- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- Konu Sahibi chamallows
- #27.481
Kalbime inecek deniz yavaş yaaaTabi canim dogumu o para birde organizsyonu vs isin icine sokarsan ustune bi 5 bin daha ekle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalbime inecek deniz yavaş yaaaTabi canim dogumu o para birde organizsyonu vs isin icine sokarsan ustune bi 5 bin daha ekle.
O zamanda eğlenmeyi düşünüyorum doktoru ebeyi tekmeleyerek ağır jargonlarlaBende çok üzüldüm bayanın hikayesine deniz ya ne acımasız sağlık çalışanları var
Ciddi misiniz bunu ilk defa duydum şimdi ben 38 39 haftada gitsem mesala kayseriye beni sezeryan yapmazlar mı benim bu gittiğim muayenede ki doktor da doğum yaptırıyormuş ama sanırım devletle anlaşmalı belli Bi miktarı orası alıyo kalanını kendisi diye duydum bu eğer böyleyse hemen araştırmam lazım 18 haftaya girdim çünkü
Zorunlu ya şuan eğleniyoruz senle ben başımıza gelince napıcaksak
Puhahaha sezeryanda mumkun degil, ancak normal doguracaksan ondada bildigim catala yatiyorsunO zamanda eğlenmeyi düşünüyorum doktoru ebeyi tekmeleyerek ağır jargonlarla
Ters gelmezse komplikasyon olusmazsa acilirsam kısacası şartlar yolunda olursa normal doğum istiyoorumPuhahaha sezeryanda mumkun degil, ancak normal doguracaksan ondada bildigim catala yatiyorsun
ÇocukTers gelmezse komplikasyon olusmazsa acilirsam kısacası şartlar yolunda olursa normal doğum istiyoorum
canim .
Normal doğum istiyorum ama bilin bakalım ne istemiyorum asdadsffafsf
Güzellik napiyosun
Cıkssss senin öyle birsey yapacağını sanmıyorumO zamanda eğlenmeyi düşünüyorum doktoru ebeyi tekmeleyerek ağır jargonlarla
Hic kuzu oturuyorum senGüzellik napiyosun
Hiç taniyamamissinCıkssss senin öyle birsey yapacağını sanmıyorum
Cıkssss senin öyle birsey yapacağını sanmıyorum
İki gündür evin çamaşırı ütüsü bitmiyor .Hic kuzu oturuyorum sen
Kışın gene güzel de ütü işi yazın hiç çekilmiyor zorunlu kolaylıklar gelsinİki gündür evin çamaşırı ütüsü bitmiyor .
Ütü yapıyorum ırgat mod on
O ses tonunda argo düşünemiyorum gülerimHiç taniyamamissin
Ahahahha bendeO ses tonunda argo düşünemiyorum gülerim
Hızır a.s asdadsfaffafsTövbe tövbe kapı çaldı getir yemekten bilmem ne lokantası yemek getirdim diyo biz istemedik ki öğlen gene ben Bi dürüm istemiştim ama ne alaka sanırım Bi karışıklık oldu bide parasıda online ödenmiş adam ısrar ediyo adres burası gösteriyo diye ödenmemiş olsa kesin ödeyip alırdım
Bebek rizkiyla beraber gelir dedikleri buymuş meğerTövbe tövbe kapı çaldı getir yemekten bilmem ne lokantası yemek getirdim diyo biz istemedik ki öğlen gene ben Bi dürüm istemiştim ama ne alaka sanırım Bi karışıklık oldu bide parasıda online ödenmiş adam ısrar ediyo adres burası gösteriyo diye ödenmemiş olsa kesin ödeyip alırdım
ZorunluuuuBebek rizkiyla beraber gelir dedikleri buymuş meğer
Yemekle alakalı değil ama benim tencere setimin parası ödendiZorunluuuu
Ya ne dalga geçiyon yanlışlık var belli ki eşim de diyo ki bidaha bizde hep kapıda ödeyelim nolur nolmaz
Yemek gene iyiymiş yaYemekle alakalı değil ama benim tencere setimin parası ödendi
Tencere gelcek kargoyla,yok gelmiyor.
Kargocular biz teslim ettik demiş filan
Birisi teslim almış catircatirda kullanıyor belli ki.
Bize ayrıca getirdiler artık