- 17 Aralık 2015
- 26.635
- 48.571
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #27.741
İşin kotusu sol kolumun uzerine yatmazsam uyuyamam sabahi sabah ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ara bende de oldu, buraya konu da açtım hatta. Kayınpedere tuhaf bir nefret besliyor ve sesini duysam elim ayağım titrer kalbim atardı. Sonra bunun tek zararını bana verdiğini fark ettim. O kişinin haberi bile yok ben kendimi yiyorum. Kendimi teselli ettim, teskin ettim. Daha iyiyim. Biraz kendi içinizde deneyin, çözemezseniz mutlaka profesyonel bir yardım alın. Kendinize zarar en çol yıpraran biziz. Ne gerek var yıpranmayaMerhaba kizlar ben de bu topigi takip ediyorum sohbetiniz hosuma gidiyor. Size bir konuda danismak istiyorum. Sizin de kafaniza birseyi cok taktiginiz oluyor mu? Sürekli o konu hakkinda düsündünüz konsantrasyonunuzu kaybettiginiz. Haksizliga ugradigimi dusundugum bir konu var. Yani kafamda sürekli diyalog halindeyim o kisiyle. Sana laflar hazirladim dersiniz ya. Psikolojik bir rahatsizlik mi bu yoksa bazen sizlere de oluyor mu bu durum. Basetme yönteminiz var mi? BDV ye yazmiyorum cunku sizi takip ederken yorumlarinizdan samimi buldum.
Ben de kendimi telkin etmeye calisiyorum ama dün aksam biraz rahatlamistim bugun uyanmamla tekrar bu dusunceler beynimde dönuyor. En buyuk zarari kendimd bunu da biliyorum ama genede durduramiyorum. Bir arkadasim vardi kafanda affet gitsin diyordu böyle enerji isleriyle ilgilenen. Dönem dönem degisik konularda yasiyorum bunu.Bir ara bende de oldu, buraya konu da açtım hatta. Kayınpedere tuhaf bir nefret besliyor ve sesini duysam elim ayağım titrer kalbim atardı. Sonra bunun tek zararını bana verdiğini fark ettim. O kişinin haberi bile yok ben kendimi yiyorum. Kendimi teselli ettim, teskin ettim. Daha iyiyim. Biraz kendi içinizde deneyin, çözemezseniz mutlaka profesyonel bir yardım alın. Kendinize zarar en çol yıpraran biziz. Ne gerek var yıpranmaya
Ben hergun beynimin icinde ne kadar sinir oldugum olay varsa aklima gelen cevap veririm icimdenMerhaba kizlar ben de bu topigi takip ediyorum sohbetiniz hosuma gidiyor. Size bir konuda danismak istiyorum. Sizin de kafaniza birseyi cok taktiginiz oluyor mu? Sürekli o konu hakkinda düsündünüz konsantrasyonunuzu kaybettiginiz. Haksizliga ugradigimi dusundugum bir konu var. Yani kafamda sürekli diyalog halindeyim o kisiyle. Sana laflar hazirladim dersiniz ya. Psikolojik bir rahatsizlik mi bu yoksa bazen sizlere de oluyor mu bu durum. Basetme yönteminiz var mi? BDV ye yazmiyorum cunku sizi takip ederken yorumlarinizdan samimi buldum.
Normalmiyiz bilemem de cogu insan yasiyor bunu, belkide bazi donemlerde her insan yaşamiştir.Hosbuldum sagolun. Ya bazi seyleri baskalarinin da yasamasi aa ben cokta anormal degilmisim hissi yaratip rahatlatiyor.
beynimizin sağlıklı kalabilmesi için kayıtsız kalabilmek lazım, ne zamanki nötr olur kişilere olaylara o zaman kendi yoluna balabiliyor insan. Tabi böyle söylemesi kolay umarım başarabilirsinizMerhaba kizlar ben de bu topigi takip ediyorum sohbetiniz hosuma gidiyor. Size bir konuda danismak istiyorum. Sizin de kafaniza birseyi cok taktiginiz oluyor mu? Sürekli o konu hakkinda düsündünüz konsantrasyonunuzu kaybettiginiz. Haksizliga ugradigimi dusundugum bir konu var. Yani kafamda sürekli diyalog halindeyim o kisiyle. Sana laflar hazirladim dersiniz ya. Psikolojik bir rahatsizlik mi bu yoksa bazen sizlere de oluyor mu bu durum. Basetme yönteminiz var mi? BDV ye yazmiyorum cunku sizi takip ederken yorumlarinizdan samimi buldum.
Bunu yapabilmek cok zor hakketen bir kitap var midir acaba yani ic rahatlatan yönlendiren. Obsesyon mu acaba yasadigim. Psikolojik yardim almak cok ulasilabilir degil benim acimdan suan icin.beynimizin sağlıklı kalabilmesi için kayıtsız kalabilmek lazım, ne zamanki nötr olur kişilere olaylara o zaman kendi yoluna balabiliyor insan. Tabi böyle söylemesi kolay umarım başarabilirsiniz
Youtubede videolar falan varmis bu konuyla ilgili.Bunu yapabilmek cok zor hakketen bir kitap var midir acaba yani ic rahatlatan yönlendiren. Obsesyon mu acaba yasadigim. Psikolojik yardim almak cok ulasilabilir degil benim acimdan suan icin.
Youtubede videolar falan varmis bu konuyla ilgili.
Birde ben
Gun icinde bunu mutlaka dinlerim iyi geliyor.
Telefonuma indirdim arkada caliyo biseyler yaparken
Ben evde cocuk oldugundan yapamiyorum ama eskiden kulaklikla dinlerdim uykuya gecerken.Bunu deniycem beynimi mesgul etmek icin.
Selaam evime geçtim ben bugün. Sen naptın gördün mü bebeni? Almaya başladın mı bir şeyler at bize fotosunuHuhuuu iyi akşamlar ben geldim napıyosunuz
İyi aksamlar burcuu nasilsin ?Huhuuu iyi akşamlar ben geldim napıyosunuz
Merhaba hosgeldin.Huhuuu iyi akşamlar ben geldim napıyosunuz
Ohh özlemişmisin evine canım bebeğimi gördüm cuma günü devlette bu hafta da özelde randevum var bakalım birsey almadım kafam çorbaSelaam evime geçtim ben bugün. Sen naptın gördün mü bebeni? Almaya başladın mı bir şeyler at bize fotosunu
İyiyim denizcim sen nasılsın psikopat adamla uğraşıyorum geliyo kafasını karnıma koyuyor ahaa bak bak karnına çarptı oğlum diyo bu annene içerden napıyosan artık çok değişti sinirli oldu diyo alttan alttan mesaj gönderiyor banaİyi aksamlar burcuu nasilsin ?
Merabalar sizde hoşgeldinizMerhaba hosgeldin.