- 17 Ocak 2020
- 27.561
- 39.811
-
- Konu Sahibi chamallows
- #28.021
Oldum canım bugün sonunda, koluma beton döktüler herhalde, milim oynamıyor
Halbuki kesin bana yapmadılar 2 sn de aşı mı olur, nasıl bitti ya diye hemşireye çıkışmıştım.
Karada degilim beyazin azicik ustu kumralmi diyeyim.Karasin zaar
Allah sesini duysunda izmir balikesir iskenderuna falan duselimİzmir olsun da gör
Ay deprem olduAllah sesini duysunda izmir balikesir iskenderuna falan duselim
Ya fay hatlari cok hareketli zaten insallah yine bi yerden cikmaz kac siddetinde oldu?Ay deprem oldu
Muğla 5.8 tvitter bilgisi.Ya fay hatlari cok hareketli zaten insallah yine bi yerden cikmaz kac siddetinde oldu?
Gecmis olsun.
Bayada buyuk olmuş, nereye gitsemnorda yakaliyo senide.Muğla 5.8 tvitter bilgisi.
Rasathane akdenizi paylaştı bizi paylaşmadi nedense.
Pek anlamadım 5.8 diyen nerden okudu da yazdiysa
Evdeyim izmirdeyimBayada buyuk olmuş, nereye gitsemnorda yakaliyo senide.
Yikilan bi yer yoktur insallah.
İnşallah canımBayada buyuk olmuş, nereye gitsemnorda yakaliyo senide.
Yikilan bi yer yoktur insallah.
İzmirdede mi hissettiniz o zaman ?İnşallah canım
Kaderden kaçış yok herhalde dramatize etmeyeyim ama
İzmirdede mi hissettiniz o zaman ?
Sahiden 2020 den beri deprem elazigdan buyana buradan maraşa kol geziyorYa fay hatlari cok hareketli zaten insallah yine bi yerden cikmaz kac siddetinde oldu?
Gecmis olsun.
KoşarakEevet canım benim.
Bayağı yataktan dolaptan sesler geldi ben ablamın odasına gittim öyle olunca kosarak . O korkunca kilitlenir genelde diye ama çok sakindi kendimi rezil ettim geldim
Birde ege de akdenizde basliyor doguya kayiyor mutlaka ordada bir deprem oluyor kucukte olsa.Sahiden 2020 den beri deprem elazigdan buyana buradan maraşa kol geziyor
Aynen ya bu emoji adeta beni imgeliyorKoşarak
Birde ege de akdenizde basliyor doguya kayiyor mutlaka ordada bir deprem oluyor kucukte olsa.
Çok enteresan bir hareketlilik oluyo.
Sana guluyorum gercide, bende her olayda denizin odasina kosuyorum hepAynen ya bu emoji adeta beni imgeliyor
Birde ege de akdenizde basliyor doguya kayiyor mutlaka ordada bir deprem oluyor kucukte olsa.
Çok enteresan bir hareketlilik oluyo.