• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

3 gecenin fiyatına baktım 12 bin filan yazıyordu Viking mi ne biyerin adı .diğeri Kaya palazzo
Dedim ki sebep ?
😅😅😅

Thelandoflegends i gezmeyi düşünüyodum yorumlarda tıklım tıklım oluyor sıcağın altında sıra bekliyoz yazmışlar 🤷
Nere kaldı geriye bilemiyorum.
Aslında ben koyları seviyorum değişik değişik oyuklarda sular oluyor ya .
Ona da derin su korkusu var işte 😑
Çok bunaldim arastirirken
Hersey insanin ustune ustune geliyor ya arastirirken.
Pandemisi bir yandan fiyatlar bir yandan.
Cok sıkıntı insan tatil yeri bakarken bunalirmi, benim kafamda kirk tane tilki donuyor kirkininda kuyrugu bir birine degmiyor

Cok sıkıntı insan tatil yeri bakarken bunalirmi, benim kafamda kirk tane tilki donuyor kirkininda kuyrugu bir birine degmiyor
Kendi ülkemizde bize lüks oldu herşey.

Ve dediğin gibi rahatlarken bile kafamız eş zamanlı doluyor havuz problemi gbi

Yapay tiroit hormonu alıyorum ya bir seferde çok alırım. En son altı ay önce 6,40a almıştım şimdi 10,5 olmuş. Şok oldum. Bn bu ilacı ömür boyu almak zorundayım ya. Böyle bir şey olabilir. Her şey iki katına çıktı

Yapay tiroit hormonu alıyorum ya bir seferde çok alırım. En son altı ay önce 6,40a almıştım şimdi 10,5 olmuş. Şok oldum. Bn bu ilacı ömür boyu almak zorundayım ya. Böyle bir şey olabilir. Her şey iki katına çıktı
Kuzenim bugun butun tavugu 42 liraya almis.
Kiytirik antibiyotikli tavuk 42 lira.
Uzun suredir markete gidip reyon gezmiyorum şok oldum ya.

Çok fena fiyatlar.
Birde su salya olayi var egeye karadenize dogru kaymiş.
Bu son tatil olacak heralde herkes için
Ah ah o kadar üzülüyorum ki... Ne hayaller be planlar yapardık bir denizimizi kaybettik. Asosa gidecektim mesela, eminim oraları da etkileyecek. Belki çocuğum göremeyecek bunları. 10. Sevgilik yıl dönümümüzde ağvaya gidecektik. Başbaşa jakuzi fln olur şömine olur demiştik. Şimdi tüm o oteller kaç kişinin ekmek kapısı yavaş yavaş gidecek. Erdek yada ağva şile otelleri sanmıyorum devam etsin artık. Kaç kişinin hayatını etkileyecek

Ah ah o kadar üzülüyorum ki... Ne hayaller be planlar yapardık bir denizimizi kaybettik. Asosa gidecektim mesela, eminim oraları da etkileyecek. Belki çocuğum göremeyecek bunları. 10. Sevgilik yıl dönümümüzde ağvaya gidecektik. Başbaşa jakuzi fln olur şömine olur demiştik. Şimdi tüm o oteller kaç kişinin ekmek kapısı yavaş yavaş gidecek. Erdek yada ağva şile otelleri sanmıyorum devam etsin artık. Kaç kişinin hayatını etkileyecek
Birde 10 seneden once temizlenmez diyorlar.
Umarim her yeri sarmaz.
Bu sene balik falanda hayal oldu artik

Valla kopacaksa kopsun, colugumuzu cocugumuzu arkada birakmadan hep birlikte gidelim ya temiz temiz.
Biktim artik
Yahu deniz dur bende alıyım Bi yavrumu kucağıma Bi tadına bakıyım 😃
Ankara'ya annene kaç 🙏iyi gelmez mi
Evdeyim bende senin gibi 🤷
Göbeğin çıkmaya basladimi
Ahh bana çok iyi gelir de eşim bırakmıyo uyuzluğu tuttu. Sende annene git yada evde idare et falan diyorum yok ikna edemedim 🤷‍♀️

Back