- 17 Aralık 2015
- 26.460
- 48.168
- Konu Sahibi chamallows
- #28.081
Ne ameliyati sarahBenden ameliyat ile ilgili foto isteyen oluyor ondan dolayı kapattım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne ameliyati sarahBenden ameliyat ile ilgili foto isteyen oluyor ondan dolayı kapattım
MemeNe ameliyati sarah
Meme resmide istenmez ki ya insandan
İsteniyor vallaGüvenilip yollanır mı bende anlamadımMeme resmide istenmez ki ya insandan
İnsanlar çaldırmış foto mu istenir yaİsteniyor vallaGüvenilip yollanır mı bende anlamadım
Zaten hepsının cc şekli herkeste farklı duruyor
Kiminin 1 ayda doğal duruyor kiminin 2 senede
O yüzden kapatmıştım özeli
Nasılsın bu arada nasıl gidiyor
İdare eder sarrah sen nasilsin, dindimi yagmurlar.İsteniyor vallaGüvenilip yollanır mı bende anlamadım
Zaten hepsının cc şekli herkeste farklı duruyor
Kiminin 1 ayda doğal duruyor kiminin 2 senede
O yüzden kapatmıştım özeli
Nasılsın bu arada nasıl gidiyor
İyiyim bende bugun güzel çok şükür güneşi gördük sonundaİdare eder sarrah sen nasilsin, dindimi yagmurlar.
MemmmmeeeeeeNe ameliyati sarah
Meclise taslak gitti ama henuz oylama yapilmadi meclis kapanmadan hallederler buyuk ihtimalle.İyi
İyiyim bende bugun güzel çok şükür güneşi gördük sonunda
Sizin iş belli oldu mu
CiccikMemmmmeeeeee
cok hoş bı istekİnsanlar çaldırmış foto mu istenir ya
Yollada görelim o zaman nesi hoş kız tanimadigim insanlara memelerimi niye gonderiyimcok hoş bı istek
Kızımın memelerini atiyormuşum tobe tobe .Yollada görelim o zaman nesi hoş kız tanimadigim insanlara memelerimi niye gonderiyim
Ahahaha kızında yok ki emin olamadim simdi sendenKızımın memelerini atiyormuşum tobe tobe .
Bunu şimdi senden başka kimse anlamayacagi için absürt gorunecegim muhtemelen kadın olduğuma ikna etme çabaları vol5293636282
Ya SesimAhahaha kızında yok ki emin olamadim simdi senden
Evet hemen sonuçlansa siz de istediğiniz gibi ayarlayabılseniz okul işini hersey netleşse güzel olurMeclise taslak gitti ama henuz oylama yapilmadi meclis kapanmadan hallederler buyuk ihtimalle.
Sonrasinda surec ne kadar surer bilmiyorum.
Eylule kadar okullar acilmadan ne olacaksa olsada bizde planlarimizi ona gore ayarlayabilsek keske
İnşallah teşekkür ederimEvet hemen sonuçlansa siz de istediğiniz gibi ayarlayabılseniz okul işini hersey netleşse güzel olur
Hakkınızda hayırlı olan olsun
Gerci onlarda insanlarin cocuklarinin okula baslayacaginin falan bilincindedirler heralde.Evet hemen sonuçlansa siz de istediğiniz gibi ayarlayabılseniz okul işini hersey netleşse güzel olur
Hakkınızda hayırlı olan olsun
Ne bileyim sen oldugunu belki annenin sesiYa Sesim
Aaa zorunlunun sesi çook naif deniz annesi öyle midir bilemedim o ses tonunda Bi anne tanımadım daha önceNe bileyim sen oldugunu belki annenin sesi