- 17 Aralık 2015
- 26.475
- 48.208
- Konu Sahibi chamallows
- #27.601
Ağzina .... Diyemedi tabi okumus kadin nede olsaİncinmişsin capsi yakışırdı buraya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağzina .... Diyemedi tabi okumus kadin nede olsaİncinmişsin capsi yakışırdı buraya
Ordaki okumuş kadın sensin Filmmmİncinmişsin capsi yakışırdı buraya
Seks düskunumu demek istedin sen banaSaat 12yi geçtiyse bizim topik
Şiiii sus kes beni reelde tanıyanlar var Abla seni anmadan yapamıyorummmm bilinç altımda Bi yerlerde sen varsınSeks düskunumu demek istedin sen bana
Hayda bı de içinde Kurt mu var diye mi bakcaz biseye guvenemicez mi yaBizede dr ilk smilac onerdi, iyi dedik bunu diyosa vardir bir bildigi smilac aldik ilk mamasini aldigimiz gun kurt cikti ondanda
Sma da denk gelmedik allahtan ne icirirdik bilmiyorum
Ahahaha kiz kahkaha attirdin banaŞiiii sus kes beni reelde tanıyanlar var Abla seni anmadan yapamıyorummmm bilinç altımda Bi yerlerde sen varsın
Seks düskunumu demek istedin sen bana
Aaa her şeyin bakarım.Ben hayatta bakmam tadina oyle seylerin
İşte bizim sesimiz zorunlu ablamız
Bakmana gerek yok cocuk mamayi ictikten sonra biberonun agzinda o tuhaf seyi goruyosun zaten, ordan sana bakiyoHayda bı de içinde Kurt mu var diye mi bakcaz biseye guvenemicez mi ya
Kız tövbe tövbe gaza geldim okuyorsa şimdi başka yerlerde rezil eder biziAhahaha kiz kahkaha attirdin bana
Kiraz gibi miBakmana gerek yok cocuk mamayi ictikten sonra biberonun agzinda o tuhaf seyi goruyosun zaten, ordan sana bakiyo
Esim organik demek ki ondan demisti
Ay çok korktum iyiki bsey olmamış çocuğaBen mamaların da tadına bakan manyak anneydim.
Gerçi hala öyleyim, kendim yapsam bile ayranın tadına bakar, her şeyi ilk tadar ve sonra veririm.
Ciddi anlamda en lezzetli olan aptamil, en şekerlisi de o zaten.
Bir gün yardımcı abla kutuları karıştırmış, benim süt arttırıcı tozu mama kutusuna koymuş.
Eşim de tabii bakmaz tadına, çocuğa o hazırladıkça mamayı ondan vermiş.
Ben tadına bakınca anladım ama o kutuya geçmem günler aldı.
Çocuk birkaç gün içti yani ve şükür ki bir şey olmadı
Yemeklere bende bakarimda mamaya bakmam.Aaa her şeyin bakarım.
Geçen evde bir gün önceki yoğurt çorbasını ısıttım, koydum, tadına baktım bozulmuş.
Bakmasam içecek çocuklar.
Ya da köfte vs şeyler yapsam, hemen küçücük bir parça koparır pişiririm şekillendirmeden önce, tadını onaylar öyle hazırlayıp buzluğa atarım.
Malum habire zehirleniyorum zaten, bebelerime olmasın bir şey diye kobay yapıyorum kendimi.
Ben yıllarca bez karıştırdım yahuHayda bı de içinde Kurt mu var diye mi bakcaz biseye guvenemicez mi ya
Huyunu da ogrenmissinKız tövbe tövbe gaza geldim okuyorsa şimdi başka yerlerde rezil eder bizi
Evet tam olarak oyleKiraz gibi mi
Off herkes ayni seyi yapmis demekkiBen yıllarda bez karıştırdım yahu
Evet iğrenç ama yaptım, kan mukus var mı kıl kurdu vs, hele çocuk anneanne babaanneye gitmişse bir iki saat, bokunda boncuk aradım desem yeri.
Hemen ne yedirdiklerini analiz eder, yasaklı madde varsa kızardım
Benim eşimde öyle şeylere protein deyip durur .Bakmana gerek yok cocuk mamayi ictikten sonra biberonun agzinda o tuhaf seyi goruyosun zaten, ordan sana bakiyo
Esim organik demek ki ondan demisti
Aaa bilinç altımda Bi yerlerde diyorum zorunlu napıyım bizde öğrendik birseyler işteHuyunu da ogrenmissin