- 17 Aralık 2015
- 26.460
- 48.170
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.041
Evet evet annemdeydim ben.Ankarada
Depremi hic yaşamadım bekarligimda
Fakat bu kış sağlam sarsildiniz sizde dimi.
Neler oluyorsa bilmem.
Oluşa oluşa bı oluşamadi heralde Türkiye.
Benimde deprem olunca başım dönmeye başlıyor .Sana guluyorum gercide, bende her olayda denizin odasina kosuyorum hepucarak.
Birde isin kotu tarafi kosunca bacagima kramp giriyor.
Oyle bisey olsa ben kacamamda
Evde denizle oynarken biraz kosayim hemen kramp girecek gibi oluyor duruyorum.Benimde deprem olunca başım dönmeye başlıyor .
Anlamıyorum deprem devam mı bitti mi
Normalde de kosunca girer mi kramp?
Stres kaynaklıdır diye düşündüm de
Magnezyum ve potasyum eksikliği yaşadığını düşündürdü bana ama kan değerlerine baktiriyorsundur bilirsin öyle mi değil miEvde denizle oynarken biraz kosayim hemen kramp girecek gibi oluyor duruyorum.
Kramptan ziyade birden katir kutur bir sey oluyo.
3 4 gunde ancak cozuluyo.
Krampta kasilma olurda bagirtir ya o kasilma olup kaliyo
Gebelikte cok kramp girdigi icin magnezyum vermislerdi baya toparlamisti.Magnezyum ve potasyum eksikliği yaşadığını düşündürdü bana ama kan değerlerine baktiriyorsundur bilirsin öyle mi değil mi
Yaaa .bebeklinick Depremi duydum ya sanki yatak altimda titriyomus gibi hissediyorum.
1 ay boyle surer artik.
Sen demesen ne olacak haberlere çıkıyoYaaa .
Sende etkileniyosunbidaha demeyeyim
Aksiyon beybiiiAy iki gün önce sikayetleniyodun aşi sırası gelmedi diye .
Ne zaman geldigittin
Aksiyon beybiii
Ne diyorum sana döviz kuru gibiyiz biz, aniden her şey değişir.
25 yaşa da yarından itibaren açılıyor, olacaksanız alın randevuları.
İvitHergune bugün başımıza neler gelecek acaba diye mi uyaniyorsun doğru söyle
İvit
Sağlık olsun da gerisine yapacak bir şey yok diyorum.
Nirvana ne ayol?Denizle ikiniz aynı anda NİRVANA ya ulasmissiniz dikkatimi çekti biz ne zaman olcaz ?
Adının altında yazıyo yaNirvana ne ayol?
Gerçi ben o magnezyumu içinde midem kalkıyor kusmamak için direniyorum çok zorluyor beniGebelikte cok kramp girdigi icin magnezyum vermislerdi baya toparlamisti.
Aslinda yine icmem lazimda bir ara kramp girdigi an uzerine basmak zorunda kaldim sonra bir daha topaelayamadi sanki kaslar
Neden ki? Suya atilandan mi bahsediyosun?Gerçi ben o magnezyumu içinde midem kalkıyor kusmamak için direniyorum çok zorluyor beni
Evet suya atılan , bilmem kiNeden ki? Suya atilandan mi bahsediyosun?
Hap olandan al