- 17 Ocak 2020
- 27.546
- 39.790
- Konu Sahibi chamallows
- #28.341
Henüz mesaj gelmedi ama.
Kafama göre gidip yaptiramiyorum da sanırım ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz mesaj gelmedi ama.
Evet canım. İptal ettik. Yeniden seçtik. 8inde olacağız ikinciyi. Sen de yapabilirsin. Annemlere de üçüncüyü biontech seçtik. Çok rahatladım şükür
Mesaja gerek yok enabıza bak mutlaka çıkmıştır sana daHenüz mesaj gelmedi ama.
Annenlere neden üçüncü kez gerekti khomyuk? Ne kaçırdım neler oldu ?Evet canım. İptal ettik. Yeniden seçtik. 8inde olacağız ikinciyi. Sen de yapabilirsin. Annemlere de üçüncüyü biontech seçtik. Çok rahatladım şükür
Onlar sinovac oldu. Pek koruyucu değil ya hak tanındı şimdi biontech olacaklar. Abimin yanına gitmeleri gerekirse diye de biraz istiyorlar. Avrupa biontech hariç aşısı kabul etmeyecek gibi diyorlarAnnenlere neden üçüncü kez gerekti khomyuk? Ne kaçırdım neler oldu ?
ne mesaji bekliyosun ki?Henüz mesaj gelmedi ama.
Bende ayin 11 ine cektim.Evet canım. İptal ettik. Yeniden seçtik. 8inde olacağız ikinciyi. Sen de yapabilirsin. Annemlere de üçüncüyü biontech seçtik. Çok rahatladım şükür
Annemlere ablama eşime filan mesaj gelmiştine mesaji bekliyosun ki?
Kafana gorede gidip yaptirsbiliyosun zaten bir mesaj gelmiyo
Randevuyu aldiktan sonra geliyor o, yani bizde kimseye size aşı cikti gelin yazan bir mesaj olmadiAnnemlere ablama eşime filan mesaj gelmişti
Randevuyu aldiktan sonra geliyor o, yani bizde kimseye size aşı cikti gelin yazan bir mesaj olmadi
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Bende anla madım 4 yasa kadar yapmıyoruz ameliyat dedi ama daha çok çıkmaz mi fitik 4 yasa kadarNeden 4 yasa kadar bisey yapamiyolarmis? Benim yigenim 7 8 aylikken ameliyat oldu
Inşallah geçer kiraz çekirdeği yastığı nedirSiz başka bir doktora daha götürün.
Size gaz için damla, masaj önerileri vs verir en azından.
4 yaşa kadar beklenmiyor, maksimum 2 ya da 1 diye hatırlıyorum.
Kiraz çekirdeği yastığı da edinin, genel olarak 5. Ayda kendiliğinden geçen bir durum bu, çok da yaygın.
Şu an 18den büyük herkesin aşı olma hakkı var. Ondan enabızdan direkt alabilirsin zorunlu. Bana eşime annemlere mesaj gelmediEki Görüntüle 2880984
Bizimkilerde ailemde ve eşimde bu şekilde oldu .
Khomyuk nasılsın geçti mi şikayetlerinizŞu an 18den büyük herkesin aşı olma hakkı var. Ondan enabızdan direkt alabilirsin zorunlu. Bana eşime annemlere mesaj gelmedi
Üşütmeymiş canım geçti şükür. Sen de ne. Var ne yokKhomyuk nasılsın geçti mi şikayetleriniz
Aman İyi öyle olsun bende aynı durumlar bugün Bi Tetenoz aşımı yaptırmaya gitcem genelde evdeyimÜşütmeymiş canım geçti şükür. Sen de ne. Var ne yok
Allah allah cok enteresan daha once hoc boyle bisey duymadim senin mesaj gelmesini beklemene gerek yok kuşum, artik ucan kusa aşı yapiyolarEki Görüntüle 2880984
Bizimkilerde ailemde ve eşimde bu şekilde oldu .
Detaylı ultrason zamanın da gelmiş. Doktorunu seçtin mi? Özele mi devam edeceksin?Aman İyi öyle olsun bende aynı durumlar bugün Bi Tetenoz aşımı yaptırmaya gitcem genelde evdeyim
Geldi haftaya da detaylı randevum var Khomyuk özele devam ediyorum bakalım devlet çok zor randevu bile bulamıyorum hastane tek doktor 4 tane sanırım e herkes hamileDetaylı ultrason zamanın da gelmiş. Doktorunu seçtin mi? Özele mi devam edeceksin?