, denizin sürekli okuldan hastalık kapması, takviyeler, şuruplar, doktorlarla geçiyor. Bıktık yani çocuk sürekli hastaTercih değil maalesef canım başka seçeneğim yok khomyuk ya devlet ya bu adam e devlette ebeler yapıyormuş Bi aksilik çıkmazsa falan doktor Bi kontrole geliyo diyorlar sezeryan olması için de tabi bi engel olması lazım devlette amaaan karışık
sen neler yapıyorsun son zamanlarım yata yata geçiyo benim televizyonda hep kadın programları zaten Bi doğursamda tempoya girsem,
Bi 10 gun falan yollamasaniz mi khomyuk kendini toplasa bunyesi.Bende de ne olsun canım ya, işler güçler, denizin sürekli okuldan hastalık kapması, takviyeler, şuruplar, doktorlarla geçiyor. Bıktık yani çocuk sürekli hasta
Bu sefer de gitmem diyor. Bu hafta iki gün gitmedi üçüncü gün gitmem demeye başladı.Bi 10 gun falan yollamasaniz mi khomyuk kendini toplasa bunyesi.
Allahim ya bir sene boyle yapacak bisey yok seneye rahatlar heraldeBu sefer de gitmem diyor. Bu hafta iki gün gitmedi üçüncü gün gitmem demeye başladı.
Bana artık yeni hayatımız bu gibi geliyor cham. Maske en azından çıkmaz kolay kolayAllahim ya bir sene boyle yapacak bisey yok seneye rahatlar heralde
Yok canim ömrü billah cocugun grip nezle olacak hali yok ya.Bana artık yeni hayatımız bu gibi geliyor cham. Maske en azından çıkmaz kolay kolay