• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Evettt onun çayını da içiyor her akşam.
Siz kullandıktan kaç gün sonra test verdiniz.
Aradaki artış ne zaman belli oluyor.
Bizde soyle oldu esim spermiogrami verdi yanlis hatirlamiyorsam 40 milyon (kusurlu) sperm vardi, o gun ben igneleri kullanmaya baslayinca esimede bi 10 gun caksir otu icirdim.
İgneler ve catlatma ignesiyke birlikte sanirim 12.gun asilamam yapildi o gun esim asilama icin sperm ornegi verdiginde 110 milyon sperm sayisi gorduk sanirim. rakamlar tam olarak aklimda degil ama gordugumuz sayi bizi hayrete dusurmustu cidden.
İleri hizi falan baya artmisti o aşılamamda tuttu zaten.
Yani asilamanin tutmasini caksir otuna baglamiyorum tabi ama sperm sayisini çok etkilemisti

Bizde soyle oldu esim spermiogrami verdi yanlis hatirlamiyorsam 40 milyon (kusurlu) sperm vardi, o gun ben igneleri kullanmaya baslayinca esimede bi 10 gun caksir otu icirdim.
İgneler ve catlatma ignesiyke birlikte sanirim 12.gun asilamam yapildi o gun esim asilama icin sperm ornegi verdiginde 110 milyon sperm sayisi gorduk sanirim. rakamlar tam olarak aklimda degil ama gordugumuz sayi bizi hayrete dusurmustu cidden.
İleri hizi falan baya artmisti o aşılamamda tuttu zaten.
Yani asilamanin tutmasini caksir otuna baglamiyorum tabi ama sperm sayisini çok etkilemisti
Darısı başımıza inşallah ❣️
Teşekkür ederim bilgi için.

Evet maalesef.
Hergun iş görüşmelerine gidiyor ama yok :KK43:
Ama sağolsun evde elim ayağım.
Evimizi süpürür siler yemeğimizi yapar masayı hazırlar. Ütü varsa yapar.
Allah yardımcınız olsun.
Söylenecek çok şey var da işte söyleyemiyoruz malum sebeplerden.
Çok yazık çok ve tek değilsiniz, yüzbinlerce insan işsiz, çoğu sektör bitti.

Back