- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.401
Şikayet et, pandemi döneminde gerekli kovit 19 tedbirlerine uymuyorlar diye.Çok sinirlerim bozukpandemiden bu yana kuaföre gitmedim Bi kaç sefer hariç kaş için evde kendim alıyordum bugün gidiyim Bi toplattırıyım dedim bayanın müşterisi yoktu oturdum aldı kaşımı yan tarafa maniküre geçtim birisi geldi kadın bende kullandığı cımbızı ağda çubuğunu ona da kullandı ardından diğer gelene de. O an tepki vermediğim için çok kızgınım kendime benden önce de kim bilir kime kullandı o malzemeleri en azından Bi dezenfekte et birsey sık demi
Şikayet etmelisin bence bir yerlere. Halk sağlığıyla oynamak bu. Millete hastalık bulaştıracakÇok sinirlerim bozukpandemiden bu yana kuaföre gitmedim Bi kaç sefer hariç kaş için evde kendim alıyordum bugün gidiyim Bi toplattırıyım dedim bayanın müşterisi yoktu oturdum aldı kaşımı yan tarafa maniküre geçtim birisi geldi kadın bende kullandığı cımbızı ağda çubuğunu ona da kullandı ardından diğer gelene de. O an tepki vermediğim için çok kızgınım kendime benden önce de kim bilir kime kullandı o malzemeleri en azından Bi dezenfekte et birsey sık demi
Bazen basiretimiz mi bağlanıyor nedir bilmem susuyoruz da susulacak bişey değil .Çok sinirlerim bozukpandemiden bu yana kuaföre gitmedim Bi kaç sefer hariç kaş için evde kendim alıyordum bugün gidiyim Bi toplattırıyım dedim bayanın müşterisi yoktu oturdum aldı kaşımı yan tarafa maniküre geçtim birisi geldi kadın bende kullandığı cımbızı ağda çubuğunu ona da kullandı ardından diğer gelene de. O an tepki vermediğim için çok kızgınım kendime benden önce de kim bilir kime kullandı o malzemeleri en azından Bi dezenfekte et birsey sık demi
Deniz sorma ya öyle merdiven altı ücra bi yer de değil baya bildiğin merkezde tutulan Bi mekan geldiğimden beri kendime kızıyorum nereye şikayet edebilirim kiŞikayet et, pandemi döneminde gerekli kovit 19 tedbirlerine uymuyorlar diye.
Manikur aletlerini dusunmek bile istemiyorum bu durumda.
Hepatit ve hıv manikürden de bulaşıyor. Hijyene dikkat etmeyen kuaför olmamalı.Şikayet et, pandemi döneminde gerekli kovit 19 tedbirlerine uymuyorlar diye.
Manikur aletlerini dusunmek bile istemiyorum bu durumda.
Hes uygulamasına şikayet et, cimere de yaz, kuaförler odasına bildir, belediye zabıtaya da yaz.Deniz sorma ya öyle merdiven altı ücra bi yer de değil baya bildiğin merkezde tutulan Bi mekan geldiğimden beri kendime kızıyorum nereye şikayet edebilirim ki
Şurda bildiklerimi anlatsamHepatit ve hıv manikürden de bulaşıyor. Hijyene dikkat etmeyen kuaför olmamalı.
Bacım kaşını bıyığını zaten niye başkasına aldırıyorsun, bırak Allah aşkına.Çok sinirlerim bozukpandemiden bu yana kuaföre gitmedim Bi kaç sefer hariç kaş için evde kendim alıyordum bugün gidiyim Bi toplattırıyım dedim bayanın müşterisi yoktu oturdum aldı kaşımı yan tarafa maniküre geçtim birisi geldi kadın bende kullandığı cımbızı ağda çubuğunu ona da kullandı ardından diğer gelene de. O an tepki vermediğim için çok kızgınım kendime benden önce de kim bilir kime kullandı o malzemeleri en azından Bi dezenfekte et birsey sık demi
Ay ben de kayınvalideye geldim bugün bi hafta sonra dönünce saçımı kestirip mabikür pedikür yaptırayım diyordum. Tatilde kalıcı oje iyi olur diyeŞurda bildiklerimi anlatsam
İple almıyorlar mı ya? Ben kaş aldırmam senelerdir de üniversiteyken iple alırlardk bizimBacım kaşını bıyığını zaten niye başkasına aldırıyorsun, bırak Allah aşkına.
Her müşteride yeni cımbız alacak mekan zaten fiyatıyla onu çıkartıyor, aynı ürünü kullananın da faso fisosu var.
Hadi manikür pedikür tek kullanımlık alet ama cımbız ya…
İpek kirpiktw taktirAy ben de kayınvalideye geldim bugün bi hafta sonra dönünce saçımı kestirip mabikür pedikür yaptırayım diyordum. Tatilde kalıcı oje iyi olur diye
Khomyuk ya burdakiler hep böyle sanırım Bi akrabam başka Bi mekanın adını vermişti gitme sakın böyle böyle dezenfekte etmiyo ben söyledim gözümle gördüm inkar etti falan demişti aynısını yaşadım gibi yaŞikayet etmelisin bence bir yerlere. Halk sağlığıyla oynamak bu. Millete hastalık bulaştıracak
Asla değil kendime de çok kızdım ya bidaha gitmem asla sen pandemi boyunca dur dur sonra böyle birsey yaşaBazen basiretimiz mi bağlanıyor nedir bilmem susuyoruz da susulacak bişey değil .
Kuaförler odası ve belediyeye şikayet et ben daha evvel öyle yaptim
Bütçemi aşarım pahalıdır oİpek kirpiktw taktir
Ben hayatımda 2 kere falan aldırmışımdır başkasına kaş bıyık, o da düğün nişan günü makyaj öncesi son rötuş, minik çıkanları toplamak adınaydı.İple almıyorlar mı ya? Ben kaş aldırmam senelerdir de üniversiteyken iple alırlardk bizim
Türkiye berberler, kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu ilgilenir diye dusunuyorum.Deniz sorma ya öyle merdiven altı ücra bi yer de değil baya bildiğin merkezde tutulan Bi mekan geldiğimden beri kendime kızıyorum nereye şikayet edebilirim ki
Bütçemi aşarım pahalıdır o
Aynından yaptırıciim, kalıcı oje candır.Ay ben de kayınvalideye geldim bugün bi hafta sonra dönünce saçımı kestirip mabikür pedikür yaptırayım diyordum. Tatilde kalıcı oje iyi olur diye
Ben hiç şahit olmadım genelde hepsi gözümün önünde alete sokulur temizlenir. En olmadı kapalı paketten açarlar. Öyle bir şey görsem söylerim zaten.Khomyuk ya burdakiler hep böyle sanırım Bi akrabam başka Bi mekanın adını vermişti gitme sakın böyle böyle dezenfekte etmiyo ben söyledim gözümle gördüm inkar etti falan demişti aynısını yaşadım gibi ya
Asla değil kendime de çok kızdım ya bidaha gitmem asla sen pandemi boyunca dur dur sonra böyle birsey yaşa
Film ben zaten yeni cımbız kullanmadı demedim ki dezenfekte etmedi dedim etmesi lazım değil mi. Kaşımı bıyığımı bu zamana kadar Kensim aldım ama toplasın şekil versin diye gittim dedim ayrıca sürekli de gidebilirim bunda ne sakıncası var kiBacım kaşını bıyığını zaten niye başkasına aldırıyorsun, bırak Allah aşkına.
Her müşteride yeni cımbız alacak mekan zaten fiyatıyla onu çıkartıyor, aynı ürünü kullananın da faso fisosu var.
Hadi manikür pedikür tek kullanımlık alet ama cımbız ya…