Geçinemeyenler kulübü

Evet ne yazık ki nereye gitsen önce çocuğa sonra da sana bakıyorlar. Ona göre bir geri dönüş alıyorsun. Öğretmenler bile. Bizim zamanımızda tek tek meslek sorulurdu bu nedenle

Evet ne yazık ki nereye gitsen önce çocuğa sonra da sana bakıyorlar. Ona göre bir geri dönüş alıyorsun. Öğretmenler bile. Bizim zamanımızda tek tek meslek sorulurdu bu nedenle
Evet annen baban ne is yapiyo falan derlerdi, bizde sanirdik ki tanimak amacli soruyolar.
Birde sey vardi okulda ihtiyaci olan cocuklar bulunur bir temeffusde onlari tek sira yapar tenefus bittikten sonra otobuse bindirir bi yere gotururlerdi, cocuklara sorardik nereye gidiyosunuz diye alis verise goturuyolarmis bizi derlerdi.
E goturuyosun neden o cocuklari tek sira yapiyosun herkesin onunde, hafta sonlari yap.
Yada belirle bir fiyat ailelerine ver onlar alsin vs.ne kadar kirici biseymis

Tatilin nasıl geçiyor sarah
Güzel canım evde ki ergen kardesimle ara ara tartıssakta o ben misafirim diye alttan alıyor ben de o ergen diye anlayışlı oluyorum idare ediyoruz
Sevdiği tatlılwrı yapıyorum biraz sohbet muhabbet ediyorum çok yormuyor benı
kedi sevmeye tam gaz devam
Amcamlar geliyor arada haftaya Muğla ya gidecem temmuz sonuna kadar orda kalırım herhalde
Sonrada annemle tatil planladık
Şimdilik güzel hersey İnsallah böyle devam eder
Sen nasılsın

Ben ne çekilmez bir ergenlik yaşamıştım be hatirlattin şimdiay utanıyorum.

Şuan Muğla'da değilmisin mugladasin sanıyordum.

Ne iyi dusunmussunuz gezin tabi, anne kız mi olacaksiniz ?

Bende gocekteyim bu aralar ablamla eşimle.
Şemsiye altından suya koşuyorum sudan şemsiye altına koşuyorum öyle geçiyor günlerimyeter ki yanmayayim

Sen ne ara mugladan dondun ne ara izmirden goceke gittin anlamadim ki
Hizli yasiyon valla

Bende göcekte geçirecemÇok güzel orası
Eşim tekneyi oraya bıraktı işlerini halledecek ben öyle gececem göceğe
Yanmayı benfr sevmiyorum karayıö zaten kapkara oluyorum
Kardesimin ergenliği beni benden alıyor
Anne kız gidecez evet oğlum da the land of legends ı istiyor belki onlada 2 gün oraya giderim
Annemlere yakın at çiftliği var oğlanı at binmeye götürüyorum baya ilerledi ergenusa da dedim bi ata binmediğiniz kalmıştı diyor

Niçin belliydi dedin deniz
Kanlı ay dolunay fılan gibi şeyler yüzünden mi
Yoksa olan minik minik depremlerden dolayı mı
eger bati ve doguda ayni zamanlar icerisinde fay hatlarinda bir oynama oluyorsa ardindan mutlaka bir yerde boyle 5 uzeri sarsinti oluyor.
Alakasiz bir hareketlilik oluyo yani.

eger bati ve doguda ayni zamanlar icerisinde fay hatlarinda bir oynama oluyorsa ardindan mutlaka bir yerde boyle 5 uzeri sarsinti oluyor.
Alakasiz bir hareketlilik oluyo yani.
Doğru sanki bi kaç gğn öncede ege denizi 5 üzeri mi ne olmuştu dimi
Daha büyükleri olmaz umarım
Annem sen İstanbul da olunca deprem denilinve aklım başımdan gidiyor diyor
Bide ev çok yüksek katlı ya
Keske hiç yaşanmasa böyle felaketler yada artık kabul edip önlemi alınsa
İnsan hayatı bu kadar ucuz olmasa

Evet akdeniz 5.5 diye gecti kayitlara sanirim kandillide oyleydi kayit.
Elazig ve izmir depremlerinde de ayni seyler oldu.

The land of legendsi bende çok istiyorum.
Evlilik yıl donumumuzde gitmeyi düşünüyoruz ama bi yanım istemiyor sıcaklarda çekilir mi serinken mi gitsek diye( tıklım tiklimken sıcakta sıra nasıl beklicem) bakalım bilemedimkarar veremedik.

Güneş kremi kullaniyor musun ?
Eşime surmesem de pek yanmıyor kara olduğu icin yanmıyor heralde diye dusunuyordum

Son düzenleme:
Sen ne ara mugladan dondun ne ara izmirden goceke gittin anlamadim ki
Hizli yasiyon valla

Bu ara epey koşturmaca içinde canım
Ablam bende
Spontane oluyor nerede denize gireceğimiz.
Aa şurada şu vardı/varmış oraya mi geçsek filan oluyoruz bı anda yola vuruyoruz kendimizi.
Kıyafetler her an göç'e hazır kapıda bu aralar bizim

Yav benim kafam karisti zorunlu, siz simdi esinle yaz kis ciftliktemi oluyorsunuz esin muhendis diye hatirliyorum kafam allak bullak oldu.
Yani muglaya tatil icinmi gidiyorsunuz ciftlik isleri icinmi yoksa yazin mugladamisiniz hep
Anam cok geziyon hatlarin karisti benim

eşim mühendis devlette .

Muglaya tatil için gideriz yazları ama tatile gidince kayinvalidemlere hiç ugramayiz zaten.

Onun dışında yaz kış farketmeksizin belirli donemler var arpa kirma silaj basma balya hazırlama tarla sürme
Gelişmiş hayvanları anlaşmalı kasaplara satıp bebek boylarını alıp yetiştirme
Süt hayvanlarimizin buzagilama dönemlerinde anne ve bebeklerini belirli biyere ayırma gibi gibi .

O dönemlerde iş için gidiyoruz
Kyinvalidem ve kayınbabam aynı zamanda öğretmen oldukları için onların yetişemediği yerde biraz gidip biz el atıyoruz
Ben oturuyorum anlamam etmem de eşim koşturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…