Geçinemeyenler kulübü

Sen ve benim gibi düşünen insan sayısı çok az.
Şuan böyle bı desteğin gelmesi şaşırttı mesela beni

Her zaman ilk kurduğum cümle bu .
Zaten ömür boyunca hayatımda olacak doğduğu andan itibaren .
Niye bu telaşın içinde benim için erken zamansız bı zamanda gireyim ki .

Bide ruhen de sıkıyor beni bu düşünce biliyomusun
Mesela çocuğu ağlarken görüyorum yol yön istikamet değiştiriyorum.
Bugün migrosa girdim sünger alcam reyona gidiyorum
Bı bebek gördüm ağlıyor kesik kesik .

Reyona filan gitmeyi bıraktım ufflanarak yön degistirdim
( Tabi anne babaya hissettirmedim içten bı uflanma sikayetlenmeydi).
Çocukla kendini düşünme olayın istemsiz bitiyor. İşten çıkıyorum mesela adımların çocuksuz zamanlarımdan hızlı, eve gitmem gerek. Neden çünkü özlüyorum. Bu kadar yoğun bir his ve endişe haliyle yaşıyorsun sürekli ve hep kendini istemeden ikinci plana atıyorsun. Kendime diyr bakıp oğlana alıyorum bir şeyleri. Yok ya gençlikte gençlik yaşamak lazım, sadece kendin için yaşamak lazım. Çocuk gelince kendin için yaşayamıyorsun. 30 sene sonrada torun çocuk düşüneceğim sürekli mesela, hani hafiflemiyor da meret. Level artıyor, kolaylaşan da var ama zorlaşan da var.

Çocukla kendini düşünme olayın istemsiz bitiyor. İşten çıkıyorum mesela adımların çocuksuz zamanlarımdan hızlı, eve gitmem gerek. Neden çünkü özlüyorum. Bu kadar yoğun bir his ve endişe haliyle yaşıyorsun sürekli ve hep kendini istemeden ikinci plana atıyorsun. Kendime diyr bakıp oğlana alıyorum bir şeyleri. Yok ya gençlikte gençlik yaşamak lazım, sadece kendin için yaşamak lazım. Çocuk gelince kendin için yaşayamıyorsun. 30 sene sonrada torun çocuk düşüneceğim sürekli mesela, hani hafiflemiyor da meret. Level artıyor, kolaylaşan da var ama zorlaşan da var.
Bizzat kafamdan ne geçiyorsa yansıması gibi konuştun .
Burçlar mi aynı acaba
Oğlak misin ? 😂

Yok bence değil, 20ler dibine kadar gez toz sabahla yaşı olmalı. Çünkü derdi bitmiyor cidden. Bak ablamlar şimdi sınav stresiyle boğuşuyor. 20de yapsaydım şimdi ergenlik ve sınav derdiyle boğuşacaktım. Çocuğun derdi bitmiyor ki, hep boğuşma hali en iyisi ondan ne kadar geç o kadar iyi🤣🤣
Ben pismanim ya valla bak erkenden evlenip yapmadigima 😂😂😂
Kiz aliyo montunu genclee ben cikiyorum diyip benle bulusmaya geliyo ben daha sacimi tarayamamisim, yanimda bebe inga inga valla stres ya 😂

Aha ben bugun aşıya gittim, disarda bir kahvalti yapalim dedik baktim saat 12.20 deniz 9 da yemisti anneme birakip gitmistim.
Kahvalti burnumdan geldi cocuk acikti annemlerin isi var eriste kesiyolar kim doyuracak diye.

Benim şimdi de tahammülüm yok
Çocuk sevgisi olmayan biriyim öğretmenlik yapmıyorum bu yüzden 🤷 başka mesleğim olsaydı şuan çalışıyor olurdum.
Cok enteresan ama ben mesela hic bir cocugu kucaklayip mincikladigimi ay ne sevimli sey dedigimi bilmem.
Cok yakinlarimin cocuklarini formaliteden bi alir iki hoplatir birakirdim.
Cocuk zor is ya valla.
Hastaligi bi dert, dusmesi yaralanmasi bir dert yedi yemedi doydu doymadi, uyudu uyumadi.
Cani sagolsun allah yoklugunu gostermesin tabiki ama zor is gercekten

Ben pismanim ya valla bak erkenden evlenip yapmadigima 😂😂😂
Kiz aliyo montunu genclee ben cikiyorum diyip benle bulusmaya geliyo ben daha sacimi tarayamamisim, yanimda bebe inga inga valla stres ya 😂
İyimser misin acaba😃
Tabiiki bazı şeyler değişecek ama asla özgür ve bağımsız olamayacaksın. Bak annene, annen rahat ve özgür mü sence? Valla çocuk bir kere geldi mi hayatında hiç bir şey hiç bir zaman aynı olmuyor. Yani huzurun kaçıyor bir kere ondan bence ne kadar geç o kadar iyi. Sen o kadıncağızı evde gör, senden nefret ediyorum neden göbeğimi deldirtmiyorsun bana ne ben mervelere gidicem diye ne kavgalar ediyordur. Bak benim 16lık yeğenim ne yaptı etti mervelerin yazlığına kaçtı kalmaya😄😄 ablam görünüşte bekar gibi oh rahat çocuk yok da ona sor sen. Hop oturup hop kalkıyor garibim😄😄

Aha ben bugun aşıya gittim, disarda bir kahvalti yapalim dedik baktim saat 12.20 deniz 9 da yemisti anneme birakip gitmistim.
Kahvalti burnumdan geldi cocuk acikti annemlerin isi var eriste kesiyolar kim doyuracak diye.
Bu arada ikinci aşın nasıldı? Benim ateşimi çıkardı iki günüm zehir oldu

İyimser misin acaba😃
Tabiiki bazı şeyler değişecek ama asla özgür ve bağımsız olamayacaksın. Bak annene, annen rahat ve özgür mü sence? Valla çocuk bir kere geldi mi hayatında hiç bir şey hiç bir zaman aynı olmuyor. Yani huzurun kaçıyor bir kere ondan bence ne kadar geç o kadar iyi. Sen o kadıncağızı evde gör, senden nefret ediyorum neden göbeğimi deldirtmiyorsun bana ne ben mervelere gidicem diye ne kavgalar ediyordur. Bak benim 16lık yeğenim ne yaptı etti mervelerin yazlığına kaçtı kalmaya😄😄 ablam görünüşte bekar gibi oh rahat çocuk yok da ona sor sen. Hop oturup hop kalkıyor garibim😄😄
Ya simdi surekli ciyak ciyak aglayan bebe var ya o aglama bitince hersey daha kolay olacak sanki

Bu arada ikinci aşın nasıldı? Benim ateşimi çıkardı iki günüm zehir oldu
Ben bugun oldum, hala ara ara girip cikan bas agrim var ama bu asidan mi yoksa uzun sure kahvalti yapmamamdan mi biliyorum.
Bir ara midem bulandi o gecti birde kolum agriyor.
Bakalim yarin ne olacak

Ben bugun oldum, hala ara ara girip cikan bas agrim var ama bu asidan mi yoksa uzun sure kahvalti yapmamamdan mi biliyorum.
Bir ara midem bulandi o gecti birde kolum agriyor.
Bakalim yarin ne olacak
Baş ağrısı oldu bende de bir de mide ağrısı çektim. Kustum hatta bir kere. Ateşim de çıktı bir gece. İkinci aşı zormuş ya

X