Geçinemeyenler kulübü

Aa Olabilir evet.
Bizim burcu nerde kac gundur
Burcu soluğu Bi yerinden alıyo 😁 hiçbi kıyafetim olmuyo alt üst ettin her yeri ne çirkin be hamile kıyafetleri normal kıyafetlerimden beden olarak büyükleri aldım Bi tek pantolonu güzel normal hayatta giydiğim gibi karnı sadece uzun oluyo ya

Burcu soluğu Bi yerinden alıyo 😁 hiçbi kıyafetim olmuyo alt üst ettin her yeri ne çirkin be hamile kıyafetleri normal kıyafetlerimden beden olarak büyükleri aldım Bi tek pantolonu güzel normal hayatta giydiğim gibi karnı sadece uzun oluyo ya
Hamile pantolonlari guzel aslinda jeanler.
Tisortler uyuz uyuz illa bi bebek temali falan.
Ben hafif uzun bir beden buyuk alip kenarlarindan yirtmac aciyordum.
Hatta bir tane cok sevdigim tisort vardi kenarlarina zimba bastirip kurdele gecirmistim karnim buyudukce gevsetiyordum 😂

Hatta bir tane cok sevdigim tisort vardi kenarlarina zimba bastirip kurdele gecirmistim karnim buyudukce gevsetiyordum 😂
Aynen pantolonu taytı güzel bak hiçbi farkı yok normal pantolonlarımdan ya ben öyle bebek temalı yok annecim babacım yumurta resmi ay düşündükçe içim daralıyo sevmiyorum 😁 kapalıyım ya tsört değil daha çok tunikler önemli benim için beden büyüdükçe de yaşlı işine kaçıyo akşama kadar dolandım zevkime göre şeyler arayacam diye

Sen nasılsın deniz hanım napıyo 😁

İyiyiz canim, havalar biraz normale dondu biraz disari falan cikti, stresi azaldi bir kac gundur.
Sevindim ben kendim için söyleyim çok güzel çocukluk yaşadım güvenli Bi yerde büyüdüm birsürü oyun arkadaşım saatlerce zaman geçirirdik şimdi çocuklar bunlardan çok mahrum 😔

Sevindim ben kendim için söyleyim çok güzel çocukluk yaşadım güvenli Bi yerde büyüdüm birsürü oyun arkadaşım saatlerce zaman geçirirdik şimdi çocuklar bunlardan çok mahrum 😔
Bende oyle buyudum
Pandemi olmasaydi denizinde oyle olurdu sanirim.
Ben disarda camura bulanmis, kirlenmis pasaklanmis hic umursamam ama maalesef pandemi.

Aman tişört giy bolbol .
İçine sıfır kollu .
Üstüne güzelce gömlek
Önünü açarsın spor şık
Alta kaliteli bı tayt ( hamile taytı)

X