- 17 Aralık 2015
- 26.475
- 48.209
- Konu Sahibi chamallows
- #27.441
O derece gecinemiyorum diyorsunuz yaniGeçinebiliyormusun?
Başlığı görünce üstteki üyenin yazdığı kişiyle geçiniyormuyum ona cevap vereceğim sanmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O derece gecinemiyorum diyorsunuz yaniGeçinebiliyormusun?
Başlığı görünce üstteki üyenin yazdığı kişiyle geçiniyormuyum ona cevap vereceğim sanmıştım
Hadi seni kirmayalimGeçinebiliyormusun?
Sence gecinebilen varmidirHadi seni kirmayalim
Gorumcenle yoksa da eltinle gecinebiliyor musun
Ablam eltisiyle harika geçiniyorSence gecinebilen varmidir
Yok ben geçiniyorum yazmaya gelmiştimO derece gecinemiyorum diyorsunuz yani
Eltim yok görümcelerimle geçiniyorum çok şükürHadi seni kirmayalim
Gorumcenle yoksa da eltinle gecinebiliyor musun
Allah herkese gecinilebilen gorumce versinEltim yok görümcelerimle geçiniyorum çok şükür
AminAllah herkese gecinilebilen gorumce versin
Bi garibim deniz ya napıyım uyku tutmadı koyun falan sayıyorum ı ıııh gelmiyo sen de geç yatıyosun herhalde bitti mi instegram sohbetinAy tenli anne sşt hamile neden gidip uyumuyorsun?
Sabaha cocuk yorgunluktan totosunu donup uyuyacak sonra geleceksin buraya bir yuzunu donmedi totosuna baktik anca diyeceksin
Nefes egzersizi yap hemen uyursunBi garibim deniz ya napıyım uyku tutmadı koyun falan sayıyorum ı ıııh gelmiyo sen de geç yatıyosun herhalde bitti mi instegram sohbetin
Banada bebenin omrunu kisaltirsin demislerdiKıvırcık ve aşırı çok saçım var kurutması taraması ölüm gibiydi heleki hamilelikte hiç gözüm yemedi geldim Bi gaza kısacak kestirdim bence çok modern oldu ama babaannem tutturmuş bebenin aklı kısa olur guzummm
Bu batıl şeyleri hiç anlamayacağım
Eee gül koklama onu yeme buranı kaşıma saçını boyatma kestirme aboo ne zormuş ya Khomyuk duymasın gelir şimdi daha iyi günlerin Bi doğur demeye başlarBanada bebenin omrunu kisaltirsin demislerdi
Ana yuregim lan ya gercekse diyip kesmeme izin vermemisti
Ahahaha KhomyukEee gül koklama onu yeme buranı kaşıma saçını boyatma kestirme aboo ne zormuş ya Khomyuk duymasın gelir şimdi daha iyi günlerin Bi doğur demeye başlar
Sana da çok güldüm deniz ya iğneler le harakiri yapmak ha seni öyle iyi anlıyorum ki canım
Tamam sen benim kuzenin karısı değilsin anlaşıldı o düz sarı saçlıKıvırcık ve aşırı çok saçım var kurutması taraması ölüm gibiydi heleki hamilelikte hiç gözüm yemedi geldim Bi gaza kısacak kestirdim bence çok modern oldu ama babaannem tutturmuş bebenin aklı kısa olur guzummm
Bu batıl şeyleri hiç anlamayacağım
Klomende kullandim 2 sefer.Sana da çok güldüm deniz ya iğneler le harakiri yapmak ha seni öyle iyi anlıyorum ki canım
Sen aşılama evresinde iğneyle mi büyüttün yumurtaları klomen Femara kullanmadın mı
Emziren anneye yelek giydirme aşaması vardı biz de Sütün üşür yoksa. Bana doğumdan sonra hemşireler bebek bakım eğitimi dedikleri bir şey yaptılar. Tek elle yıkama fln gösterdiler. Orada çocuğu kalına alıştırma, büyükanneler illa yüm yelek giydirir gerek yok alıştırma. Sen kaç kat giyinmişsen bir kat fazla giydir dediler. Ben de öyle yaptım. Bu bir olay oldu. “Daha bu çocuk hap kadar, kuşun kanadından yel kapar. Hasta edeceksin” nidalarıyla ben soyardım onlar giydirirdi