Geçinemeyenler kulübü

Prospan, ilaç yazmayı sevmeyen ama kendi haline bırakmaya vicdanı el vermeyen doktorların ilacı😂
Bizim çocuk doktoru içim rahatlasın diye bir tek onu yazardı.
Bizim doktor da aynı profil:) Bana da iyi geliyor prospan, boğazımı epey yumuşatıyor. Küçük kıza bisolnatur yazdı en son, iyi geldi. Ballı bir şurup, bizim kız içmiyordu prospanı, bunu güzel içti.

Bizim doktor da aynı profil:) Bana da iyi geliyor prospan, boğazımı epey yumuşatıyor. Küçük kıza bisolnatur yazdı en son, iyi geldi. Ballı bir şurup, bizim kız içmiyordu prospanı, bunu güzel içti.
Elecda sehir hastanesinin ası odasi sistemini çok begendim 👍

Herkes aynı şeyi söylüyor valla.
Cidden guzel.
Kisa bir yol hastane icerisinden gecip acik alana cikiyosun, asi odalarinin oldugu yer her tum camlar pencereler acik bir yer asiya girene kadar ortada ustu acik bir alan var orda bekliyorsun.
Asi olduktan sonrada o acik alana cikip bekliyosun.
Yagmur falan yagarsa diye bekleyenler icin kapali bir bolum var ama oraya girmezdim cok ic acici gelmedi o kadar insanla o alanlarda beklemek.
IMG-20210613-WA0002.jpeg
Aşi olana kadar ve olduktan sonra bekletilen alanin resmi buda.

Aşıları olalım da tatile gidelim yahu. 4 senedir tatil yapmadım. Marmariste denize sıfır, havuzu da olan 7 bungalovlı bir yer buldum. Kardeşimi de ikna ettim, 5 gün beraber tatil yapacağız.

Büyük kızımla, kardeşim birinde kalır, diğerinde de küçük kuz, eşim ve ben kalırız diye düşündüm.

Bir de kızları kayınvalideme satıp, 16 yaştan küçükleri almayan bir otelde 2 gün kafa dinlemek istiyorum bu yaz:)

Cidden guzel.
Kisa bir yol hastane icerisinden gecip acik alana cikiyosun, asi odalarinin oldugu yer her tum camlar pencereler acik bir yer asiya girene kadar ortada ustu acik bir alan var orda bekliyorsun.
Asi olduktan sonrada o acik alana cikip bekliyosun.
Yagmur falan yagarsa diye bekleyenler icin kapali bir bolum var ama oraya girmezdim cok ic acici gelmedi o kadar insanla o alanlarda beklemek.
Eki Görüntüle 2869615
Aşi olana kadar ve olduktan sonra bekletilen alanin resmi buda.
Süpermiş

Benim ne anne ne kayinvalide kimsem yok burda.
Bir tek kucuk teyzemi aradim sabah aşida bir sorun olursa denizi sana birakabilirmiyiz orda bizimle perisan olmasin diye o kadar.
Bizim de normalde kimse yok, çocuk büyütmek için bir köy dolusu insana ihtiyaç vardır diye bir söz varya kesinlikle doğru.

Bizim de normalde kimse yok, çocuk büyütmek için bir köy dolusu insana ihtiyaç vardır diye bir söz varya kesinlikle doğru.
Aynen, annem normalde ankarada yaşıyo ama onuda yazin burda bulamiyoruz 6 7 ay kadar.
Cocuk olunca her ihtimali dusunup balacak insan yok telasina dusuyo insan.

Ben de annemdeyiz ya kızlar köle gibi olunca pek giremiyorum. Annemlerin bahçesi nispeten büyük yasakta daha çok idare ederim gibi geldi. Ona geldik. Ablamlara kırıldım azıcık. Kızları ergenlikte bizi pek istemiyorlar sanki. Her yasakta ikisi büyük ablamın evinde buluşuyorlar. Gittikten sonra da bana nezaketen e gelin diyorlar. Bende gitmedim orada daha çok imkan olduğu halde annemlerde kaldım.

Ben de annemdeyiz ya kızlar köle gibi olunca pek giremiyorum. Annemlerin bahçesi nispeten büyük yasakta daha çok idare ederim gibi geldi. Ona geldik. Ablamlara kırıldım azıcık. Kızları ergenlikte bizi pek istemiyorlar sanki. Her yasakta ikisi büyük ablamın evinde buluşuyorlar. Gittikten sonra da bana nezaketen e gelin diyorlar. Bende gitmedim orada daha çok imkan olduğu halde annemlerde kaldım.
Üç kardeşmisiniz Khomyuk bide çok kızdım eğer Bi plan varsa keşke başta söyleseler sana e gelin demektnse ama her yasakda diyorsun 🤷‍♀️
neyse sıkma canını annen birsey diyomu bu duruma

X