• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

İlk çıktığı zaman çok cazipti ya 😁
Marketteyiz karpuzu yeni farkettim gözlerim büyümüş karpuzzzz diye yok zaten yeni çıkmış tadı olmaz kucağına almış tarttırdı 68 TL 😁
Şimdi 6 tane alırım o fiyata diyo

Siz inanıyomusunuz bu leke olayına ni yerine sürer kaşırsan izi çıkıyormuş ya
Benim var lekem
Annem denemiş vişne mi erik mi ne. Kasimis sonra çok gorunmeyecek genital bölgeye yakın bı kısmını bacağının.
Tamda orada bacağımda çiçek açmış gbi bı leke var.
Tenim beyaz .
O leken buğday ten renginde.

Ayyy senle löplöp yoğurtlu tantuniler kebaplar gomsek Ohh.anlattikca buraya bağladım ama 😅😅😅
Kizilayda onur carsisinin yaninda çop sisciler var bilirmisin bilmiyorum.
Masaya yagli kagidi serer onune alabildigine kozlenmis sebze ve yesillik koyarlar, salaş bir ortam.
Çok ozledim be pandemi bitsin gidip 3 4 porsiyon yiyecegim kopuklu ayranla hopurdete hopurdete 😂

Benim var lekem
Annem denemiş vişne mi erik mi ne. Kasimis sonra çok gorunmeyecek genital bölgeye yakın bı kısmını bacağının.
Tamda orada bacağımda çiçek açmış gbi bı leke var.
Tenim beyaz .
O leken buğday ten renginde.
Sanırım oluyo ama ne garip demi mesela bide gül koklama diyolar bu da kardeşim de var ensesinde ne alakaysa annem ensesini mi kaşıdı naptıysa artık

Kizilayda onur carsisinin yaninda çop sisciler var bilirmisin bilmiyorum.
Masaya yagli kagidi serer onune alabildigine kozlenmis sebze ve yesillik koyarlar, salaş bir ortam.
Çok ozledim be pandemi bitsin gidip 3 4 porsiyon yiyecegim kopuklu ayranla hopurdete hopurdete 😂
Yaaa ben bilmiyorum adı ne ki .gideyim 😓😓😓

Mongol nasıl birsey deniz
Screenshot_20210609_000226_com.android.chrome.jpg
Tam olarak boyle bisey.
Dogum lekesi hafif kahve rengi olur.
Mongol lekeleri mor yada kirmizi

Sanırım oluyo ama ne garip demi mesela bide gül koklama diyolar bu da kardeşim de var ensesinde ne alakaysa annem ensesini mi kaşıdı naptıysa artık
Haa evet annem gül koklamiiiiis.
Bişey yeyince değil gül koklayıp kasimis
Bacağımda ki ondan çiçek açmış gbiymis

Eki Görüntüle 2866989
Tam olarak boyle bisey.
Dogum lekesi hafif kahve rengi olur.
Mongol lekeleri mor yada kirmizi
Ama bu leke sanırım büyüdükçe geçiyo denizde hiç küçülme farkettin mi lekesinde benim kuzenimde vardı böyle sen atınca ona benzettim yüzündeydi doktora gitti 7 8 yaşlarında doktor korkulacak birsey değil zamanla büyüyüp derin genişledikçe kaybolur demişti ilaç falan vermedi cidden şimdi 15 16yaşlarında leke falan kalmamış

Ama bu leke sanırım büyüdükçe geçiyo denizde hiç küçülme farkettin mi lekesinde benim kuzenimde vardı böyle sen atınca ona benzettim yüzündeydi doktora gitti 7 8 yaşlarında doktor korkulacak birsey değil zamanla büyüyüp derin genişledikçe kaybolur demişti ilaç falan vermedi cidden şimdi 15 16yaşlarında leke falan kalmamış
Denizin poposuyla ensesinde saclarinin arasinda var.
Sadece rengi bu kadar kirmizi degil artik.
Bende kayseride bir gul koklayip karnimi kasimistim, kaynanam hemen baslamisti bebede leke birakacaksiniz diye 😂😂😂

Sever misin zorunlu benim pek aram yok çocukluğumdan beri anca yoğurda falan dökünce

Ya çok değişik bebeğe nasıl geçiyo 🤔
Severim kuzum
Ama yoğurda dökmeyi.

Yada tereyağını eritip içine bazlamalari minik minik dograyip bı iki. Çevirip sonra pekmezi üstüne boşaltıp karıştıra karıştıra bı dk cik filan.
Tabağa koyuyorum öyle seviyorum 🤭

Denizin poposuyla ensesinde saclarinin arasinda var.
Sadece rengi bu kadar kirmizi degil artik.
Bende kayseride bir gul koklayip karnimi kasimistim, kaynanam hemen baslamisti bebede leke birakacaksiniz diye 😂😂😂
E göbekte çıksaydı kötüydü ama .
Artık ömür boyu sadece mayo giyecekti 😅😅😅

Severim kuzum
Ama yoğurda dökmeyi.

Yada tereyağını eritip içine bazlamalari minik minik dograyip bı iki. Çevirip sonra pekmezi üstüne boşaltıp karıştıra karıştıra bı dk cik filan.
Tabağa koyuyorum öyle seviyorum 🤭
Gece gece acıktık mı biz acaba 😁 kebaplar pekmezler birazdan roka tulumla kapatırız gibi

Back