Geçinemeyenler kulübü

Ben yıllarca bez karıştırdım yahu😂
Evet iğrenç ama yaptım, kan mukus var mı kıl kurdu vs, hele çocuk anneanne babaanneye gitmişse bir iki saat, bokunda boncuk aradım desem yeri.
Hemen ne yedirdiklerini analiz eder, yasaklı madde varsa kızardım😂😂😂
Benimde arkadaşım hergun köpeğinin psligini inceleyip bana resmini atardı su tenya mi diye
Allah'ım bakmadan yazdığı şeyden anlayıp siliyodum hemen görseli görmeden .

Katlanamiyorum ben b.k kusmuk filan incelemeye .

Normalde de tiksinmezmiydin anne olunca mi öyle oldu ?

Benimde arkadaşım hergun köpeğinin psligini inceleyip bana resmini atardı su tenya mi diye

Anne olunca tiksinmiyorsun canim, kivamina bakiyosun katimi civikmi 😂😂 su katiligin icinde bir sey mi var ya dur bi bakim 😂

Bunı doktor dedi ayol.
Gece 1 mamasında biberonda beyazların içinde bir karartı görerek farkettim ben kurt olduğunu.
Anında aradım doktoru nasıl gülüyor, et et bir şey olmaz diye😂
Tabii doktorumuz da erkek.
Ahahaha 😂😂 bende dr a yazmistim bir sey olmaz cok denk geldigimiz bir sorun demisti.
Sanki yemegin icinden kil cikmis, bebenin mamasindan kurt cikmis ya

Normalde tiksinmeyen insan mı var?
Olmamalı yani😂
Ama çocuk sağlığında bez takibi çok önemli bir ayrıntı, o bezi bok diye değil sanki bilimsel bir çalışma edasıyla inceliyorsun😂

Kusmuğa hala dayanamam, ben de kusarım.
Kokusuna tahammül edemediğim bir şeydir, ondan 40 50 tane yaka önlüğü vardı oğlanın.
Kustuğu an ona gelsin hemen makinaya, çocuğun ağzını yüzünü yıkamaya.
Hatta kuru bir temizleyici almıştım, durulanmayan hem saç hem cilt için.
O kusmuk kokusu üstünden gitsin diye.

Ah ah kızı Korkutma deniz hadi ben istekliydim onda istek Bile yok tiksinecek korkacak yapmayacak 😁
Benim bir ark yillar sonra erkek kardesi oldu, cocuk cok problemli dogdu baya ameliyat falan en son bagirsaklari dugumlendi cocugun ameliyat oldu.
Ben arkadastayken cocuk kaka yapinca annesi gobek atmisti.
Bende icimden delimi ne bok gordum diye gobek atiyo demistim çok hakliymiş 😂😂😂

Ne yaptın ilgilenebildin mi geçen bahsettigin konu için psikiyatr mevzusuyla ?
Haftaya gidiyoruz, bakalım bakalım nasıl olacak.
Dün gece yine delirdi de delirtti de, biz de insanlıktan çıkıp 1 saat sonra utanacağımız şeyler yaptık.
Çok fenayım ondan, aşırı bağırdık tehditler ettik falan.

Ah ah kızı Korkutma deniz hadi ben istekliydim onda istek Bile yok tiksinecek korkacak yapmayacak 😁
Bacim bunlar gercekler, ben 4 ay denizi fitillerle zeytin yaglariyla resmen s.cirttim.
Yemin ediyorum gorunce mutlu oluyosun 😂
Cocuk kaka yapamiyor catlama derecesine gelmis agliyo yemek yiyemiyo yapsinda tek suratimin orta yerine yapsin diyosun 😂😂😂
Zaten ilk zamanlar bezi actigin an oyle bir basincla firlatiyolarki eline yuzune bulasmayan insan azdir heralde 😂😂😂

X