Geçinemeyenler kulübü

Hobilerle isim yok da arkadaş edinmek biraz sıkıntılı, eşimin iş arkadaşları genel olarak ihtiyar zaten
Napayım teyzeleri ben😅fasulye mi kiralim birlikte
Hobilerle işim yok diyerek niye kestirip attın?
İlla ki herkesin bir ilgi alanı vardır, bunların workshopları var, semineri var, var Allah var yani.

Bak ne anlattım sana, insan tanımadığı biriyle de tanışabilir, bir sebebe aracıya gerek yok.
İstemezsin, o ayrı ama bu saatten sonra olmaz diye bir şey yok.

Helal olsun valla benimki Bi bana çirkef dışarıya çook naif Bi beyefendi olur kendisi 😁
Buda oyleydi baktim isteyemiyo zorada dusuyo, evi satiliga cikaricam de dedim 😂😂😂
Oyle dedikten sonra acildi kesenin agzi.
Bize w.kat alin sifir alin biz destekleriz odeyemeyeceginiz kismini oderiz diyip daha fazla borca sokup sonrada hic oyle bisey denmemis gibi kenara cekilmeye ne haklari var.

Keseni yorarsin yavrim.
Kendini dizginlemen lazim cocuk buyuk masraf.
Bizimde ne gorsek alasimiz geliyor hala ama olmuyo yani bi yere kadar.
Bez masrafini gorunce uyaniyosum o tatli ne gorsem alasim var ruyasindan
Ah deniz hemen tıkadın boğazıma 😁 bazen böyle hayal aleminde takılırken Abuuu Khomyuk ve sen hemen kafama pata küte 😁😁

Buda oyleydi baktim isteyemiyo zorada dusuyo, evi satiliga cikaricam de dedim 😂😂😂
Bize w.kat alin sifir alin biz destekleriz odeyemeyeceginiz kismini oderiz diyip daha fazla borca sokup sonrada hic oyle bisey denmemis gibi kenara cekilmeye ne haklari var.
Öyle mi yaptılar 😥

Gözü açılmaz ne yaparsam yapıyım umutsuz vaka canım benimki biraz borca girsin de elindekini yedirmesin bari bu yaşına kadar yedirmiş zaten ama bildiğin ciddi ciddi yedirmiş. İnsan kenara Bi çeyrek atar oğlumun parası der Bi bilezik atar ne biliyim hepsinin borcunu evlenince ödedik ah ahh

Hobilerle işim yok diyerek niye kestirip attın?
İlla ki herkesin bir ilgi alanı vardır, bunların workshopları var, semineri var, var Allah var yani.

Bak ne anlattım sana, insan tanımadığı biriyle de tanışabilir, bir sebebe aracıya gerek yok.
İstemezsin, o ayrı ama bu saatten sonra olmaz diye bir şey yok.
Oyalanacak bişey aramıyorum ki çünkü hobiye ondan öyle dedim.
Sıkılmıyorum uğraş aramıyorum .

Arada canım sohbet çekiyor o zamanlara insan arıyorum

Gözü açılmaz ne yaparsam yapıyım umutsuz vaka canım benimki biraz borca girsin de elindekini yedirmesin bari bu yaşına kadar yedirmiş zaten ama bildiğin ciddi ciddi yedirmiş. İnsan kenara Bi çeyrek atar oğlumun parası der Bi bilezik atar ne biliyim hepsinin borcunu evlenince ödedik ah ahh
Ya yedirmis olmaz ki o sonucta oda o evde yasiyordu adamlar calisan cocugunuda beslemek zorunda degilki o yaşa kadar.
Zaten calistiktan sonra insan kendi rahatsiz oluyor.
Ben donem donem tum maasimi verdim, yeri geldi kendi maasimi tek basima yedim ama eve elin bos gitmek rahatsiz ediyo bi yerden sonra.
Ha durumlari varsa bize verme kendine bitiktir diyebilirlerdi belki.

😅😅😅Şu yasağı carti curtu kalksın da ben Aydın'da ki arkadaslarla artık sık sık görüşürüm on yillik arkadaşlarım kuzu ya az degil
Değişmediyseniz birbirinize karşı sıkıntı olacağını düşünmüyorum
Dua et emsin, o kadar diyorum😂
Dua edecek o kadar çok şeyim var ki film 😁 bak bunu da kaleme almam lazım öncelik sırasına göre ahahahajah

Ben hep derim tam zamininda evlenmis tam zamaninda cocuk yapmisiz.
Bu donemde ne dugun yapilip ev kurulurmus nede cocugun masrafina yetisilirmis
Kesinlikle öyle.
Şundan 4 sene önce ayırdığım bütçe ile en zirvesine değil ama ab grubuna ulaşabilirken, şuan bayağı en alt kategoriye ulaşabiliyorum.
Benim gelirim aynı, bütçem aynı ama birim fiyat farkının önemi burda çıkıyor zaten.

Ya yedirmis olmaz ki o sonucta oda o evde yasiyordu adamlar calisan cocugunuda beslemek zorunda degilki o yaşa kadar.
Zaten calistiktan sonra insan kendi rahatsiz oluyor.
Ben donem donem tum maasimi verdim, yeri geldi kendi maasimi tek basima yedim ama eve elin bos gitmek rahatsiz ediyo bi yerden sonra.
Ha durumlari varsa bize verme kendine bitiktir diyebilirlerdi belki.
Yok kuzum eşim hep şehir dışında 😁 aynı ev falan yok yani

Haklısın ihtiyaçlarını alır yeri gelir dediğin gibi hepsini de verebilir maaşının ama bi noktoda annesinin demesini beklerdim oğlum babanın durumu iyi sonuçta ya sen birikimini yap evlenecem diyosun yada gönder ben yapıyım diye 🤷‍♀️

Kesinlikle öyle.
Şundan 4 sene önce ayırdığım bütçe ile en zirvesine değil ama ab grubuna ulaşabilirken, şuan bayağı en alt kategoriye ulaşabiliyorum.
Benim gelirim aynı, bütçem aynı ama birim fiyat farkının önemi burda çıkıyor zaten.
Biz denize mamaya basladigimizda yanlis hatirlamiyorsam 56 liraydi, mama isini bitirdigimizde en son 119 liraydi diye hatirliyorum.
Oda haftalik en az bir kutu.
1.5 oluyordu genelde annem bez mama parasi 500 lira verirdi mamayi kurtarmazdi son 6 7 aydir.
Bezi cepten alirdik

X