Geçinemeyenler kulübü

Ya bide kızlar sezeryan olanlar çooook pardon ama bu sonda nasıl Bi arkadaş tecrübeniz neler 😀

İnşallah öyle olur açık hava ama bakalım hayırlısı. Sen naptın toplanıyo musun yavaş yavaş annen falan nasıl karşıladı durumu
Annemler diyarbakir bingol vs dogu illeri ihtimalinden sonra izmir herkesi bir ferahlatti sanirim, tatile gidiyorum saniyolar 😂
Henuz yasamak icin gittigimi ve 20 sene donemeyecegimi idrak edemediler.
Yarin koli bulup yazliklari kolileyecegim, sık kullanmadigim yemek takimlarimla tencereleri falanda ufaktan toplayayim diyorum vitrin var iki kucuk onun icindekileri vs toplarim heralde.
Zten toplamasi gunler surecek kadar ekstra fazla esyam yok.
Tek sıkıntim depo, denizin besigi vs vardi orda onlari annemin depoya tasimam lazim 🙍

Annemler diyarbakir bingol vs dogu illeri ihtimalinden sonra izmir herkesi bir ferahlatti sanirim, tatile gidiyorum saniyolar 😂
Henus yasamak icin gittigimi ve 20 sene donemeyecegimi idrak edemediler.
Yarin koli bulup yazliklari kolileyecegim, sık kullanmadigim yemek takimlarimla tencereleri falanda ufaktan toplayayim diyorum vitrin var iki kucuk onun icindekileri vs toplarim heralde.
Zten toplamasi gunler surecek kadar ekstra fazla esyam yok.
Tek sıkıntim depo, denizin besigi vs vardi orda onlari annemin depoya tasimam lazim 🙍
20 sene mi aaa bende bi kaç senelik birsey sanıyordum peki evini ne yapacaksın kiraya mı vereceksin. Ya ben bile neredeyse yeni evliydim amaaan ne eşyam var sanki iki günde toplanırım diyordum taşınırken öyle olmuyo sanki yada bende olmadı Bi haftaya yakın toplanmıştım belki daha fazla 😀

20 sene mi aaa bende bi kaç senelik birsey sanıyordum peki evini ne yapacaksın kiraya mı vereceksin. Ya ben bile neredeyse yeni evliydim amaaan ne eşyam var sanki iki günde toplanırım diyordum taşınırken öyle olmuyo sanki yada bende olmadı Bi haftaya yakın toplanmıştım belki daha fazla 😀
Emekli olana kadar ordayiz gibi gorunuyo, msb de tayin olayi pek olmuyor işcilere.
Kiamet bakalim.
Beni yorarsa kiyafet dolaplari yorar heralde.
Gerci suan kucumsuyorum ama tek tek paketle kolile vs zor is aslinda

Evet kasilma ama dogum kasilmasi degil alistirma diyelim, oyle oldugun zamanlarda kasilmanin oldugu yonun aksine yatip karnini okşa hemen duzeliyo ☺️
Ama çok hoşuma gidiyo benim psikopatlık var sanırım azcık gaz sancısı gibi bide hele birseyler oluyo sorma gitsin

Ama çok hoşuma gidiyo benim psikopatlık var sanırım azcık gaz sancısı gibi bide hele birseyler oluyo sorma gitsin
Benimde cok hosuma giderdi, aman dikkat et kendini usutme havalar sogudu, sonra gelip burda bu bebe koliiik diye aglama 😂
Sicak tut kendini sen usuyunce daha cok kasiliyo.

Emekli olana kadar ordayiz gibi gorunuyo, msb de tayin olayi pek olmuyor işcilere.
Kiamet bakalim.
Beni yorarsa kiyafet dolaplari yorar heralde.
Gerci suan kucumsuyorum ama tek tek paketle kolile vs zor is aslinda
yardımcı olabilecek kimse yokmu denizle nasıl halledecksin

Ay evet ya bende çok şaşırdım🤣🤣
Riskli ama cham öğrenciler çok geri gitti. Artık kaybedilecek zaman da kalmadı bana göre. Yazık oluyor çocuklara, eğitim devam etmek zorunda
su 2 sene egitim hayati donemine denk gelmis cocuklara cok yazik cidden, butun hayatlarini etkileyecek kötü bir dönem ya.

Geciktirme agri sizi yoksa sarah, bem yaptim o hatayi on dis birlestirmeye gittim alt disimde agriyordu, adam direk ondialere mudahale etti birlestirme de hayal oldu.
agrı sızı yok canım sadece estetik olarak beğenmiyorum
Ayak peelingi aldım 1 hafta olacak yapalı yeni soyulmaya başladı çokta iyi bir ürün değil demek ki

Selam kızlar, hava buuuzz. Sizde nasıl durumlar. Merkezi sistem derdi yanmıyor kaloriferler donuyoruz..
Meraba khomyuk valla ben bu havalardan çok memnunum :KK71: sıcaklar terleme gitti ya nasıl iyiyim nasıl iyi anlatamam 😃 çantamı falan hazırladım onun işleriyle uğraştım bu sıralar ben sizler napıyosunuz

X