Geçinemeyenler kulübü

O bulacak derken mesela ilce belirleyecegiz, o ilceden netten begendiklerimize gidip bakacak vs.
En son ben gidip iclerinden sececegim secenek eleyecegiz yani oyle diyeyim

14 yaşımda lise okumak için ayrıldım annemlerden o günden beri hep ayrıyım
O yüzden anlıyorum desem abartmış olurum
Alışmak zor yaşadığın yerden başka yere ama imkansız değil
Orda da kapını çalan olur üzülme illakş cevre edinirsin belki doğup büyüdüğün yer gıbı olmaz ama yınede azda olsa olur
Sanırım bu biraz sosyal olmaklada alakalı
Benım eşim ve oğlum insana ihtiyaç duyuyorlar bunu anlayabılıyorum
Ama ben tek başıma aylarca yasarım
Sanırım sende sosyal olan insanlardansın o yüzden zor geliyor ayrılmak tanıdığın insanlardan
Herkes bir uçak yolculuğu kadar uzakta diye düşğn ve teselli et kendini
Yeni insanlar tanımanın tadını çıkar

Aslinda benim asosyalliğim tamamen.
Yani ben boyle kolay kolay insanlarla sıcak ilişkiler kurabilen, gönül bağı kurabilen bir insan degilim.
Soyle anlatayim 7 senedir bu binadayim yedi senede tanidiklarim sadece yan komsu ust komsu, kizin oynadigi arkadaslarinin annesi vs.
Oda merhaba merhaba daha ilerisi yok gibi ayak ustu sohbetler yani.

Bence de abartıyorsun chamcığım. Bana daha çok seveceksiniz gibi geliyor izmiri. Bak biz evlendik gittik ilk atama çok uzak alakasız zor bir şehirdi. Bir tane bile arkadaşım yoktu, eş dost yoktu. Ama inan o kadar güzel bir üç seneydi ki. Civar kentleri gezdik, kendi içimizde çok eğlendik. Sizin de kendi ailenizle iyice kaynaşmanız için bir fırsat olabilir. Denizin denize yakın olması yazları özellikle ona öyle iyi gelecek ki.
Kimse doğduğu mahallede ölmüyor emin ol. Yapabilen de bence sıkıcı bir ömür geçirmiştir. Siz yemi bir maceraya atılıyorsunuz ve bu harika bir şeh

O zaman daha kolay alışırsın sanki
annenden uzakta olmak mı üzüyor

İnan boşa takıyorsun alışıp çok seveceksin ben inanıyorum

O zaman daha kolay alışırsın sanki
annenden uzakta olmak mı üzüyor

İnan boşa takıyorsun alışıp çok seveceksin ben inanıyorum
Genel anlamda büyüdügüm sehir, yani tatile gezmeye falan tamam farkli yerlere gittim ama buradan hiç ayrilmadim, hatta şoyle soyleyeyim o kadar deniz aşıgi bir insanim ki kizimin adi bile bu yuzden deniz.
Hep bir yazlik alma planim vardi mesela, ama boyle tamamen ankara dan cekip gitmeyi hic dusunmemistim ne yalan soyleyeyim.
İçime oturan şey ne bende tam olarak bilmiyorum gerçekten.
Sanirim düzen bozmak, yeniden kurmak alışmak vs bilmedigim seyler, tuhaf hissediyorum

Bilmediğin için korkuyorsun dediğin gibi belkide
Ama sonra anlayacaksın bu korku yersız
Her yeni yer bize mutlaka bişeyler katıyor
Belli bi yaştan sonra değil şehir değiştirmek mahalle değiştirmek bile zor geliyor insana ama mecbur olunca alışıyor insan
İzmir güzel yer ayrıca
Benım arkadaşım diyarbakıra gıtmıştı korka korka
Sonra ağlayarak döndü ordaki arkadaşlığı çok özleyecem çok güzel günler geçirdim demişti
Beni bıraksalar değil şehir ülke hatta kıta bile değiştiririm
İstanbuldan kurtulmak istiyorum gelecek planım bu benımde
Ve inan hiç özleyeceğimi sanmıyorum
Bana kattığı az götürdüğü fazla
Ömrümden calıyor trafik kalabalık kaba saba insanlar mülteciler hayat pahalılığı

Denize yakın sakin bir yer belki çok mutlu eder seni

Ya bir şey soyleyeyim mi, yani izmirden bsska sehirlerde cikabilirdi buna diyarbakir bingol erzincan vs. Dahil ya hic birine gitme ihtimalim bu kadar moralimi bozmadi niye anlamadim
İnsanlar hani terordu vs derken dogudan cekinir, ben aman ya nolacak diyarbakirsa diyarbakir benim icin onemli olan denizin egitimi, yeterki iyi egitim alabilecegi bir okul dahi olsa yeter diyordum, kime izmir desem oh mis modunda, insanlar vallahi benden daha hevesliler izmir icin, ben boyle tuhaf bi ruh haline burundum niye anlamadim.
Gidip iki alaçatı resmine falan bakayim bari

Bencede fotolara bak keyiflen
Gercekten sanslısın izmir çıktığı için
Yazın atla istediğşn yere git
Kızın da güzel bi yerde yaşayacak
Ben denizi olan yerlerde yasayan insanları hem sanslı görüyorum hem daha özgüvenli ve güzel
Neden bilmiyorum öyle gelirler hep bana
Yeni yerler hayatına yeni insanlar ve güzellikler getırsın

Amin insallah oyle olur, banada yasam sekilleri hep daha ozgur gelir.

Khomyuk chamallows filmdelisi şşş size gelsin

Kendini ısındırmaya mı çalışıyorsun yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…