- 17 Aralık 2015
- 26.449
- 48.151
- Konu Sahibi chamallows
- #29.001
Khomyuk nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geldim sen gidicek misin?Kızlar bir süre ara vermek istiyorum, kendinize iyi bakın tekrar görüşene kadar olurmu
Evet canim, kisa bir sure insallhBen geldim sen gidicek misin?
Neden yauwEvet canim, kisa bir sure insallh
Aaa cevap bile veremedim nereye kaçtın? Nereye gittim? Neden gittin?Khomyuk nasılsınız
Hoşgeldin laylon naberBen geldim sen gidicek misin?
İyidir khomyuk nasıl olsun. Uzun zaman gelemedım dertler tasalar, özlemişim buraları. Sen nasılsın neler yapıyorsunuz?Hoşgeldin laylon naber
Napalım canım, geçen hafta maaile datçaya geçtik. Yangınlar başladı canımız sıkkın. Bir iki haftaya döneceğiz diyoruz ama inşallah yollar açık kalır. Sabah akşam gözümüz haberlerde. Sıkıntılıyız anlayacağın. Sen de ne var ne yok?İyidir khomyuk nasıl olsun. Uzun zaman gelemedım dertler tasalar, özlemişim buraları. Sen nasılsın neler yapıyorsunuz?
2021 den cok umutluydum ama hersey üst üste geldi. Babam rahatsızlandı. Ablam bosandı. Ben ev değiştirdim. Keyifsiz bir dönemden gecerken bir de güzel ülkemizin halleri... Umutsuzluk yok desem de sanki hiç güzel şeyler olmayacak gıbı geliyor karamsarlasıyorum.Napalım canım, geçen hafta maaile datçaya geçtik. Yangınlar başladı canımız sıkkın. Bir iki haftaya döneceğiz diyoruz ama inşallah yollar açık kalır. Sabah akşam gözümüz haberlerde. Sıkıntılıyız anlayacağın. Sen de ne var ne yok?
Ben o kadar umutsuzum ki laylon o kadar olur. Yerel halk her gün beş lt su taşıyor kendi imkanıyla, o kadar kötü durum bir lt suya muhtaçız, ama devlet 100 lt eksik diye 4.900 lt su atan uçağı kabul etmiyor. Yanın diyorlar bize resmen. Burdakiler artık patlamaya hazır bomba gibi. Üvey evlat gibi yalnız bırakıldık ya, orman bakanı resmen ağzıyla dedi ya chpli olduğu için belediyesi yanmasına müsade ettik ne yazık ki dedi. Çok ağlıyorum çok öfkeleniyorum.2021 den cok umutluydum ama hersey üst üste geldi. Babam rahatsızlandı. Ablam bosandı. Ben ev değiştirdim. Keyifsiz bir dönemden gecerken bir de güzel ülkemizin halleri... Umutsuzluk yok desem de sanki hiç güzel şeyler olmayacak gıbı geliyor karamsarlasıyorum.
Geçmiş olsun bu arada babanın neyi var? Ablana üzülüyorsundur mutlaka ama belki bu daha iyi olur. İnan biz de ablam boşanınca üzüldük, bir araya getirelim dedil fln ama şimdi yeni hayatı daha güzel, ablam daha mutlu iyiki boşandılae diyoruz. Gözünün içine ışık geldi ya.2021 den cok umutluydum ama hersey üst üste geldi. Babam rahatsızlandı. Ablam bosandı. Ben ev değiştirdim. Keyifsiz bir dönemden gecerken bir de güzel ülkemizin halleri... Umutsuzluk yok desem de sanki hiç güzel şeyler olmayacak gıbı geliyor karamsarlasıyorum.
Tatile çıkmıştı en sonmerhaba bebeklinick ile iltişim kuran var mı birkaç gündür yok en son banlandı ban süresi doldu ama gelmedi merak ediyorum
ondan haberim var ama cumadan bu yanada yok merak ettimTatile çıkmıştı en son
Hoşgeldin deniz sevindim seni gördüğümeSelam kizlar nasilsiniz ?
bebeklinick nerelerdesin?
Kaynanasigilin ciftlik taraflari bildigim kadariyla gökova taraflarindaydi umarim bir sey yoktur.
Chamm şimdi döndüm tatilden, eve yeni girdim .Selam kizlar nasilsiniz ?
bebeklinick nerelerdesin?
Kaynanasigilin ciftlik taraflari bildigim kadariyla gökova taraflarindaydi umarim bir sey yoktur.