• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Aslında çocuğa ve eve yardımı olsa eşlerin kadında işten güçtem kendini sıyırır odak noktası çocukmuş gibi davranmaz

Ben çok sanslıydım kayınvalidem yatağıma kadar kahvaltımı getırdı görümcem geldi evimi temizledi çocukla ilgileneyim diye ellerinden geleni yaptılar

EŞim de anlayışlı sakin biriydi nispeten kolay atlattım ama bunları yapan olmasa gözüm koca fılan görmezdi
sakin hamilelik sakin hayat sakin çocuklar oluyor tabi illaki olmayan da vardır mizaçı gereği
hamile kadın lohusa kadın hoş tutulmalı
Ben hic anlatmayayim annem ve kaynanamin beni nasil lohusa depresyonunun dibine dibine suruklediklerini.

Halbuki size değil torununa bakacak sayılır
İlginç geliyor bana sevmeyebilirsin kötü de olabilirsiniz ama torun işin içine girince insan biraz alttan alır

Allah merhamet versin ne diyelim:dua:
Yok canım bakma ben böyle anlatırım ama öyle yüz yüze olmuş Bi kavgamız yoktur benim üzüldüğüm şeyler bu anlattığım.
Ama normal zaman olsa gelin kalalım gezelim tozalım desem ohooo sabaha burdalar 😁 bana 15 yaşında kız bakacakmış ya bide onun sorumluluğu olacak üstümde istemedim açıkcası

Benim bir arkadasım var iki küçük çocuklu küçüğü yeni yaşına girecek
eşi ev temiz olacak tatlısına kadar çeşit yemeği olacak kadın bakımlı ve güzel olacak çocuklarda 9 da yatıp uyuyacak öyle istiyormuş olmadıgı için evde kavga oluyormuş sürekli

PEki kocan bunları yapman için ne yapıyor diyorum işe gidip para kazanıyor yetermiş daha ne yapsınmış
bunu da öyle empoze etmiş ki kadına sanki olması gereken buymuş gibi beceremedikçe mutsuz oluyor mutsuz oldukça dibe batıyor konuşuyorum normali sensin süperman değilizi büyüdükçe düzelecek diye ama bunları eşten duymadıkça hiçbirinin anlamı olmuyor

Yani eşler destek olacak birbirine o zaman hersey kolay oluyor ve anne kayınvalide bu günler için olacak kızını oğlunu seven anne herzaman evladını kanadının altında tutacak düştüğünde elinden tutup kaldıracak
Oyle kocaya birak iki yi bir cocuk bile çok.
Çocuk konusunda zorlandik evet ama esim yeri geldi dip kose ev temizledi, heri geldi yemegi yapti iyi kötü.
Çocuk bakmayi basindan beri sevmedi halada oyle yatsin uyusunda keyfine bakayim diye gozunun icine bakiyor.
Her hafta sonu şu cocukla biraz oyna yoksa ben o telefonu sana yedirecegim lafini yiyo 😁

Yok canım bakma ben böyle anlatırım ama öyle yüz yüze olmuş Bi kavgamız yoktur benim üzüldüğüm şeyler bu anlattığım.
Ama normal zaman olsa gelin kalalım gezelim tozalım desem ohooo sabaha burdalar 😁 bana 15 yaşında kız bakacakmış ya bide onun sorumluluğu olacak üstümde istemedim açıkcası
Gezmeye bende gelirim:KK53:
Önemli olan hastalıkta yanın da olabilmek

Oyle kocaya birak iki yi bir cocuk bile çok.
Çocuk konusunda zorlandik evet ama esim yeri geldi dip kose ev temizledi, heri geldi yemegi yapti iyi kötü.
Çocuk bakmayi basindan beri sevmedi halada oyle yatsin uyusunda keyfine bakayim diye gozunun icine bakiyor.
Her hafta sonu şu cocukla biraz oyna yoksa ben o telefonu sana yedirecegim lafini yiyo 😁
Dedim aslında kardeşsiz kalmasın mış o adama tek çocuk bile çok

2 saat bile oynasalar hem sana hem çocuğa ne iyi gelir
Çocuk babadan ayrı anneden ayrı öğrenir

Gezmeye bende gelirim:KK53:
Önemli olan hastalıkta yanın da olabilmek
Ama maalesef dertleri haala gezme. Hamile kalmadan önce gelirler mağaza dükkan pek bilmiyorlar gezdirirdim alışverişlerini yaparlar yer içer eve gelirdik. Görümcem hanım diyormuş ki yengemde artık bizle gelmez gidemeyiz abim de peşimizde dolanmaz napıcaksak 🤦‍♀️

Ay sarahcım anlatırken sinir oluyorum tekrar 😁

Ama maalesef dertleri haala gezme. Hamile kalmadan önce gelirler mağaza dükkan pek bilmiyorlar gezdirirdim alışverişlerini yaparlar yer içer eve gelirdik. Görümcem hanım diyormuş ki yengemde artık bizle gelmez gidemeyiz abim de peşimizde dolanmaz napıcaksak 🤦‍♀️

Yavastan mesajı ver onlara
Annen bakar bizde ikimiz gezeriz görümceciğim de
Sohbet sırasında hep sende bakarsın anne de
Bıraz büyüsün sen bakarsın biz tatile gideriz de

Bana da olur yazarken sinirlenme:KK17:hamilesin sakin ol

Yavastan mesajı ver onlara
Annen bakar bizde ikimiz gezeriz görümceciğim de
Sohbet sırasında hep sende bakarsın anne de
Bıraz büyüsün sen bakarsın biz tatile gideriz de

Bana da olur yazarken sinirlenme:KK17:hamilesin sakin ol
Demi bı gaza geliyoruz 😂 halbuki Dağ dağa küsmüş dağın haberi olmamis

Profildeki senin kolun mu şeker

Dedim aslında kardeşsiz kalmasın mış o adama tek çocuk bile çok

2 saat bile oynasalar hem sana hem çocuğa ne iyi gelir
Çocuk babadan ayrı anneden ayrı öğrenir
Oyun oynamasada ben satiyorum cocugu ona hafta sonu.
Pek ustlenmiyorum bakimini.
Bugun disari gonderdim ikisini normalde cikinca yarim saat gecmeden bana wc ye gidicem diye mesaj atip bahane ariyordu.
Basim agriyo yaticam dedim 4 saat kitledim 😂

Aaa kızlar ne fark ettim. Özellikle hamile konularında dikkatimi çekiyordu burda açılan konular ve kullandığım başka Bi hamilelik programı var Gün Gün Gebelik diye oradaki açılan konular genelde benzer aynı gibi geliyordu yeni farkettim ki ikisi aynı. Konuyu burda okudum diğer uygulamada dolanırken denk geldim aynısı içeriği okudum yorumlar bile aynı 😁 acaba neden

Selam.
Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama en azindan bebek isini esiniz tekrar bir ise girene kadar ertelesiniz daha iyi olmazmi?
Oda ekstra ekstra bir masraf cunku.
Çok düşündüm haklisiniz.
Ama polistik over başlangıcı var.
Ve yaşımız geçiyor.
O yüzden olabildiğince hızlı halletmeye çalışıyorum aslında.

Yaşınız toplumun kabullerine gore küçük ise bebek için bı aceleniz olmasın onca sıkıntının arasinda.
Yoksa net bı şekilde gecinemiyorum diye dolanmaya başlarsınız bebek maddi olarak yipratici🤷ki para yoksa huzur yok biliyoruz hepimiz 😓
Allah'a şükür huzurumuz var.
Ve yaşımız geçiyor 😔 bir de Dr geç kalmayın diyince başladık Allah'ın izniyle

Back