Geçinemeyenler kulübü

Ay tenli anne Ay tenli anne sşt hamile neden gidip uyumuyorsun?
Sabaha cocuk yorgunluktan totosunu donup uyuyacak sonra geleceksin buraya bir yuzunu donmedi totosuna baktik anca diyeceksin 😁
Bi garibim deniz ya 😁 napıyım uyku tutmadı koyun falan sayıyorum ı ıııh gelmiyo sen de geç yatıyosun herhalde bitti mi instegram sohbetin 😃

Kıvırcık ve aşırı çok saçım var kurutması taraması ölüm gibiydi heleki hamilelikte hiç gözüm yemedi geldim Bi gaza kısacak kestirdim 😃 bence çok modern oldu ama babaannem tutturmuş bebenin aklı kısa olur guzummm
Bu batıl şeyleri hiç anlamayacağım 😃😃

Kıvırcık ve aşırı çok saçım var kurutması taraması ölüm gibiydi heleki hamilelikte hiç gözüm yemedi geldim Bi gaza kısacak kestirdim 😃 bence çok modern oldu ama babaannem tutturmuş bebenin aklı kısa olur guzummm
Banada bebenin omrunu kisaltirsin demislerdi 😁
Ana yuregim lan ya gercekse diyip kesmeme izin vermemisti

Banada bebenin omrunu kisaltirsin demislerdi 😁
Ana yuregim lan ya gercekse diyip kesmeme izin vermemisti
Eee gül koklama onu yeme buranı kaşıma saçını boyatma kestirme aboo ne zormuş ya 🙈 Khomyuk duymasın gelir şimdi daha iyi günlerin Bi doğur demeye başlar 😃😃

Tamam sen benim kuzenin karısı değilsin anlaşıldı 😂o düz sarı saçlı

Ahahaha Khomyuk Khomyuk 😂😂😂
tabi bunun bulgur yeme gaz yapar süt içme sıçırtir evresi var daha
Emziren anneye yelek giydirme aşaması vardı biz de😂😂 Sütün üşür yoksa. Bana doğumdan sonra hemşireler bebek bakım eğitimi dedikleri bir şey yaptılar. Tek elle yıkama fln gösterdiler. Orada çocuğu kalına alıştırma, büyükanneler illa yüm yelek giydirir gerek yok alıştırma. Sen kaç kat giyinmişsen bir kat fazla giydir dediler. Ben de öyle yaptım. Bu bir olay oldu. “Daha bu çocuk hap kadar, kuşun kanadından yel kapar. Hasta edeceksin” nidalarıyla ben soyardım onlar giydirirdi😂😂😂

X