- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.561
Bence hamile kalmak yeterli
Bı Allahuekber'ine bakar bence
Bence hamile kalmak yeterlimemintolar da çok hoş oluyo el ayakta
Yani Bi öneri sadecePeki Cham sence kendini o sulara yeniden atar mı
Bu konuyu dogum ve emzirmeden sonra tekrar goruselim canimBence hamile kalmak yeterlimemintolar da çok hoş oluyo el ayakta
Hayir tabiki, daha kizgin sulardan serin sulara dalamamisken tekrar kizgin sulara atlayacak kadar enayi degilimPeki Cham sence kendini o sulara yeniden atar mı
En dogrusuiHayir tabiki, daha kizgin sulardan serin sulara dalamamisken tekrar kizgin sulara atlayacak kadar enayi degilim
Galiba tatil dönemine girdilerO değil de üç deli kaldık burdagelirse arada da khomyuk işte
Yaaa çok üzülüyorum buna cham düzelmiyor sarkık kaldıBu konuyu dogum ve emzirmeden sonra tekrar goruselim canim
Döndüm dün evimeeeGaliba tatil dönemine girdilerburadaki dükkanı kapattilar
Benim birde yayvan sen dusun artikYaaa çok üzülüyorum buna cham düzelmiyor sarkık kaldı
Bende yarin gidiyorumDöndüm dün evimeee
Oh sefan olsunBende yarin gidiyorumbugun azicik bakim yapayim dedim özlemisim ya kendime biseyler yapmayi.
Yaaa sönmüş balona mı dönerler acabaBu konuyu dogum ve emzirmeden sonra tekrar goruselim canim
Ya iyiki tedaviden önce tanımamışım sizi kızlarYaaa çok üzülüyorum buna cham düzelmiyor sarkık kaldı
Bir tatile bile gidemedim vay anam vayGaliba tatil dönemine girdilerburadaki dükkanı kapattilar
Hayir olsun insallahŞu sıralar bu başlığı '' Geçirebiliyor musunuz.? '' diye okuyorum.
Ablamınkiler öyle olduYaaa sönmüş balona mı dönerler acaba
Ayarlarsiniz bı gezi seneye ogluşlaBir tatile bile gidemedim vay anam vay