- 17 Aralık 2015
- 26.674
- 48.622
- 598
- Konu Sahibi chamallows
- #27.121
Bende bilmiyorum bende muafim o zaman bananeOnlar dini bilmiyordu diye muaf tutulur olan yine sana bana olur da neyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bilmiyorum bende muafim o zaman bananeOnlar dini bilmiyordu diye muaf tutulur olan yine sana bana olur da neyse
Zaten fazla alırsan, muhtemelen gebelik şekerin vardır.Ahahah iyi gaza geldim uğraş dur kaç senede verilir o kilolar ayyy yok iyiyim ben ayda 1 idealmiş
Heralde 21.haftaydi yada 16 hatirlayamadim suan.Zaten fazla alırsan, muhtemelen gebelik şekerin vardır.
Ne zaman şeker yüklemesi yapılacak ?
chamallows
Zorunlu seni cidden tebrik ederim hamilelik öncesi sonrası doğum bu kadar şey bilmene ne demeli yaaZaten fazla alırsan, muhtemelen gebelik şekerin vardır.
Ne zaman şeker yüklemesi yapılacak ?
chamallows
Zorunlu seni cidden tebrik ederim hamilelik öncesi sonrası doğum bu kadar şey bilmene ne demeli yaa
Deniz yaaaaHeralde 21.haftaydi yada 16 hatirlayamadim suan.
Benim vardi gebelik sekerim.
Aksam karpuzlari yiyip yiyip sabah seker olcturmeye gitmistim
Deniz tosuncuk gibi mi doğdu o zaman ?Heralde 21.haftaydi yada 16 hatirlayamadim suan.
Benim vardi gebelik sekerim.
Aksam karpuzlari yiyip yiyip sabah seker olcturmeye gitmistim
Kızlarr Benim evde şeker aleti var ölçsem faydası olur mu ki bu zamanlar not ederim belkiDeniz tosuncuk gibi mi doğdu o zaman ?
Kontrol altına alındı mi yada
Bebek iri olabiliyo, suyu azalabiliyo ama benim cok yuksek degildi.Deniz yaaaa
Ama hiç iyi şeyler duymadım gebelik şekeriyle ilgili doğum esnasında bebeğe zarar verebiliyor sanırım şişiriyo vs yanlış mı hatırlıyorum
Ölc tabi sabah aç karnina yemek yedikten 2 saat sonra falan.Kızlarr Benim evde şeker aleti var ölçsem faydası olur mu ki bu zamanlar not ederim belki
Canim deniz 2 hafta erken 3.300 52cm dogdu.Deniz tosuncuk gibi mi doğdu o zaman ?
Kontrol altına alındı mi yada
Şimdi elmalı gazoz filan gbi veriyorlr canım .lezzetli durumda son modellerÖlc tabi sabah aç karnina yemek yedikten 2 saat sonra falan.
ben kendim oyle ogrendim.
Bi bakayim dedim amanin yuksek dedim dr u aradim seker yuklememde vardi.
Hayatimda ictigim en berbat seydi ya o su
Ölc tabi ki sabah aç karnına .Kızlarr Benim evde şeker aleti var ölçsem faydası olur mu ki bu zamanlar not ederim belki
İlk çıktığı zaman çok cazipti yaBebek iri olabiliyo, suyu azalabiliyo ama benim cok yuksek degildi.
Ben tam gaz devam karpuz yemeye
Normal şekerli su mu hiç bi fikrim yok niye kötü ki tadiÖlc tabi sabah aç karnina yemek yedikten 2 saat sonra falan.
ben kendim oyle ogrendim.
Bi bakayim dedim amanin yuksek dedim dr u aradim seker yuklememde vardi.
Hayatimda ictigim en berbat seydi ya o su
Sabah Bi bakıyım iyi hatırlattınız kızlarÖlc tabi ki sabah aç karnına .
Bide akşamları tokluk şekerini olcersin.
Açlık şekeri sabah
Tokluksekeri gece diye not edebilirsin
En son pandemiden once ictim o dediginide.Şimdi elmalı gazoz filan gbi veriyorlr canım .lezzetli durumda son modeller
Ben inanmiyorum ama denizde 2 tane mongol lekesi varİlk çıktığı zaman çok cazipti ya
Marketteyiz karpuzu yeni farkettim gözlerim büyümüş karpuzzzz diye yok zaten yeni çıkmış tadı olmaz kucağına almış tarttırdı 68 TL
Şimdi 6 tane alırım o fiyata diyo
Siz inanıyomusunuz bu leke olayına ni yerine sürer kaşırsan izi çıkıyormuş ya
Ayyy senle löplöp yoğurtlu tantuniler kebaplar gomsek Ohh.anlattikca buraya bağladım amaEn son pandemiden once ictim o dediginide.
Kadin hastaneden cikarken hemen biseyler yiyin yarim saate cok hizli duser sekeriniz dedi.
Ben tam simit aliyordum dolmus geldi.
Aman neyse gideyim hemen dedim.
Eve gelemedim
Esim beni son duraktan aldi allahim bir yedim zorunlu bir yedim esim dediki napiyosun, midem dedim acliktan hop oturup hop kalkiyo.
Sen ac olamazsin suan sacmalama 1.5 ekmek yedin dedi
İkna olamadim 1.5 ekmek yedigime
Glukoz dokuyolar suya iciyosun, ama zorunlunun dedigi gibi bildigin kolamsi bir modeli cikmis simdi.Normal şekerli su mu hiç bi fikrim yok niye kötü ki tadi
Sabah Bi bakıyım iyi hatırlattınız kızlar
Mongol nasıl birsey denizBen inanmiyorum ama denizde 2 tane mongol lekesi var