- 19 Şubat 2021
- 5.065
- 12.405
- 198
- 38
- Konu Sahibi chamallows
- #26.921
YunanistanBöyle böyle anneanneden de Bulgar göçmeni olduğun gercegi çıkacak Sarah cannora da benzediginin altını çizersek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YunanistanBöyle böyle anneanneden de Bulgar göçmeni olduğun gercegi çıkacak Sarah cannora da benzediginin altını çizersek
Dudaklarimin rengi niye boyleSonra dişlerim niye kamasiyooooo
villa düşüyorsa ooo zenginsinizYok yavrum kim yedirir.
Payimiza bir villa anca düsüyor.
Onuda umarim verirler
Benim annemlerin de bahçesi çok büyükBende cok severim.
Mis gibi meyve agaclarinin dalindan toplayip yemeye bayilirim
Olmuş olmamış hic farketmez koklaya koklaya yerim
O villa ankaraya yapilsa belki ama bulundugu sehirde en fazla 2.3 milyon oda ultra luks olanlar.villa düşüyorsa ooo zenginsiniz
Daha nolsunYok yavrum kim yedirir.
Payimiza bir villa anca düsüyor.
Onuda umarim verirler
Hey yavrum heeey .Yunanistan
Bende gidince ayip falan dinleyip denizle agacin tepesine oturuyorumBenim annemlerin de bahçesi çok büyük
sadece 400 tane elma ağacı vardı diğer meyve ağaçlarını saymıyorum bile
tepelerinde gezer aşk yaşardım
Erkek kardeşim hiç sevmezdi hala aynı
Onun için bağ bahçe gereksiz
Olsun ay benim kaynana da oda yokO villa ankaraya yapilsa belki ama bulundugu sehirde en fazla 2.3 milyon oda ultra luks olanlar.
Kaynanamin degil kaynanamin babasinin.Olsun ay benim kaynana da oda yok
Aman beni hiç beğenmez sağolsun kendisiHey yavrum heeey .
Arkasını bırakma ben olsam hemen konteynır koyardım dediği an arkadan belirirdi evKaynanamin degil kaynanamin babasinin.
Ama 4 torunu var hepsine bir villa diyor dede.
Umarim denizide ekstra torundan sayar
Dugunden sonra ayak diretip arabadan inmemistim bahşis topluyordum dedesi geldi bağ bağısladim dedi
Bizim bağıslanan bağ noldu diyorum surekli ama ses yok
Enteresan yaAman beni hiç beğenmez sağolsun kendisi
o yüzden akrabalığım işte annemin annesi olması
Yanına gidiyorum zayıfladın güzel mi oldun kadın dediğin ele gelir diyor
Annem sarıışın renkli gözlü ben esmer tek gözlerim onlara benziyor diye güzel gözlü kızım der arada ölüm gelirse aklına
Güldürdü beni içten .Aman beni hiç beğenmez sağolsun kendisi
o yüzden akrabalığım işte annemin annesi olması
Yanına gidiyorum zayıfladın güzel mi oldun kadın dediğin ele gelir diyor
Annem sarıışın renkli gözlü ben esmer tek gözlerim onlara benziyor diye güzel gözlü kızım der arada ölüm gelirse aklına
Ben bag diyince ne oldugunu anlamadim o zamanArkasını bırakma ben olsam hemen konteynır koyardım dediği an arkadan belirirdi ev
Desinler lütfen desinler deseydinBen bag diyince ne oldugunu anlamadim o zaman
Az once esimle konusuyorduk napican parayi alinca diyorum, hic napacam gelir burda kuruyemis yemeye devam ederim, parayi buldu degistimi desinler diyo
Annemde ablam saçını kestirinceEnteresan ya
Eski anneanneler hep boyle demek ki
sen degisme o zaman, bana ver ben degisirim arkamdan ne soyledikleri umrumda degil dedim, veriyimde aklini oynat dimi faize yatiracagim diyoDesinler lütfen desinler deseydin
Ben değişirim ikimz yerine de
Bende gecen saclarimi kestim annem neler saydiAnnemde ablam saçını kestirince
Bizim köyun delisi kafası küçük Yusuf'a benzedin diyor Allah'ım çok gülüyoruz sinirimiz bozuluyo
Annemde farklı değil yani
Sende demiştin ama besleme gibi oldum diyeBende gecen saclarimi kestim annem neler saydi
Adimi kucuk besleme lamia koymuslar abimle