Geçinemeyenler kulübü

Bacim bunlar gercekler, ben 4 ay denizi fitillerle zeytin yaglariyla resmen s.cirttim.
Yemin ediyorum gorunce mutlu oluyosun 😂
Cocuk kaka yapamiyor catlama derecesine gelmis agliyo yemek yiyemiyo yapsinda tek suratimin orta yerine yapsin diyosun 😂😂😂
Zaten ilk zamanlar bezi actigin an oyle bir basincla firlatiyolarki eline yuzune bulasmayan insan azdir heralde 😂😂😂
Yazık ya çocuk için ne kadar zordur
O bez açma konusu benimde merak ettiğim şeyler arasında bide erkek ki benim ki Allah fıskıye gibi işemez demi açınca 😁 🙈

Bacim bunlar gercekler, ben 4 ay denizi fitillerle zeytin yaglariyla resmen s.cirttim.
Yemin ediyorum gorunce mutlu oluyosun 😂
Cocuk kaka yapamiyor catlama derecesine gelmis agliyo yemek yiyemiyo yapsinda tek suratimin orta yerine yapsin diyosun 😂😂😂
Zaten ilk zamanlar bezi actigin an oyle bir basincla firlatiyolarki eline yuzune bulasmayan insan azdir heralde 😂😂😂
Maşallah maşallah

Eklentiler

• Screenshot_2021-06-12-01-06-01-311_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-06-12-01-06-01-311_com.android.chrome.jpg
    96,5 KB · Görüntüleme: 13
filmdelisi filmdelisi bir ara denizin kakasindan boya kalemi ucu falan cikiyordu 😂😂😂 kiz kirmiziyimi yedin, kiz allah seni bugunde yesili yemis diye diye temizliyodum
Benim bir gün aklım çıktı ya.
Bir kaka yaptı simsiyah, rengim attı ne yapacağımı şaşırdım, doktoru aradım hemen getir dedi.
Yolda aklıma, bir önceki akşam yaban mersini yedirdiğim geldi, aynen geri döndük😂

Benim bir gün aklım çıktı ya.
Bir kaka yaptı simsiyah, rengim attı ne yapacağımı şaşırdım, doktoru aradım hemen getir dedi.
Yolda aklıma, bir önceki akşam yaban mersini yedirdiğim geldi, aynen geri döndük😂
O bana kirmizi pancarda oldu, resmen kirmizi isedi.
Dr a goturdum kan idrar kaka 😂😂😂
Ne yedirdiniz dedi en son pancari soyleyince ondandir dedi.

Yazık ya çocuk için ne kadar zordur
O bez açma konusu benimde merak ettiğim şeyler arasında bide erkek ki benim ki Allah fıskıye gibi işemez demi açınca 😁 🙈
Açarken eğer pipi şişiyorsa hemen geri kapatacaksın.
Ben o konuda uzman oldum, altını açmadan temiz bezi koyar, eskiyi arkadan öne doğru çekerek kaldırır ve popo silerken eskiyi pipi üzerinden çekmeden hallederdim, sonra hemen kapatırdım.
Baktım işiyecek, alt örtüsünü yanlardan tutup kapatırdım falan, hiç yaşamadım o sebeple.

Bir gun burnundan oyun hamuru cikardim 😮
Merak etmis nereye gittigini tovbe yarabbim 😂
Ahahahahs
Ben çocukken kızma birader taşlarını dizmiştim burnuma, doktora götürdü babam gece, doktor da çıkaramadı.
Babam aldı eline cımbızı, tüm gaddarlığı ile çekti söylene söylene.
Üç tane sokmuş bir de insafsız diyor, iki yaşımda ya vardım ya yoktum ama çok net hatırlıyorum😂

Ahahahahs
Ben çocukken kızma birader taşlarını dizmiştim burnuma, doktora götürdü babam gece, doktor da çıkaramadı.
Babam aldı eline cımbızı, tüm gaddarlığı ile çekti söylene söylene.
Üç tane sokmuş bir de insafsız diyor, iki yaşımda ya vardım ya yoktum ama çok net hatırlıyorum😂
Bende sumkurterek ciksarttim 😂
Para yutmusum bende 4 5 yasimda ,sonra kakadan cikmis bakkala gittigimizde kakamdan cikan parayi verelim demisim anneme 😂😂😂

X