Geçinemeyenler kulübü

Burada sozde 22 derece ama hava bir tuhaf, tam hastalik havası.

Aa geçtin mi izmire? Deniz nasıl karşıladı?

Meraba khomyuk valla ben bu havalardan çok memnunum sıcaklar terleme gitti ya nasıl iyiyim nasıl iyi anlatamam çantamı falan hazırladım onun işleriyle uğraştım bu sıralar ben sizler napıyosunuz

Ay asla soğuk sevmiyorum ben ya. Isıtıcı açıyoruz her gece elektrik bakalım kaç gelecek

Ay asla soğuk sevmiyorum ben ya. Isıtıcı açıyoruz her gece elektrik bakalım kaç gelecek
Ben en cok dogalgaz faturalarini merak ediyorum bu sene %35 zam kapida vs diyorlar.
Oto gazada baya zam yapmislar benzinle yarisiyo mubarek

Bana zamaninda ameliyat demislerdi zaten ama bir yerlerim yemedi, şimdide çekiyorum.
Az kaldi gidip hepsini toptan aldirip kurtulacagim yetti be diyerek

Bana zamaninda ameliyat demislerdi zaten ama bir yerlerim yemedi, şimdide çekiyorum.
Az kaldi gidip hepsini toptan aldirip kurtulacagim yetti be diyerek
Ya sanırım benim eşimde de var bu illet başım ağrıyo diye gezip duruyo bu havalarda bazen burun akıntısı da oluyo başka çaresi yokmu ameliyattan başka
isim konusu haala kararsız çocuk doğacak tık yok maşallah korkuyorum ben hastanedeyken amaaan babamın adını yazdırıyım en iyisi der diye

Bende pek soğuk sevmem de khomyuk bu sene çok bunaldım hormonlar beni mahfetti rahat Bi nefes alıyorum Bi kaç haftadır. Ne zaman başlıyo merkezi sistem yanmaya

E hani deniz olcaktı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…