- 17 Aralık 2015
- 26.475
- 48.208
- Konu Sahibi chamallows
- #27.621
Al iste kafa ayni protein organik bilmem ne erkek kafasi iste.Benim eşimde öyle şeylere protein deyip durur .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al iste kafa ayni protein organik bilmem ne erkek kafasi iste.Benim eşimde öyle şeylere protein deyip durur .
Yani fiziksel olmadı da ruhsalı bilemiyorum, sorunlu bir kişilik kendisiAy çok korktum iyiki bsey olmamış çocuğa
Benimde arkadaşım hergun köpeğinin psligini inceleyip bana resmini atardı su tenya mi diyeBen yıllarca bez karıştırdım yahu
Evet iğrenç ama yaptım, kan mukus var mı kıl kurdu vs, hele çocuk anneanne babaanneye gitmişse bir iki saat, bokunda boncuk aradım desem yeri.
Hemen ne yedirdiklerini analiz eder, yasaklı madde varsa kızardım
Bunı doktor dedi ayol.Al iste kafa ayni protein organik bilmem ne erkek kafasi iste.
Ne yaptın ilgilenebildin mi geçen bahsettigin konu için psikiyatr mevzusuyla ?Yani fiziksel olmadı da ruhsalı bilemiyorum, sorunlu bir kişilik kendisi
Anne olunca tiksinmiyorsun canim, kivamina bakiyosun katimi civikmi su katiligin icinde bir sey mi var ya dur bi bakimBenimde arkadaşım hergun köpeğinin psligini inceleyip bana resmini atardı su tenya mi diye
Allah'ım bakmadan yazdığı şeyden anlayıp siliyodum hemen görseli görmeden .
Katlanamiyorum ben b.k kusmuk filan incelemeye .
Normalde de tiksinmezmiydin anne olunca mi öyle oldu ?
Ahahaha bende dr a yazmistim bir sey olmaz cok denk geldigimiz bir sorun demisti.Bunı doktor dedi ayol.
Gece 1 mamasında biberonda beyazların içinde bir karartı görerek farkettim ben kurt olduğunu.
Anında aradım doktoru nasıl gülüyor, et et bir şey olmaz diye
Tabii doktorumuz da erkek.
Ah ah kızı Korkutma deniz hadi ben istekliydim onda istek Bile yok tiksinecek korkacak yapmayacakAnne olunca tiksinmiyorsun canim, kivamina bakiyosun katimi civikmi su katiligin icinde bir sey mi var ya dur bi bakim
Normalde tiksinmeyen insan mı var?Benimde arkadaşım hergun köpeğinin psligini inceleyip bana resmini atardı su tenya mi diye
Allah'ım bakmadan yazdığı şeyden anlayıp siliyodum hemen görseli görmeden .
Katlanamiyorum ben b.k kusmuk filan incelemeye .
Normalde de tiksinmezmiydin anne olunca mi öyle oldu ?
Fenalık geldi banaAnne olunca tiksinmiyorsun canim, kivamina bakiyosun katimi civikmi su katiligin icinde bir sey mi var ya dur bi bakim
Aman bktan mi korkcamAh ah kızı Korkutma deniz hadi ben istekliydim onda istek Bile yok tiksinecek korkacak yapmayacak
Benim bir ark yillar sonra erkek kardesi oldu, cocuk cok problemli dogdu baya ameliyat falan en son bagirsaklari dugumlendi cocugun ameliyat oldu.Ah ah kızı Korkutma deniz hadi ben istekliydim onda istek Bile yok tiksinecek korkacak yapmayacak
Haftaya gidiyoruz, bakalım bakalım nasıl olacak.Ne yaptın ilgilenebildin mi geçen bahsettigin konu için psikiyatr mevzusuyla ?
Sanırım bizim sohbetin sonuna doğru geliyoruz konuyu B.ka bağladıysakAman bktan mi korkcam
Cocugun bokunda boncuk aramayan annede ne bileyimFenalık geldi bana
Zeytin çekirdeği yuttu benimki, onu da aramıştık.Cocugun bokunda boncuk aramayan annede ne bileyim
Bacim bunlar gercekler, ben 4 ay denizi fitillerle zeytin yaglariyla resmen s.cirttim.Ah ah kızı Korkutma deniz hadi ben istekliydim onda istek Bile yok tiksinecek korkacak yapmayacak
Sayilir sayilirZeytin çekirdeği yuttu benimki, onu da aramıştık.
Boncuk sayılır mı?