- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.521
İlahi zorunlu ya
Ay insallah yaİlahi zorunlu ya
Evime geldim Bi rahatladım bugün deliksiz uyurum yerimi çok yadırgadım duş alamadım doğru düzgün huyluyum biraz çok zor geçti resmen eziyet benim için inşallah bayrama kadar görüşmeyiz dua ediyorum,
Sen nasılsın
Müstakil demi evin zorunluAy insallah ya
Hiç sevmem öyle mic mic.
İyiyim canım uzanıyorum bı güzel.
Sonrası çok çok çok isleirm var da geceye bırakırım artık.
Tüm evi temizlemem gerekiyor nasıl bitecekse yorucu bı gece olacak
Müstakil nasıl oluyor kuzum tek katlı olunca mi yoksa tüm bahçeli evlere mi deniyor ?Müstakil demi evin zorunlu
Kız yani size ait üstte altta oturan yok mu başka diye sormak istemiştim apartmanda geç saatte temizlik yap hemen alttaki üsteki tıkır tıkır sinyal gönderiyor herhalde sopayla vuruyorlar benceMüstakil nasıl oluyor kuzum tek katlı olunca mi yoksa tüm bahçeli evlere mi deniyor ?
İki katlı evim .
3.katta var ama yarım teras sadece
Yok canım arsa kaynanamlarindi arsaya kendi evimizi yaptırdık daire tipli değil dubleks ev direkt.Kız yani size ait üstte altta oturan yok mu başka diye sormak istemiştim apartmanda geç saatte temizlik yap hemen alttaki üsteki tıkır tıkır sinyal gönderiyor herhalde sopayla vuruyorlar bence
Ne kadarin kaldı doğumaKız yani size ait üstte altta oturan yok mu başka diye sormak istemiştim apartmanda geç saatte temizlik yap hemen alttaki üsteki tıkır tıkır sinyal gönderiyor herhalde sopayla vuruyorlar bence
Uygulamaya göre 6.aya girdik zorunlu Kasım başı gibi ama net bşrsey yok dahaNe kadarin kaldı doğuma
Senden ne haber çalışmalara başladın mıNe kadarin kaldı doğuma
Senden ne haber çalışmalara başladın mı
Ne güzel artık çıkıyorduR gobekcikUygulamaya göre 6.aya girdik zorunlu Kasım başı gibi ama net bşrsey yok daha
Özelse açıklamak zorunda değilsin ama Neden yaaa ohooo daha çok varYK kuzum Kasım Aralık gibi başlarım belki diyodum ama erteledim onu da.
Çıkmaz olur muuu Meksika dalgası bile yapıyor oğluş içerideNe güzel artık çıkıyorduR gobekcik
Yok beÖzelse açıklamak zorunda değilsin ama Neden yaaa ohooo daha çok vartecrübelerimi paylaşırdım ne güzel
Yaaaa hissediyorsun artıkÇıkmaz olur muuu Meksika dalgası bile yapıyor oğluş içeride
Gaza gelme otuz iyidirYok be
istemeyisimden kaynaklı tamamen
İçimde atamadigim bı isteksizlik var
Hep 30 umda yaparım diye dusunmusum ya
Arada bir geriye çekmeye calissam da içim kabul etmiyor
Aklım tekrar otuz diyodun noooooldu diye hatırlatıyorkendime geliyorum
30 da tahammul kalmiyor ya yaş gectikceGaza gelme otuz iyidir
Geldi mi gitmiyor, bir ömür hayatın birinin peşinde oluyor. 30a kadar uyu, kendin için yaşa bence de
Sen ve benim gibi düşünen insan sayısı çok az.Gaza gelme otuz iyidir
Geldi mi gitmiyor, bir ömür hayatın birinin peşinde oluyor. 30a kadar uyu, kendin için yaşa bence de
Benim şimdi de tahammülüm yok30 da tahammul kalmiyor ya yaş gectikce
22 23 de pirt pirt dogurup simdi keyfine bakmak varmis.
Beden yorulmadan beyin yorulmadan beraber buyuyup.
Annemin amcasinin torunu var benden 3 yas buyuk oglu uni sinavina girdi bu sene.
Bende daha bebe pispisliyorum
Yok bence değil, 20ler dibine kadar gez toz sabahla yaşı olmalı. Çünkü derdi bitmiyor cidden. Bak ablamlar şimdi sınav stresiyle boğuşuyor. 20de yapsaydım şimdi ergenlik ve sınav derdiyle boğuşacaktım. Çocuğun derdi bitmiyor ki, hep boğuşma hali en iyisi ondan ne kadar geç o kadar iyi30 da tahammul kalmiyor ya yaş gectikce
22 23 de pirt pirt dogurup simdi keyfine bakmak varmis.
Beden yorulmadan beyin yorulmadan beraber buyuyup.
Annemin amcasinin torunu var benden 3 yas buyuk oglu uni sinavina girdi bu sene.
Bende daha bebe pispisliyorum