Geçinemeyenler kulübü

Yok ateş, öksürük, burun tıkanıklığıydı. En son gece kulağım ağrıyor dedi. Kulakta enfeksiyon çıktı. antibiyotikle de geçti.
Burcu geçmiş olsun doktorun ne diyor enfeksiyona? Dikkat et sen de
Canım yarın göstereceğim inşallah doktora sonuçlar bugün geç çıktı devlette malum bakmaz diye yarın kendi doktoruma göstereceğim ne diyecek tekrar geçmiş size de serumla tanışmış beyefendi inşallah uzun bi süre karşılaşmaz bidaha

Grip olmuş, kulağa vurmuş çok ağrır ya kıyamam…
Herkes bir hasta zaten nezle, grip, salgın virüsler kol geziyor etrafta.
Korona zaten artık kim kime dumduma ama şu yaz hastalıklarından korktuğum kadar, hiçbir şeyden korkmam.
Çok geçmiş olsun.
Şu son kararlar belki aşıları arttırır diye umuyorum. Senin oğlanlar nasıl?

Şu son kararlar belki aşıları arttırır diye umuyorum. Senin oğlanlar nasıl?
Yok ya, şu saate kadar olmayan zaten kendince bir şeye inandı, tutundu da olmadı.
Ne ikna edebilir ki, dünya çöktü ekonomi bitti, eğitim desen yerlerde, milyonlarca ölen, yoğunbakımlarda acı çeken insanların gerçekliği ikna edememişse ‘gitmeyiveririm’ der, kendine birini ayarlar sahtekarlığını yaparlar pcr testlerinin.
Hiç olumlu düşünemiyorum yani.

Aman ne olsun be canım, kudurmalar.
Son haftaları evdeki, 31 inde okulları başlıyor umarım kapanmadan tam gaz hazirana kadar giderler😂
Şöyle bir içeriklere baktım da, gitmeleri lazım.
Benim çocuklar bırak verilen hazırlık eğitim kağıtlarını tamamlamayı, doğal olarak yapması gereken birçok konuda geriler zaten sadece haylazlıkta kafa.

Yok ya, şu saate kadar olmayan zaten kendince bir şeye inandı, tutundu da olmadı.
Ne ikna edebilir ki, dünya çöktü ekonomi bitti, eğitim desen yerlerde, milyonlarca ölen, yoğunbakımlarda acı çeken insanların gerçekliği ikna edememişse ‘gitmeyiveririm’ der, kendine birini ayarlar sahtekarlığını yaparlar pcr testlerinin.
Hiç olumlu düşünemiyorum yani.

Aman ne olsun be canım, kudurmalar.
Son haftaları evdeki, 31 inde okulları başlıyor umarım kapanmadan tam gaz hazirana kadar giderler😂
Şöyle bir içeriklere baktım da, gitmeleri lazım.
Benim çocuklar bırak verilen hazırlık eğitim kağıtlarını tamamlamayı, doğal olarak yapması gereken birçok konuda geriler zaten sadece haylazlıkta kafa.
Velilere zorunluluk gelse alayı olur bence insanlar çocuklar okula gitsin istiyor doğal olarak. Aşı olayı düzene girmeden de kapanmadan nasıl devam edecek eğitim. Bilemiyorum yaa.
Büyük olan seneye ilkokul dimi senin? Gideceği kolejin alt yapısına mı yazdırdın

Velilere zorunluluk gelse alayı olur bence insanlar çocuklar okula gitsin istiyor doğal olarak. Aşı olayı düzene girmeden de kapanmadan nasıl devam edecek eğitim. Bilemiyorum yaa.
Büyük olan seneye ilkokul dimi senin? Gideceği kolejin alt yapısına mı yazdırdın
Öğretmenlere aşı zorunluluğu gelmedi, güya haftada 2 kere pcr mış, ya kapıp gelirse ne olacak, düşünen yok onu.
Veli kısmına ise gerçekten hiç inanmıyorum, karaborsaya düşer negatif testler, o derece😂
Evet, ikisini de aynı okula verdim, büyük anaokulu kısmında, küçük 4 yaş grubunda.
Artık üniye kadar ellemeyi düşünmüyorum olumsuz bir şey olmazsa.
Öylesi böylesi gidecekler bakalım.
Ben de artık 5 seneden sonra insan gibi yaşamaya başlamalıyım😂

Öğretmenlere aşı zorunluluğu gelmedi, güya haftada 2 kere pcr mış, ya kapıp gelirse ne olacak, düşünen yok onu.
Veli kısmına ise gerçekten hiç inanmıyorum, karaborsaya düşer negatif testler, o derece😂
Evet, ikisini de aynı okula verdim, büyük anaokulu kısmında, küçük 4 yaş grubunda.
Artık üniye kadar ellemeyi düşünmüyorum olumsuz bir şey olmazsa.
Öylesi böylesi gidecekler bakalım.
Ben de artık 5 seneden sonra insan gibi yaşamaya başlamalıyım😂
Ben de tam gün postalayacağım bizim ama 6sında başlıyor. Allahım hüm sayıyorum. Geçen yeğenim diyor anne sen de böyle çok mu sevindin ben okula gidince diye😅

Eylül diyecektin sanırım 😀 planlar bile yapılmış velilerde aşı zorunluluğu var ya şimdi geçen sağlık ocağı doluydu aşı yaptıranlarla o değil de inşallah gene Bi kapatıp Bi açmazlar ya okulu

Bitti canım alışveriş hemen hemen bu sıra hepsiburadada falan baya indirim vardı ordan tamamladım kendi ihtiyaçlarım kaldı sadece annem boydan al lohusalığı diyo ben önü düğmeli olsun diyorum Bi fırsatta çıkıp onları da halledersem yıkayıp ütüleme kalıyo

Naber kızlar nasılsınız
Annemle tatildeb döndüm
Dün kedimi kısırlaştırdım
Bugun de kendımi😂Ria taktırdım kendıme mi bakayım kedime mi bilmiyorum
Hala annemdeyim okul açılacak ben hala sağda solda gezıyorum
Hasta olanlara geçmiş olsun etiket bilmiyorum 🤷‍♀️
Zorunlu nerde yazmıyor hiç
Deniz sizin iş belli oldu mu
Okullar açılıyor diye halay cekenler var görüyorum
Beni de alın halaya
Halaycı başı film mi😂İki tane onda o hakedıyor

Naber kızlar nasılsınız
Annemle tatildeb döndüm
Beni de alın halaya
Okulun kıymetini anladık resmen😄😄

Naber kızlar nasılsınız
Annemle tatildeb döndüm
Beni de alın halaya
Hos geldin sarrah 🙂
Bugun ortalikta dolasan bir belge ulasti ellerine ama hic ic acici degil.
Umarim boyle bir belge yoktur yani 😁
Bende ana sinifi gorusmelerine basliyorum bugun ne stresliymis ya.

Eylül diyecektin sanırım 😀 planlar bile yapılmış velilerde aşı zorunluluğu var ya şimdi geçen sağlık ocağı doluydu aşı yaptıranlarla o değil de inşallah gene Bi kapatıp Bi açmazlar ya okulu

Bitti canım alışveriş hemen hemen bu sıra hepsiburadada falan baya indirim vardı ordan tamamladım kendi ihtiyaçlarım kaldı sadece annem boydan al lohusalığı diyo ben önü düğmeli olsun diyorum Bi fırsatta çıkıp onları da halledersem yıkayıp ütüleme kalıyo
Dugmeli zor oluyo kuzu bulursan çıt çıtli al, birde emzirme atleti al sutyen kullanimi zor oluyor.

Hos geldin sarrah 🙂
Bugun ortalikta dolasan bir belge ulasti ellerine ama hic ic acici degil.
Umarim boyle bir belge yoktur yani 😁
Bende ana sinifi gorusmelerine basliyorum bugun ne stresliymis ya.
Neden? Ne diyor belgede. Anaokuluna bakmaya başladığına göre ankarada kalacağınız net sanki

X