- 17 Aralık 2015
- 26.447
- 48.147
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.261
Burcu adı ne olacak karar verdiniz mi ?Meraba khomyuk valla ben bu havalardan çok memnunumsıcaklar terleme gitti ya nasıl iyiyim nasıl iyi anlatamam çantamı falan hazırladım onun işleriyle uğraştım bu sıralar ben sizler napıyosunuz
Burada sozde 22 derece ama hava bir tuhaf, tam hastalik havası.
Meraba khomyuk valla ben bu havalardan çok memnunumsıcaklar terleme gitti ya nasıl iyiyim nasıl iyi anlatamam çantamı falan hazırladım onun işleriyle uğraştım bu sıralar ben sizler napıyosunuz
Yok daha ankaradayiz, bugun bura guya 21 22 dereceydi ama serin yanimAa geçtin mi izmire? Deniz nasıl karşıladı?
Ay asla soğuk sevmiyorum ben ya. Isıtıcı açıyoruz her gece elektrik bakalım kaç gelecek
Ay buz buz kasım ayı gibi. Bildiğin kışlık kabanları çıkardık giyiyoruzYok daha ankaradayiz, bugun bura guya 21 22 dereceydi ama serin yanim
Ben en cok dogalgaz faturalarini merak ediyorum bu sene %35 zam kapida vs diyorlar.Aa geçtin mi izmire? Deniz nasıl karşıladı?
Ay asla soğuk sevmiyorum ben ya. Isıtıcı açıyoruz her gece elektrik bakalım kaç gelecek
Biz henuz mevsimliklerle takiliyoruz ama sunizit falan costu gidiyo 1 hafta duruyo, ertesi hafta tekrar.Ay buz buz kasım ayı gibi. Bildiğin kışlık kabanları çıkardık giyiyoruz
Ahahahah
Kac kisi kaldik ki zatenAhahahah
Evet tam hastalık havaları, eve kapanmacadan 1 tık öncesi
Sonra hepimiz yine doluşacağız konuya, vefalılar çıkacak ortaya.
Az önce yeğeni almaya çıktım, dondum dondum.Yok daha ankaradayiz, bugun bura guya 21 22 dereceydi ama serin yanim
Bende balkondayim, bir yere kar yağmış gibi bir hava var.Az önce yeğeni almaya çıktım, dondum dondum.
Bildiğin kış ayol, kaban berelik bir hava.
Buz koydum burnuma desem?Bende balkondayim, bir yere kar yağmış gibi bir hava var.
Sinuzitlere sahip cikalim
Benimde genzime yapisti yine, karbonat tuz basiyorum habire.Buz koydum burnuma desem?
Böyle bir ağrı yok kemiğimi kırıyorlar adeta.
Kaş üstüm, burun kemiğim ve gözaltım yerinden çıkıyor.
Hoşgeldin sinüzit ayları
Biz mecbur galiba bu burunları yaptırıp sinüs operasyonu olacağız gibi.Benimde genzime yapisti yine, karbonat tuz basiyorum habire.
Bıhtım ya
Bana zamaninda ameliyat demislerdi zaten ama bir yerlerim yemedi, şimdide çekiyorum.Biz mecbur galiba bu burunları yaptırıp sinüs operasyonu olacağız gibi.
Yine başladım videoları izlemeye, böyle ömür geçmez diyeceğim gerçi sen sıcacık yerlere gidicisin.
Orda rüzgara dikkat edersen bir şeycik olmaz
Ya sanırım benim eşimde de var bu illet başım ağrıyo diye gezip duruyo bu havalarda bazen burun akıntısı da oluyo başka çaresi yokmu ameliyattan başkaBana zamaninda ameliyat demislerdi zaten ama bir yerlerim yemedi, şimdide çekiyorum.
Az kaldi gidip hepsini toptan aldirip kurtulacagim yetti be diyerek
Bende pek soğuk sevmem de khomyuk bu sene çok bunaldım hormonlar beni mahfetti rahat Bi nefes alıyorum Bi kaç haftadır. Ne zaman başlıyo merkezi sistem yanmayaAa geçtin mi izmire? Deniz nasıl karşıladı?
E hani deniz olcaktı?Ya sanırım benim eşimde de var bu illet başım ağrıyo diye gezip duruyo bu havalarda bazen burun akıntısı da oluyo başka çaresi yokmu ameliyattan başka
isim konusu haala kararsız çocuk doğacak tık yok maşallah korkuyorum ben hastanedeyken amaaan babamın adını yazdırıyım en iyisi der diye
Ay o bende de çok olur oğlanın serum fizyolojikleri ben kullanıyorum. Kaloriferler ne zaman açılcak acaba. Ev dışarısı kadar soğuk.Benimde genzime yapisti yine, karbonat tuz basiyorum habire.
Bıhtım ya
Ee naber? Napıyosun?Ahahahah
Evet tam hastalık havaları, eve kapanmacadan 1 tık öncesi
Sonra hepimiz yine doluşacağız konuya, vefalılar çıkacak ortaya.