Geçinemeyenler kulübü

Hobilerle işim yok diyerek niye kestirip attın?
İlla ki herkesin bir ilgi alanı vardır, bunların workshopları var, semineri var, var Allah var yani.

Bak ne anlattım sana, insan tanımadığı biriyle de tanışabilir, bir sebebe aracıya gerek yok.
İstemezsin, o ayrı ama bu saatten sonra olmaz diye bir şey yok.
Bir de çocuğun kreşi, mahallede oynadığı çocuğun anası, parkta kavga ettikleri çocuğun annesi derken ondan çok senin arkadaşın oluyor. Azıcık güleryüz yeterli bence😁

Ben kararsizim bana sistem direk alerji oykunuz var randevunuzu hastaneden alin dedi.
Biontechden baska asida yok
Bana da sektörden kaynaklı çıkmış. Sinovac mı biontech mi diye sordu. Ben biontech seçtim. Salı gününe şehir hastanesine aldım. Orada olanlar çok hızlı ve sistematik olduğunu söylediler

Bana da sektörden kaynaklı çıkmış. Sinovac mı biontech mi diye sordu. Ben biontech seçtim. Salı gününe şehir hastanesine aldım. Orada olanlar çok hızlı ve sistematik olduğunu söylediler
Bende yarina sehir hastanesine biontech aldim sinovac yokmus zaten.
Bana direk hastaneden randevu almalisiniz alerjik oykunuz var yazdi.
O yuzden sehir hastanesi aldim.
En azindan tam tesekkullu ve her turlu dr un bulundugu bir hastane diye

Bende yarina sehir hastanesine biontech aldim sinovac yokmus zaten.
Bana direk hastaneden randevu almalisiniz alerjik oykunuz var yazdi.
O yuzden sehir hastanesi aldim.
En azindan tam tesekkullu ve her turlu dr un bulundugu bir hastane diye
Yarına alacaktım Salıya değiştirdim. Karşılaşırdık belki:)

Kesinlikle güzel oluyor çifte arkadaşlıklar
Annelikten sonra çocuklar çok etkili oluyor arkadaşlık işlerinde. Çok sevdiğim arkadaşlarım var ama çocuklar anlaşamıyor, onlarla görüşemiyoruz öyle olunca.

Kızımın okuldan en yakın arkadaşının annesi azcık değişik, normalde işim olmaz ama şu an her gün haberleşiyoruz kadınla mecbur:)

X