• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Yoktu aslında bende anlamadım bişeyler oldu su içsem bulanıyor
Kayınvalidemle görüntülü konusuyorum diyır kızım sen daha da zayıflamışsın 🤷‍♀️
Geçmezsee gidecem doktora
Belki bebiş vardır 🤷ihtimal var mı bilemiyorum ama
İhmal etme arayaa tatilde girdi şimdi ama 🤷

Kayınvalidem de insallah öyledir mijdeler dağıtırım yok kurbanlar keserim:KK53:
Ama yok hiç öyle ihtimal
35 yaşımda ne çocuğu Allah isteyene nasip etsin:KK39:
Gastrolojik bir sıkıntıdır belki.
Su içsen bile bulanması tuhaf cidden.
Anoreksiya falan degilsindir degilmi?

Gastrolojik bir sıkıntıdır belki.
Su içsen bile bulanması tuhaf cidden.
Anoreksiya falan degilsindir degilmi?
Yeni başladı gastrolojik gibi geldi bana
Anoreksiya da kendi isteğiyle kusanların sonnra midesinin bozulup kusmaya istemsiz devam etmesi değil mi

Açlıkta hissediyorum yemeği önüme alayım yemek içinn bulanmaya başlıyor
soğan yazarken bile kötü hissediyorum öyle yemek kokusundan rahatsız olan bir insan da değildim ne oldu da böyle oldum bilmiyorum
ama başım da bi tuhaf oluyor aynı zamanda böyle sanki basınç varmış gibi içinde
tansiyon da geliyor aklıma

Yeni başladı gastrolojik gibi geldi bana
Anoreksiya da kendi isteğiyle kusanların sonnra midesinin bozulup kusmaya istemsiz devam etmesi değil mi

Açlıkta hissediyorum yemeği önüme alayım yemek içinn bulanmaya başlıyor
soğan yazarken bile kötü hissediyorum öyle yemek kokusundan rahatsız olan bir insan da değildim ne oldu da böyle oldum bilmiyorum
ama başım da bi tuhaf oluyor aynı zamanda böyle sanki basınç varmış gibi içinde
tansiyon da geliyor aklıma
Anoreksiya icin kendini kusturmak disinda,
Agır ve şok diyet yapan metabolizmada bozulmalara sebep olan diyetlerden kaynaklida olabiliyo bazen diye biliyorum.
Geciktirme bence bi dr a git.
Agri falanda oluyormu

Anoreksiya icin kendini kusturmak disinda,
Agır ve şok diyet yapan metabolizmada bozulmalara sebep olan diyetlerden kaynaklida olabiliyo bazen diye biliyorum.
Geciktirme bence bi dr a git.
Agri falanda oluyormu
Yok ağrı sabah kalkıyorum sanki gece boyunca yemek yemişim gibi
Sadece salatalık alıyorum onu bile zorla yıyorum ben öğlen 1 den sonra genelde sıvıyla beslenirim hani aksam çok yedim yattım ondan tok gibi kalkıyorum desem o da yok
öncesinde de mide problemım hiç olmadı ama migrenden dolayı ağır ağrı kesiciler içiyprum özellikle adet zamanlarına yakın acayıp baş ağrım oluyor belki de onlrdan sebep sinyal veriyor artık mide

Annemlerin orada da geçmezse giderim orda daha sakin oluyor hastaneler
Annem başlar yine değnek gibi kalmışsın gargamel gibi olmuşsun demeye :KK53:

Yok ağrı sabah kalkıyorum sanki gece boyunca yemek yemişim gibi
Sadece salatalık alıyorum onu bile zorla yıyorum ben öğlen 1 den sonra genelde sıvıyla beslenirim hani aksam çok yedim yattım ondan tok gibi kalkıyorum desem o da yok
öncesinde de mide problemım hiç olmadı ama migrenden dolayı ağır ağrı kesiciler içiyprum özellikle adet zamanlarına yakın acayıp baş ağrım oluyor belki de onlrdan sebep sinyal veriyor artık mide

Annemlerin orada da geçmezse giderim orda daha sakin oluyor hastaneler
Annem başlar yine değnek gibi kalmışsın gargamel gibi olmuşsun demeye :KK53:
Bende senin gibiyim, hic yemek yemesen ben acim demem miden hep dolu sanki.
Karnimin acliktan guruldadigini hic bilmem mesela.
Bana biraz gastrit gibi geldi ama dr degilim tabi.
Sogan falan yediginde mide yanmasi oluyomu

Bende senin gibiyim, hic yemek yemesen ben acim demem miden hep dolu sanki.
Karnimin acliktan guruldadigini hic bilmem mesela.
Bana biraz gastrit gibi geldi ama dr degilim tabi.
Sogan falan yediginde mide yanmasi oluyomu
Belki de yaşlılık belirtileri:KK17:soğan sadece yemeklere katıyorum eşim yemediği için bende yemiyorum
yemek için doğramak bile bana iyi gelmiyor

Karar verdiniz mi tatil için nereye gideceğinize

Belki de yaşlılık belirtileri:KK17:soğan sadece yemeklere katıyorum eşim yemediği için bende yemiyorum
yemek için doğramak bile bana iyi gelmiyor

Karar verdiniz mi tatil için nereye gideceğinize
Hala bakiyorum desem 😂
Ama muglaya gitmeyi esim kabul etti.
Ayni zamanda bizim butun islerimiz çorba oldu.
İçinden cikamadigimiz bir durumla baş başa kalmak uzereyiz sanirim.

Hala bakiyorum desem 😂
Ama muglaya gitmeyi esim kabul etti.
Ayni zamanda bizim butun islerimiz çorba oldu.
İçinden cikamadigimiz bir durumla baş başa kalmak uzereyiz sanirim.
Muğla yokmuydu listeniz de
abinin yanına mı gitmek istiyordun sankş öyle okumustum
O zaman o iş mi iptal oluyor
İzin ne kadar

Muğla yokmuydu listeniz de
abinin yanına mı gitmek istiyordun sankş öyle okumustum
O zaman o iş mi iptal oluyor
İzin ne kadar
İzinde sıkıntı yok icerde 1 ay kadar izin var ama bu tatil icin 10 gun yada 1 hafta diye dusundum tutacagim evin fiyatina gore ayarlanacak gun sayisi :)
Ben mugla istiyordum esim cok uzak yoruluyorum arabaya surerken diyordu ya mersin ya antalya diye planlamistik.
Benim gonlum hep mugladan yanaydi yani ☺️
İptal olan o iş degilde esimin is yerinin satilma durumu hep vardi ama kanun taslagi falan hazirlanmaya baslandi, bir sure aciga alinabiliriz, baska bir sehire yerlesmek zorunda kalabiliriz vs.
Sıkıntı buyuk yani 😔

İzinde sıkıntı yok icerde 1 ay kadar izin var ama bu tatil icin 10 gun yada 1 hafta diye dusundum tutacagim evin fiyatina gore ayarlanacak gun sayisi :)
Ben mugla istiyordum esim cok uzak yoruluyorum arabaya surerken diyordu ya mersin ya antalya diye planlamistik.
İptal olan o iş degilde esimin is yerinin satilma durumu hep vardi ama kanun taslagi falan hazirlanmaya baslandi, bir sure aciga alinabiliriz, baska bir sehire yerlesmek zorunda kalabiliriz vs.
Sıkıntı buyuk yani 😔
İyi tarafından bak.belki İzmir'e yerleştiriniz💕😋😛😝😜🤪

Sıkıntı buyuk yani 😔
Bu açığa alınma zamanın da geçim nasıl olacak sıkıntı olmaz dimi
Şehir belli mi gidilecek olan
Başka iş mi olacak o zaman

Anaa benim tatil rotası Antalya oldu .
Senin Muğla 😳bı anda ..
Rotayi degismedim aslinda planlar arasina muglada dahil olunca kalbim egede kaliveriyo 😁
Baktin yine antalya oldu bilmiyorum.
Deniz hanim zirliyor ben tatile gitmem kulot (mayo bikini) giymem diyor.
Bir burnumdan gelme sorunuyla karsi karsiyayim ama kusura bakmasin isterse pacali donla gezsin gidecegim planlar ters donmek zorunda kalmazsa 😁

İyi tarafından bak.belki İzmir'e yerleştiriniz💕😋😛😝😜🤪
Tercihler bize kalirsa mersin izmir eskisehir istiyoruz.
Ama ankarada personel acigi olursa burada kaliriz.
Ne bileyim zorunlu izmirde olsa antalyada olsa nere olursa olsun piliyo pirtiyi toplayip tuk duzeni degismek zor iş.
Sey gibi dusun is yerimden dolayi baska sehire gidemiyorum o yuzden duzenim burda diyip evini aliyosun, ileriye donuk plani yapiyosun az cok cocugunu hangi okula yollayacagim bile kafanda netlesmis zirt diye hepsi alt ust olma yolunda ilerliyosun

Rotayi degismedim aslinda planlar arasina muglada dahil olunca kalbim egede kaliveriyo 😁
Bir burnumdan gelme sorunuyla karsi karsiyayim ama kusura bakmasin isterse pacali donla gezsin gidecegim planlar ters donmek zorunda kalmazsa 😁
Ortam degistirme korkusu mu oluştu acaba deniz de.
Yada dayisigile gidilecek diye mi düşündü ufak yeğeni kıskanıp 🤷

Ne değişik bu çocuklar ya:dondurma:

Tercihler bize kalirsa mersin izmir eskisehir istiyoruz.
Ama ankarada personel acigi olursa burada kaliriz.
Ne bileyim zorunlu izmirde olsa antalyada olsa nere olursa olsun piliyo pirtiyi toplayip tuk duzeni degismek zor iş.
Sey gibi dusun is yerimden dolayi baska sehire gidemiyorum o yuzden duzenim burda diyip evini aliyosun, ileriye donuk plani yapiyosun az cok cocugunu hangi okula yollayacagim bile kafanda netlesmis zirt diye hepsi alt ust olma yolunda ilerliyosun
Annenden uzak kalmakta zor mu geliyor acaba içten içe ?

Bu açığa alınma zamanın da geçim nasıl olacak sıkıntı olmaz dimi
Şehir belli mi gidilecek olan
Başka iş mi olacak o zaman
Soyle oluyo maas atiyorum suan 6000 aliyo tum tehlike primleri vs vs hesaplaninca, aciga dustugumuzde bunun yarisina kaliyoruz sıkinti baya buyuk oluyo o zaman.
Sehir olayi bakanlik once ankaraya bakiyor acik varmi diye yoksa sana burda yer yok 3 il sec diyor sen sectin onlardada yer yoksa ayvayi iyice yedik nerede acik varsa oraya.
Kendi alaniyla alakali bir kurum mu olur bilmiyorum ama tekelde hic boyle olmadi.

Back