- 19 Şubat 2021
- 5.065
- 12.405
- 198
- 38
- Konu Sahibi chamallows
-
- #26.981
Mersin için bilmiyorum yorum yapamayacam ama izmir eskişehir yaşanır yerlerTercihler bize kalirsa mersin izmir eskisehir istiyoruz.
Ama ankarada personel acigi olursa burada kaliriz.
Ne bileyim zorunlu izmirde olsa antalyada olsa nere olursa olsun piliyo pirtiyi toplayip tuk duzeni degismek zor iş.
Sey gibi dusun is yerimden dolayi baska sehire gidemiyorum o yuzden duzenim burda diyip evini aliyosun, ileriye donuk plani yapiyosun az cok cocugunu hangi okula yollayacagim bile kafanda netlesmis zirt diye hepsi alt ust olma yolunda ilerliyosun
Yok ya hatta soyle soyleyim oraya gitsek dahs memnun olur.Ortam degistirme korkusu mu oluştu acaba deniz de.
Yada dayisigile gidilecek diye mi düşündü ufak yeğeni kıskanıp
Anladım insallah çok güzel bir yer çıkar sansınızaSoyle oluyo maas atiyorum suan 6000 aliyo tum tehlike primleri vs vs hesaplaninca, aciga dustugumuzde bunun yarisina kaliyoruz sıkinti baya buyuk oluyo o zaman.
Sehir olayi bakanlik once ankaraya bakiyor acik varmi diye yoksa sana burda yer yok 3 il sec diyor sen sectin onlardada yer yoksa ayvayi iyice yedik nerede acik varsa oraya.
Kendi alaniyla alakali bir kurum mu olur bilmiyorum ama tekelde hic boyle olmadi.
Mersin deme sebebimiz abim orada annem rahat gelir kaynanamlarinda kizimi gormek istediklerinde cok uzun yol cekmeden gelebilecekleri hem kiyi kesim olmasi hemde tamamen yalniz kalmayacagimiz bir yer olmasi acisindan iyi.Mersin için bilmiyorum yorum yapamayacam ama izmir eskişehir yaşanır yerler
Belki daha güzel olacak hersey
değil sehir mahalle bile değiştirmek ürkütüyor insanı ama bazen daha da güzellikler yaşanabiliyor
Yalnız cidden soğandan sıcak yemekten falan mide bulantısı hamileliğin ilk aşamasında olan şeyler.Yeni başladı gastrolojik gibi geldi bana
Anoreksiya da kendi isteğiyle kusanların sonnra midesinin bozulup kusmaya istemsiz devam etmesi değil mi
Açlıkta hissediyorum yemeği önüme alayım yemek içinn bulanmaya başlıyor
soğan yazarken bile kötü hissediyorum öyle yemek kokusundan rahatsız olan bir insan da değildim ne oldu da böyle oldum bilmiyorum
ama başım da bi tuhaf oluyor aynı zamanda böyle sanki basınç varmış gibi içinde
tansiyon da geliyor aklıma
Korkutmayın beniYalnız cidden soğandan sıcak yemekten falan mide bulantısı hamileliğin ilk aşamasında olan şeyler.
Bir test yapın içiniz rahat etsin.
Annemden uzak kalmak kismini dusunmedim acikcasi şuan duzeni alt ust olan biziz.Annenden uzak kalmakta zor mu geliyor acaba içten içe ?
iphonem dustu ekran tamamen karanlik insallah ben kor olmusumdur gibi oldu yaKorkutmayın beniO zaman insallah anoreksiyayimdır
Soyleyecektim de istemiyosun diye ustelemedimKorkutmayın beniO zaman insallah anoreksiyayimdır
Ank olmayacağı kesinleşti mi?Annemden uzak kalmak kismini dusunmedim acikcasi şuan duzeni alt ust olan biziz.
E hayatim boyunca dibindede olamam esim bir asker bir ogretmen olup surekli atama tayin alan bir insanda olabilirdi.
Annem zaten bende buradan gittikten sonra sanirim oda duzeni degisir ya abime ya bana yakin tasinir.
Ne yapacak burda biz ikimizde olmadiktan sonra.
Vardır böyle huylarım, gerekli gereksiz sorgu ve söylemlerimSoyleyecektim de istemiyosun diye ustelemedimdoğruya doğru söylüyor filmdelisi
Yok ihtimalleri konuşuyoruz canım.Ank olmayacağı kesinleşti mi?
İyi yapiyosunVardır böyle huylarım, gerekli gereksiz sorgu ve söylemlerim
Selam.Selamm :)
Konuyu görünce. Acaba geçirebiliyor muyum diye düşündüm. Bir de size sorayım dedim
Eşim işsiz.
Ben 2850 TL maaş alıyorum.
Bir de Instagram'da ahşap dekorasyon işleri yapıyorum. Ayda bu ara 500 gelir gelmez.
1000tl kira
Faturalar (aidat-elektrik-su-dogalgaz-internet)
Mutfak
Ara sıra giyim
Bir de tüp bebek tedavisine başladık Devlette ama o da paralı. Haydi Hakkımda Hayırlısı.
Eşiniz şu dönemde mi işsiz kaldı?Selamm :)
Konuyu görünce. Acaba geçirebiliyor muyum diye düşündüm. Bir de size sorayım dedim
Eşim işsiz.
Bir de Instagram'da ahşap dekorasyon işleri yapıyorum. Ayda bu ara 500 gelir gelmez.
1000tl kira
Mutfak
Ara sıra giyim
Bir de tüp bebek tedavisine başladık Devlette ama o da paralı. Haydi Hakkımda Hayırlısı.
Yaşınız toplumun kabullerine gore küçük ise bebek için bı aceleniz olmasın onca sıkıntının arasinda.Selamm :)
Eşim işsiz.
1000tl kira
Mutfak
Ara sıra giyim
İyiyim canım sende ne var ne yok evine geçtin herhaldeNapiyosunnn
Geçtim canım.İyiyim canım sende ne var ne yok evine geçtin herhalde
chamallows hakkınızda hayırlısı olsun inşallah belki de iyi olacak karamsar olma küçük cadıda zehir etmesin şimdiden tatili ya tam cadı
BideKhomyuk pek yoksun ben mi kaçırdım iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?