Geçinemeyenler kulübü

Mersin için bilmiyorum yorum yapamayacam ama izmir eskişehir yaşanır yerler
Belki daha güzel olacak hersey
değil sehir mahalle bile değiştirmek ürkütüyor insanı ama bazen daha da güzellikler yaşanabiliyor

Ortam degistirme korkusu mu oluştu acaba deniz de.
Yada dayisigile gidilecek diye mi düşündü ufak yeğeni kıskanıp
Yok ya hatta soyle soyleyim oraya gitsek dahs memnun olur.
Ne kadar kiskansada cani cikiyor kuzenini gormek istiyor yani.
Ne bileyim kafasinda ne kuruyor anlamadim

Anladım insallah çok güzel bir yer çıkar sansınıza

Mersin için bilmiyorum yorum yapamayacam ama izmir eskişehir yaşanır yerler
Belki daha güzel olacak hersey
değil sehir mahalle bile değiştirmek ürkütüyor insanı ama bazen daha da güzellikler yaşanabiliyor
Mersin deme sebebimiz abim orada annem rahat gelir kaynanamlarinda kizimi gormek istediklerinde cok uzun yol cekmeden gelebilecekleri hem kiyi kesim olmasi hemde tamamen yalniz kalmayacagimiz bir yer olmasi acisindan iyi.
İzmir eskisehirde yasanilir olmasi bakimindan tercih zaten.

Yalnız cidden soğandan sıcak yemekten falan mide bulantısı hamileliğin ilk aşamasında olan şeyler.
Bir test yapın içiniz rahat etsin.

Annenden uzak kalmakta zor mu geliyor acaba içten içe ?
Annemden uzak kalmak kismini dusunmedim acikcasi şuan duzeni alt ust olan biziz.
E hayatim boyunca dibindede olamam esim bir asker bir ogretmen olup surekli atama tayin alan bir insanda olabilirdi.
Annem zaten bende buradan gittikten sonra sanirim oda duzeni degisir ya abime ya bana yakin tasinir.
Ne yapacak burda biz ikimizde olmadiktan sonra.

Ank olmayacağı kesinleşti mi?

Selamm :)
Konuyu görünce. Acaba geçirebiliyor muyum diye düşündüm. Bir de size sorayım dedim

Eşim işsiz.
Ben 2850 TL maaş alıyorum.
Bir de Instagram'da ahşap dekorasyon işleri yapıyorum. Ayda bu ara 500 gelir gelmez.
1000tl kira
Faturalar (aidat-elektrik-su-dogalgaz-internet)
Mutfak
Ara sıra giyim
Bir de tüp bebek tedavisine başladık Devlette ama o da paralı. Haydi Hakkımda Hayırlısı.

Selam.
Siz daha iyi bilirsiniz tabi ama en azindan bebek isini esiniz tekrar bir ise girene kadar ertelesiniz daha iyi olmazmi?
Oda ekstra ekstra bir masraf cunku.

Eşiniz şu dönemde mi işsiz kaldı?
Çok zor ya, ne diyeyim ki…

Yaşınız toplumun kabullerine gore küçük ise bebek için bı aceleniz olmasın onca sıkıntının arasinda.
Yoksa net bı şekilde gecinemiyorum diye dolanmaya başlarsınız bebek maddi olarak yipraticiki para yoksa huzur yok biliyoruz hepimiz

chamallows benim bu dişleri napcaz ya
Azıcık ekşi yemeye gelmiyor kamasiyor
Sonrasında yediğin yiyecegim ne varsa dişlerim sızlıyor isiramiyoruk

Geçtim canım.
Son durumlar nasıl geçen günden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…