Geçinemeyenler kulübü

Türkiye berberler, kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu ilgilenir diye dusunuyorum.
Hes uygulamasindan da sikayet edebilirsin.
Bildigim kadariyla kovit 19 onlemleri kapsaminda musteri ya kendi aletlerini kendi getirmeli yada isletme tek kullanimlik olan urunler kullanmali.
Hadi pens cimbiz tek kullanimlik olamaz onuda her musteriden sonra dezenfekte etmek zorunda olmali
Yarın bi dediğiniz yerlere uğraşıyım ne çıkacak bakalım cımbızı falan tabi tek kullanımlık yapamaz en azından benim de demek istediğim dezenfekte yada ağda çubuğu ya bildiğin doktorların çubuğu atsana çöpe 😁

Ay ben de kayınvalideye geldim bugün bi hafta sonra dönünce saçımı kestirip mabikür pedikür yaptırayım diyordum. Tatilde kalıcı oje iyi olur diye
Pens ve tirnak makasini torpunu hatta havlunu dahi kendin gotur.
Manikur pedikiur icin su aldiklari aletlerin icine mutlaka poset gecirmelerini oda olmuyorsa suyun icine 1 2 damla alkol damlatmalarini iste.

Yarın bi dediğiniz yerlere uğraşıyım ne çıkacak bakalım cımbızı falan tabi tek kullanımlık yapamaz en azından benim de demek istediğim dezenfekte yada ağda çubuğu ya bildiğin doktorların çubuğu atsana çöpe 😁
Genelde ağdada o tek kullanımlık çunuk olur direkt atılır. Hatta benim ağdacım artan ağdaya da ismimi yazar dolaba koyardı. Çok şaşırdım

zamaninda kullanilmis sir agdalari kaynatip suzgecden gecirip icindeki killardan arindiran isletmeler vardi.
Hala varmi bilmem ben bildiklerim yuzunden hic guvenmem oralara.

Film ben zaten yeni cımbız kullanmadı demedim ki dezenfekte etmedi dedim etmesi lazım değil mi. Kaşımı bıyığımı bu zamana kadar Kensim aldım ama toplasın şekil versin diye gittim dedim ayrıca sürekli de gidebilirim bunda ne sakıncası var ki
Cımbızı bile yeni kullanması lazım işte bırak dezenfekteyi, onu diyorum ya.
Hamilesin, birçok enfeksiyona açık durumdasın.
Korona dönemini geçtim, hamilelik döneminde üst düzey dikkat etmen lazım bu durumlara.
Şikayet de et orayı, mühürlesinler.
Ne münasebet herkese aynı şey?

Genelde ağdada o tek kullanımlık çunuk olur direkt atılır. Hatta benim ağdacım artan ağdaya da ismimi yazar dolaba koyardı. Çok şaşırdım
Yok bacım nerdee dolaba falan koymak büyük Bi haznenin içinde ağda gelene batırıyor gidene batırıyor töbeee bidaha gidersem

Eveet ben de tatilde rahat ederim diye düşünüyorum. Bu sene gidemedim hiç. Evdr yaptım güya da aseton sürekli sil çıkar mahvoldu, etleri fln çıktı iyice
Ben hiç yapmadım evde, anca ponza taşı işte😂
2 senedir ayak oldu toynak, haftaya gideceğim. O beni tatilde bayramda götürür oldukça.

Yok bacım nerdee dolaba falan koymak büyük Bi haznenin içinde ağda gelene batırıyor gidene batırıyor töbeee bidaha gidersem
Benim tum alet edavatim vardir evde sir agda makinesine kadar 😂
Penslerde dahil.
Cok mecbur kalirsam kuzenimin dukkani var ona giderim.
Ordada herseyi kendim onden bi makinaya falan atarim.

Cımbızı bile yeni kullanması lazım işte bırak dezenfekteyi, onu diyorum ya.
Hamilesin, birçok enfeksiyona açık durumdasın.
Korona dönemini geçtim, hamilelik döneminde üst düzey dikkat etmen lazım bu durumlara.
Şikayet de et orayı, mühürlesinler.
Ne münasebet herkese aynı şey?
Yok yok adelet denen bu bahsettiğin mühürleme işleri falan yok film ya hepsi seni mi buluyo diyeceksiniz belki ama geçenlerde bizim evin hemen yan tarafında karpuzcu kamyonla karpuz satıyo ne maske ne mesafe yarım karpuzlar dilimli ikram etmeler eşime de söyledim bak ne kadar yanlış gibisinden iki gün sonra adam ordan karpuz almış eve getirmiş. 155 aradım biz değil zabıta ilgileniyor zabıtayı aradım böyle böyle tamam hanım efendi tamam ekip gönderiyorum ara sokakta zaten kamyon kurup satamaz öyle maskesi mi de yok ha tamam dedi anaaa araba geldi zabıta indi oğlana iki birsey dedi gitti. Yapsana işlem uyarma ne balkondan baka kaldım

Benim tum alet edavatim vardir evde sir agda makinesine kadar 😂
Penslerde dahil.
Cok mecbur kalirsam kuzenimin dukkani var ona giderim.
Ordada herseyi kendim onden bi makinaya falan atarim.
Pandemiden bu yana gitmemiştim düşün fazla mı oydum kavis verdim vs derken eeeh yeter dedim gittiğime gideceğime pişman oldum 😁 zirvede bırakıyorum

Yok yok adelet denen bu bahsettiğin mühürleme işleri falan yok film ya hepsi seni mi buluyo diyeceksiniz belki ama geçenlerde bizim evin hemen yan tarafında karpuzcu kamyonla karpuz satıyo ne maske ne mesafe yarım karpuzlar dilimli ikram etmeler eşime de söyledim bak ne kadar yanlış gibisinden iki gün sonra adam ordan karpuz almış eve getirmiş. 155 aradım biz değil zabıta ilgileniyor zabıtayı aradım böyle böyle tamam hanım efendi tamam ekip gönderiyorum ara sokakta zaten kamyon kurup satamaz öyle maskesi mi de yok ha tamam dedi anaaa araba geldi zabıta indi oğlana iki birsey dedi gitti. Yapsana işlem uyarma ne balkondan baka kaldım
Şu dönemde hijyen kurallarına da itina edilmiyorsa, vay halimize.
Ne diyeyim ki…

Gecen bir ayak maskesi gorduk kizlar kullanan varmi bilmiyorum baya soyulan birsey.
Ayaktaki ölü deriyi soyup kaldiriyo komple
Ben kullanmadım, ablam, arkadaşlarım falan kullanıyor.
2 ya da 3. güne komple kaldırıyor.
Alacaktım unuttum, gerçi hassas tenliyim ben parmağımdaki deriyi de sökerse diye düşüncelerim var.

Şu dönemde hijyen kurallarına da itina edilmiyorsa, vay halimize.
Ne diyeyim ki…
Adama anlattım bakın ben vatandaşım karpuz deyip geçmeyin gıda sektörü marketten bakkaldan ne farkı var kaç kişi alıyo ordan benim eşim de almış gelmiş ne maske var ne birsey diyorum adam uyarıyo sadece. E sokakta maskesiszlikten ceza yiyenlerin hakkı nerde şimdi. Millet tutturabildiğine ya

Ben kullanmadım, ablam, arkadaşlarım falan kullanıyor.
2 ya da 3. güne komple kaldırıyor.
Alacaktım unuttum, gerçi hassas tenliyim ben parmağımdaki deriyi de sökerse diye düşüncelerim var.
Benim topuklarda fena olmus ya.
Almam lazim oyle bir sey.
Onceden vazelin aspirin yeterdi kaymak gibi olmasina simdi tirt

Kendin alacagin zaman sekil vermeye calisma, alttan ustten toparla kes birak o bile yeter.
Para verseler gene gitmem ki 😁 yada kendi cımbızı mı alırım öyle giderim ankarada ne güzel her zaman gittiğim bayan vardı buraya geldim çok geçmeden pandemi şu bu düzenim şaştı

X