- 17 Aralık 2015
- 26.447
- 48.147
-
- Konu Sahibi chamallows
- #29.101
İyilik cham senden naber?Kızlar nasılsınız ?
İyidir bende khomyuk.İyilik cham senden naber?
Naptın okul işini?
Ay çook sevindim gözün aydın. Atama durumunu kabul ettiler mi? Ne kadara anlaştınız?İyidir bende khomyuk.
Okulu buldum sali gunu baslayacak inşallah
1800 du guvenlik gucleri ve saglik personellerine indirimleri vardi 1600 e anlastik.Ay çook sevindim gözün aydın. Atama durumunu kabul ettiler mi? Ne kadara anlaştınız?
Aa nereye gidiyorsunuz hayırlı olsun.1800 du guvenlik gucleri ve saglik personellerine indirimleri vardi 1600 e anlastik.
Atama durumunuda soyledim boyle bir durum soz konusu olabilir diye, aylik odeme yapin toplu yapmayin dediler vs halloldu sayilir oda.
Zaten gidecegimiz de netlesti
Yerimiz henuz belli degil ama esim dilekceyi verecek yarin burada kalmak istemiyorum diye.Aa nereye gidiyorsunuz hayırlı olsun.
Normal anaokulu. Kolejde düşündüğüm koleje arkadaş yolluyor, geçen sene yıllık 27000di. Servis yemek hariç. Bu sene kaç oldu sormadım. Ama onların masraf artmış tabii, bu sene İngilizce ek kitaplara sadece 3000 ödeyeceklermiş. Nasıl okuyacak çocuklar bilmemYerimiz henuz belli degil ama esim dilekceyi verecek yarin burada kalmak istemiyorum diye.
Senin ki kolejmi normal anaokulumu
Bizim ilk donem 900 ikinci donem 900 seklinde kirtasiye ucretimiz var birdeNormal anaokulu. Kolejde düşündüğüm koleje arkadaş yolluyor, geçen sene yıllık 27000di. Servis yemek hariç. Bu sene kaç oldu sormadım. Ama onların masraf artmış tabii, bu sene İngilizce ek kitaplara sadece 3000 ödeyeceklermiş. Nasıl okuyacak çocuklar bilmem
Kırtasiyeyi kayıtta aldılar bizim, 1300Bizim ilk donem 900 ikinci donem 900 seklinde kirtasiye ucretimiz var birde
Bizimde isterseniz tek sefee isterseniz iki seferde dediler.Kırtasiyeyi kayıtta aldılar bizim, 1300
En mantıklısı bence de. Hayırlı olsun. Nasıl heyecanlı mı kuzu? Hevesli mi? Sorunsuz sever inşallahBizimde isterseniz tek sefee isterseniz iki seferde dediler.
Bizim devam edip etmeyecegimiz belli olmadigindan iki parca yapalim hemde zorlanmayalim dedik
Bilemedim ki heyecanlimi, daha cok tedirgin gibi.En mantıklısı bence de. Hayırlı olsun. Nasıl heyecanlı mı kuzu? Hevesli mi? Sorunsuz sever inşallah
Çok normal. Zamanla alışacak. Deniz de bir süre ağladı, istemedi.Bilemedim ki heyecanlimi, daha cok tedirgin gibi.
Artik okula gitmelisin arkadaslarin olacak bilinc altiyla, annemden ayrilacagim korkusumu duygusumu bilmiyorum bir birine karışmış gibi hissediyorum.
Umarim kolayca adapte olur, biraz öz guveni gelisir.Çok normal. Zamanla alışacak. Deniz de bir süre ağladı, istemedi.
Selam denizKızlar nerelerdesiniz?
İnsallah güzel olur canimSelam denizben sıcaklarla boğuşuyorum gene 37 38 leri gördük sanırım hissedilen daha fazla
şimdi okudum tayin kesinleşti demişsin umarım istediğiniz yerde mutlu olursunuz hayırlısı olur sizin için ama sende zorlanırsın sanırım ev konusunda vs
Evet ya kimse yokKızlar nerelerdesiniz?