- 17 Aralık 2015
- 26.460
- 48.166
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.101
Cidden sesi cok naifAaa zorunlunun sesi çook naif deniz annesi öyle midir bilemedimo ses tonunda Bi anne tanımadım daha önce
Ay denizzzz bildirimi gösterdin Bi rahat ettim kiiCidden sesi cok naif
Oldumu dedigim gibi yapincaAy denizzzz bildirimi gösterdin Bi rahat ettim kiianlatamam
Oldu olduOldumu dedigim gibi yapinca
Nasilsin kac haftalik oldu kuzuOldu oldubak hemen görüyorum
Yediğiniz kaymaktan kaymaga fark var amaya bu afyonun kaymagini bir ben mi sevemedim
cumhuriyeti annem cocukken alirdi bize bir tarafimiz kayseri olmasina ragmen her ay kendime marketten aliyorum yinede
benim aklimada sucuk dönerlerini düşürdun aksam aksam
Bir kac yerden aldilar ama yok damak tadima uymadi.Yediğiniz kaymaktan kaymaga fark var ama
Köylerinden bulabilirsiniz çok güzel yapanlar varBir kac yerden aldilar ama yok damak tadima uymadi.
Belkide yerini bilmediklerinden.
Artik afyonla bagimiz kalmadiKöylerinden bulabilirsiniz çok güzel yapanlar var
Az once kuzenime cektigim videoyu atabilseydim suraya keske.Selam kızlar naber, ben ablamdan yeni döndüm. Eşim evdeydi pazardan beri tekti. Bir geldim yatağı bile toplamamış, üstüne serdiğim yatak örtüsü bile yerlerde. Stresimi üstünde attım rahatladımşimdi bozuk oturuyor
Ya bu aşı işinden umutlanıyorum diyorum ama üniversiteden mezun aklı başında diyeceğim arkadaşlarımdan biri ikisi para yapıştırdın mı? Yok yan etkisi çoktu ikinciyi hayatta olmam fln diyorlar canımı sıkıyorlar benim. Olmayan da çok sanki
Bana diyor ki yan etkileri bir sene sonra çıkacakmış. E dedim o zaman Pakistan, Hindistan ve iran gibi bionteche ulaşamayan ülkeler düşünsün. Aşı şu an bize bile bulan Türk olduğu için düştü. Biontech vurulan ve vurulamayan ülkeleri attım alayı gelişmiş ülkeAz once kuzenime cektigim videoyu atabilseydim suraya keske.
Para miknatisa yapismiyor
Cipde ne varmista zink diye parayi cekiyomus.
Gitsin bir dus alsinlar terli terli oralarina buralarina para yapistiracaklarina
Cidden birde dusunmuyorlar bile, ingiltere almanya, amerika, israil, rusya bunlarin hic biri buyuk oyunu gorememis adamlar siraya girmis asilarini olmuslar.Bana diyor ki yan etkileri bir sene sonra çıkacakmış. E dedim o zaman Pakistan, Hindistan ve iran gibi bionteche ulaşamayan ülkeler düşünsün. Aşı şu an bize bile bulan Türk olduğu için düştü. Biontech vurulan ve vurulamayan ülkeleri attım alayı gelişmiş ülkeintihar ediyorlar senin mantıkla diyorum sus pus
İyiyiz canım teşekkür ederim yarın 19+0 oluyoruz ama sitede muhtemelen 20 görünecek nedenini haala anlamadımNasilsin kac haftalik oldu kuzu
Bisey yok ya stres yapma.İyiyiz canım teşekkür ederim yarın 19+0 oluyoruz ama sitede muhtemelen 20 görünecek nedenini haala anlamadım
Tetenoz aşısı var haftaya detaylı ultrason var aşırı stresliyim Bi atlatsaydım
GünaydınnnnBisey yok ya stres yapma.
İkili taramanin bir degisigi daha detaylisi.
Organlarina ellerine ayaklarina vs bakiyolar
Devlet destekli hastane degilse alirlar.Günaydınnnn
İnşallah güzel geçer bide deniz kadınlar topikte Bi fiyatlardan bahsediyo istanbulda falan sadece Bi detaylı ult 3 bin diye şok oldum ya doğum yaptırıyorlar sanki
O zamann geçinemiyoruzzDevlet destekli hastane degilse alirlar.
Ben hep soyluyorum ya 4 sene once bilmedigimden milletin o zaman 60 lira yaptigi teste ben 10 katindan fazla para verdim diye.
Yok ya psikoloji bozulacak bir sey yok.O zamann geçinemiyoruzzay valla psikolojim bozuldu