• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

İsteniyor valla😂Güvenilip yollanır mı bende anlamadım
Zaten hepsının cc şekli herkeste farklı duruyor
Kiminin 1 ayda doğal duruyor kiminin 2 senede
O yüzden kapatmıştım özeli
Nasılsın bu arada nasıl gidiyor
İnsanlar çaldırmış foto mu istenir ya 😂😂😂

İsteniyor valla😂Güvenilip yollanır mı bende anlamadım
Zaten hepsının cc şekli herkeste farklı duruyor
Kiminin 1 ayda doğal duruyor kiminin 2 senede
O yüzden kapatmıştım özeli
Nasılsın bu arada nasıl gidiyor
İdare eder sarrah sen nasilsin, dindimi yagmurlar.

İyi

İyiyim bende bugun güzel çok şükür güneşi gördük sonunda
Sizin iş belli oldu mu
Meclise taslak gitti ama henuz oylama yapilmadi meclis kapanmadan hallederler buyuk ihtimalle.
Sonrasinda surec ne kadar surer bilmiyorum.
Eylule kadar okullar acilmadan ne olacaksa olsada bizde planlarimizi ona gore ayarlayabilsek keske

Yollada görelim o zaman 😂 nesi hoş kız tanimadigim insanlara memelerimi niye gonderiyim 😁
Kızımın memelerini atiyormuşum :KK70: tobe tobe .

Bunu şimdi senden başka kimse anlamayacagi için absürt gorunecegim muhtemelen 😅 kadın olduğuma ikna etme çabaları vol5293636282

Meclise taslak gitti ama henuz oylama yapilmadi meclis kapanmadan hallederler buyuk ihtimalle.
Sonrasinda surec ne kadar surer bilmiyorum.
Eylule kadar okullar acilmadan ne olacaksa olsada bizde planlarimizi ona gore ayarlayabilsek keske
Evet hemen sonuçlansa siz de istediğiniz gibi ayarlayabılseniz okul işini hersey netleşse güzel olur
Hakkınızda hayırlı olan olsun🙏

Evet hemen sonuçlansa siz de istediğiniz gibi ayarlayabılseniz okul işini hersey netleşse güzel olur
Hakkınızda hayırlı olan olsun🙏
Gerci onlarda insanlarin cocuklarinin okula baslayacaginin falan bilincindedirler heralde.
Eylulden sonraya birakmak gibi bir dacmalik yapmazlar gibi dusunuyorum

Back