- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.361
Kiraz çekirdeği diye aratırsanız, yastık patik vb ürünleri görürsünüz.Inşallah geçer kiraz çekirdeği yastığı nedir
Elektrik zammı da geldi. Sonraki fatura yanar artıkEkmek 1.80 olmuş kızlar
Dün 1.50 ye aldım
Ankarada 1.75 oldu sanirim esim oyle demisti sankiEkmek 1.80 olmuş kızlar
Dün 1.50 ye aldım
Cok ucuzdu zaten azicik daha artsinElektrik zammı da geldi. Sonraki fatura yanar artık
Yaz geldi klimalar çalışıyor ya neden zam olmasindi demi .elektrik zammı filan.bittikAnkarada 1.75 oldu sanirim esim oyle demisti sanki
Ne kadar zam gelmiş?Klimalar elektrik zammı.bittik
Yüzde 20 sanirimNe kadar zam gelmiş?
YuhhhYüzde 20 sanirim
Valla artık iyice eski usüle donecez anne baba gelin damat herkes bir eve girecek kiraya çıkamaz ev alamaz olduğundan .bebeklinick bunlar daha iyi gunlermis gibi geliyor bana nedense
Allahtan zamaninda evlenmisizde evi barki almisizValla artık iyice eski usüle donecez anne baba gelin damat herkes bir eve girecek kiraya çıkamaz ev alamaz olduğundan .
Söyleyecek çok şey var ama düşünce ifade basın özgürlüğümüz olmadığından ağzımı acipta iki kelime edemiyorum şurada
Belki şu yazdığım bile sıkıntı.
Cevaplama geç en iyisi
İyiki chamm.Allahtan zamaninda evlenmisizde evi barki almisiz
Sen şanslısın bı de.Allahtan zamaninda evlenmisizde evi barki almisiz
Ben mesaji okurken bile buhranlandim birde bizimkiler kaynana, onun annesi, kaynananin bacisi gorumce 4 lu koalisyon yani vay ortalarina düsenin halineİyiki chamm.
eşin kök ailesini ne kadar sevsem de hergun görmekten herkesle düşman olurdum ben kesin.
Uff hiç cekemem sabah akşam iş güç boğaz aş ve kalabalıklik.
hepsini öldürüp kurtarasim geldi tüm gelinleriBen mesaji okurken bile buhranlandim birde bizimkiler kaynana, onun annesi, kaynananin bacisi gorumce 4 lu koalisyon yani vay ortalarina düsenin haline
Kendi kaynanasini gömen gelinine sarmasınhepsini öldürüp kurtarasim geldi tüm gelinleri.
Gerçi bu seferde kaynanalarda gelin
Nasıl olcak
Sararlar.Kendi kaynanasini gömen gelinine sarmasın
Ben mesela hic evlendirmeyi dusunmuyorumSararlar.
Manyak bunlar.
Bende kaynana olunca sararim, canım oğlum canım kızım benim ellere yedirmem
Teşekkür ederim hepimizin ikinci bir evi var beybiler, birimizin kapisi hepimizin kapisiSen şanslısın bı de.
İkinci evinde var