Geçinemeyenler kulübü

Geçtim canım.
Son durumlar nasıl geçen günden sonra
Beklemedeyim zorunlu
tabi eskisi gibi gözüm kapalı güven yok ama bu durumdan daha çook rahatsızım güven olmadıktan sonra ne anlamı var olmuş olmamış. Bi anda böyle değişmem niye acaba

chamallows benim bu dişleri napcaz ya
Azıcık ekşi yemeye gelmiyor kamasiyor
Sonrasında yediğin yiyecegim ne varsa dişlerim sızlıyor isiramiyoruk
Disciye goster bence dis etlerinde sorun olabilir.
Bende oyleydim agzimda curuk bile yok derdim dis eti cekilmesi ve dis koku iltihabi gercegiyle karsilasmis bulundum

Beklemedeyim zorunlu
tabi eskisi gibi gözüm kapalı güven yok ama bu durumdan daha çook rahatsızım güven olmadıktan sonra ne anlamı var olmuş olmamış. Bi anda böyle değişmem niye acaba
Klasik bı cevap olacak ama annelikten
Annelik devreye girince kocayı daha bı gözden çıkarabilir moda geliyorlar hep öyle rastladim

Biz sana noldu noldu diye sorup aklına getirmeyelim de sen bişey olursa bizi habersiz bırakma

Olur mu istediğin zaman sorabilirsin ama dediğin doğru sanırım sürekli bebekle ilgili birseyler araştırıyorum yok efendim kıyafet bakıyorum bebek arabası şu bu ona zaman kalmıyo e böyle olunca da gözden çıkardım sanki işim bitti gibi

Ay sanki benimle birinin işi bitmiş gibi hissettim çok bozuldum şuan son cümleyi okuyunca

Tam olarak öyle oluyor dogumdan bir sene sonrasina kadar hatta.
Kimsenin gozu kimseyi gormuyo.
Evdeki herkes ne yapsamda bugun erken uyusam diye plan yapiyo.
Tuvalete kacip klozet uzerinde yarim saat oturma donemleri var bunun.
Cok yoruldum 5 dk tut dediginde sen iyi iyisin ben dokuluyorum donemi var

Ay sanki benimle birinin işi bitmiş gibi hissettim çok bozuldum şuan son cümleyi okuyunca
Ama napıyım o da extte ilgi göstersin o zaman geçen akşam kahvaltıya gidelim yarın dedi her yer açıldı nasılsa değişiklik olur dedi pas vermedim pek bakarız olabilir dedim ayyyy ertesi sabah kalkmış ne yapıyorsun kahvaltıya diyo tam odun hayır dediğini de unutuyo

Ya deniz sonra düzene giriyo mu peki eskisi gibi oluyomu çiftler böyle kopup gitmeyiz umarım

Yontulur zamanla

İyiki o dönemde kimse birbirini dogramiyor .

Ya deniz sonra düzene giriyo mu peki eskisi gibi oluyomu çiftler böyle kopup gitmeyiz umarım
Başağrısı, kocamın nöbetinde oğlanla baş başa kalmamız fln giremedim pek. Şimdi yemek sonrası çizgi film açtım da öyle girdim ondan yoktum bugün
Biz ikinci yılda tamamen toparladık. Oğlan annemde kalmaya ikna olsa balayını yaptığımız otele gidelim diyoruz mesela ama sağolsun kabul etmiyor tamamen size bağlı. İlk iki sene biz çok sarsıldık, kedi köpek gibi kavga ettik. Sonra uzlaştık, eski hale dönmeye çalıştık.

Aslında çocuğa ve eve yardımı olsa eşlerin kadında işten güçtem kendini sıyırır odak noktası çocukmuş gibi davranmaz

Ben çok sanslıydım kayınvalidem yatağıma kadar kahvaltımı getırdı görümcem geldi evimi temizledi çocukla ilgileneyim diye ellerinden geleni yaptılar

EŞim de anlayışlı sakin biriydi nispeten kolay atlattım ama bunları yapan olmasa gözüm koca fılan görmezdi
sakin hamilelik sakin hayat sakin çocuklar oluyor tabi illaki olmayan da vardır mizaçı gereği
hamile kadın lohusa kadın hoş tutulmalı

Benim bir arkadasım var iki küçük çocuklu küçüğü yeni yaşına girecek
eşi ev temiz olacak tatlısına kadar çeşit yemeği olacak kadın bakımlı ve güzel olacak çocuklarda 9 da yatıp uyuyacak öyle istiyormuş olmadıgı için evde kavga oluyormuş sürekli

PEki kocan bunları yapman için ne yapıyor diyorum işe gidip para kazanıyor yetermiş daha ne yapsınmış
bunu da öyle empoze etmiş ki kadına sanki olması gereken buymuş gibi beceremedikçe mutsuz oluyor mutsuz oldukça dibe batıyor konuşuyorum normali sensin süperman değilizi büyüdükçe düzelecek diye ama bunları eşten duymadıkça hiçbirinin anlamı olmuyor

Yani eşler destek olacak birbirine o zaman hersey kolay oluyor ve anne kayınvalide bu günler için olacak kızını oğlunu seven anne herzaman evladını kanadının altında tutacak düştüğünde elinden tutup kaldıracak

Aynı ablamın eşi
Benim bı ablamın sorunlu bı evliliği var
Adam çocuk doğduğu andan itibaren sustur su çocuğu diye bağırmak Tan başka bişey yapmadı kendi de telefonda sabaha kadar pubgi mi ne oynadı
Neymiş karşı tarafa bebek sesi gidiyormuş sen karşı tarafta kimle konuşuyorsun da ? Sustur su çocuğu ne demek sen ne halta yariycan pardonn?
Gerim gerim geriliyorum aklıma geldikçe .
Üstüne de ablamdan süs püs isterdi ablam sürekli makyajlı ev içinde...ve yine ev icinde bile ultra şık giyimli gezmek zorundadır her zaman

Boyle adamlara rastlamak kader işi insan kestiremiyor amenna ama kopamamakta kader işi değil yani . Kadın da suçlu sizin arkadasiniz misal benim ablam misal .. kendi hataları .

Evet neden cekip gitmiyorsun dimi

O evden bin kat daha iyi şartlarda yaşar aile yanında yada tek başına ama sevgi mi cesaret yokluğumu alışkanlık mı bilmiyorum
İkisininde Allah yardımcısı olsun

O size bağlı.
Biz hala toparlayamadik
Yaa üzüldüm şimdi kesin bizde öyle oluruz şimdiden bunu görüyorum sanki
Geçmiş olsun eşimin de hemen hemen hergün ağrır sinüzit onunki genelde çok uyuduğunda aç kaldığında yorulduğunda herrr sebepten ağrıyo migrenle arasındaki farkı bilmiyorum ama bazen başına patates bağlarım birazda kahve üstüne tabi tek geçiren karanlık yerde durmak uyumak oluyo.
Yeni Bi balayı işi kulağa çok hoş geliyo
Ablanı anlattığın Bi kaç yerde içimden çok kızmıştı zorunlu. Böyle Bi adama nasıl dayanıyor mesleği eşimde olan kadın diye ama bilmiyorum vardır kendince sebepleri

Evet neden cekip gitmiyorsun dimi

O evden bin kat daha iyi şartlarda yaşar aile yanında yada tek başına ama sevgi mi cesaret yokluğumu alışkanlık mı bilmiyorum
İkisininde Allah yardımcısı olsun
Kayınvaliden ize bayıldım
Benim ufak Bi kanamam oldu doktor biraz dikkat et ayakta falan durma dedi kadın dil ucuyla eşime kızkardeşim götürse yardımcı olsun istersen dedi. Kp yok ikisi yanlız kalıyo ben geliyim diyemedi bile. Göndereceği çocuk da 15 yaşında telefon elinden düşmeyen Bi ergen allahııım. Yok yok dedim eşime şekilden şekile girdim onlar konusurken

Halbuki size değil torununa bakacak sayılır
İlginç geliyor bana sevmeyebilirsin kötü de olabilirsiniz ama torun işin içine girince insan biraz alttan alır

Allah merhamet versin ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…