- 17 Aralık 2015
- 26.465
- 48.173
- Konu Sahibi chamallows
- #27.981
Khomyuk nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim denizciğim. Hava durumundan muzdaribim. Bitse artık şu yağmurlar. Bıktık usandık. Sen de ne var ne yok? Belli oldu mu iş durumu?Khomyuk nasılsın
Sartlar belli oldu gibi bir sey mecliste oylama bekliyor ama tahmin edersinki red cevabi icin yeterli cogunluk olmayacak.İyiyim denizciğim. Hava durumundan muzdaribim. Bitse artık şu yağmurlar. Bıktık usandık. Sen de ne var ne yok? Belli oldu mu iş durumu?
Sartlar belli oldu gibi bir sey mecliste oylama bekliyor ama tahmin edersinki red cevabi icin yeterli cogunluk olmayacak.
Hayir hadi bizi gonderiyo birde diyoki gosterdigim yere 5 gun icerisinde gitmezsen is akdini fesh ederim.
Pazartesi soyleyecek cuma ise baslayacak yani dusunsene 5 gunde sehir degisip duzen kurmamizi bekliyolar heralde.
İsciyi mke de birakmak icin her yolu deniyolar yani.
Herkes nerde yazıp benim gitmem peki ya whatsapdan bildirim gelir gibi keşke bildirim gelse unutuyorum gün içinde bendimi, Nasilsinnn
Bi yerden başlamak lazım artık demi deniz ya cinsiyeti kesinleşti baya ama bende hiçbi gayret yok bide sizden Bi fikir alıyım madem konusu açıldı ben böyle 2 3 sene beni idare edecek 3 yada 4 kapılı Bi gardırop düşünüyorum bebeğin eşyalarını koymak için artık yatağa geçtiği zamanda takım almak istiyorum sizce mantıklı mıAy tenli anne trendyolda anne bebek urunlerinde %40 indirim var.
Sifonyer alsan daha cok is gorur gibi.Herkes nerde yazıp benim gitmem peki ya whatsapdan bildirim gelir gibi keşke bildirim gelse unutuyorum gün içinde ben
İyiyim canım hareketlenmeler başladı bizim oğlanın heyecanla onlarla geçiyo günlerim sen nasılsın
Bi yerden başlamak lazım artık demi deniz ya cinsiyeti kesinleşti baya ama bende hiçbi gayret yok bide sizden Bi fikir alıyım madem konusu açıldı ben böyle 2 3 sene beni idare edecek 3 yada 4 kapılı Bi gardırop düşünüyorum bebeğin eşyalarını koymak için artık yatağa geçtiği zamanda takım almak istiyorum sizce mantıklı mı
Şifonyer mi daha kullanışlı olur deniz yoksa 3 kapılı mesela idare etmeye dolap askıda olması gerekenler olur diye düşünmüştüm sence avantajı ne onunSifonyer alsan daha cok is gorur gibi.
Burda bildirimde geliyor ayrica
Yani cok fazla asilacak esyalari olmuyor gibi cocuklarin.Şifonyer mi daha kullanışlı olur deniz yoksa 3 kapılı mesela idare etmeye dolap askıda olması gerekenler olur diye düşünmüştüm sence avantajı ne onun
Bide telefona bildirim geliyo mu ya uygulamaya girmeden görmüyorum ben bildirimi
Kk uygulamasini indir.Herkes nerde yazıp benim gitmem peki ya whatsapdan bildirim gelir gibi keşke bildirim gelse unutuyorum gün içinde ben
İyiyim canım hareketlenmeler başladı bizim oğlanın heyecanla onlarla geçiyo günlerim sen nasılsın
Bi yerden başlamak lazım artık demi deniz ya cinsiyeti kesinleşti baya ama bende hiçbi gayret yok bide sizden Bi fikir alıyım madem konusu açıldı ben böyle 2 3 sene beni idare edecek 3 yada 4 kapılı Bi gardırop düşünüyorum bebeğin eşyalarını koymak için artık yatağa geçtiği zamanda takım almak istiyorum sizce mantıklı mı
Uygulamada da emoji yok zorunluKk uygulamasini indir.
Bildirim geliyor oradan girince
İyi geceelr tatlimİyi geceler kızlar
Burda bir sey yok 3 gundur khomyukOrtalık sel içinde kaldı. Sizde nasıl durumlar kızlar?
Ben ömrümde böyle yağmur görmedim. Sağanak resmen her yeri su bastı.Burda bir sey yok 3 gundur khomyuk
Gecen haftada ankara oyleydi.Ben ömrümde böyle yağmur görmedim. Sağanak resmen her yeri su bastı.
Çok sıcak.Ortalık sel içinde kaldı. Sizde nasıl durumlar kızlar?
Biz üst katız ama alt katları basmıştır bence ya fenaydıGecen haftada ankara oyleydi.
Hergun bir semti su basiyodu.
Gecmis olsun sizde bi ziyan yoktur insallah