• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Oyun terapistini de öneriyorlar sanırım.
Oyun terapisi denedik, bir sorun bulamadılar olur dediler işte😂
Aksine anlattıklarımla alakalı tek bir emare görmedi, kardeşine ve ailesine çok bağlı, sevgi dolu yaklaşımda olduğunu, biraz daha fazla normalden ilgi açlığı olduğunu bunu da erken yaşta ebeveyn paylaşma zorunda kaldığından dem vurdular.
Peki dedik:)

Kum terapisi duydum götüren arkadaşlarım oldu ama bu terapistlerin psikoloji uzmanlığı olmadan da bu işe atıldıklarını gördüm, vazgeçtim ondan.

Oyun terapisi hem psikologlar hem de psikriyatristler uyguluyor. Bizim gittiğimiz psikolog, seansla çözülmezse oyun terapisi yapacağız demişti. İki seans ile halloldu neyseki.

Sıkıntı olmasa bile götürenler var, güzel sonuçlar alınıyormuş. Ben de düşünüyorum da ufak şehirde yoktur. Ankara bu anlamda büyük şans

Neye götürmeyeceğim ki, öyle söyleyeyim.
Deve ve eğri misali.
Beni biliyorsun sürekli baktırırım orasına burasına, bir sıkıntı yok fiziken bundan eminiz.
Artık ruhsal ve zihinsel olarak baktırmam şart oldu.
Okula gitmek istemiyor en zirve nedeni bu ama okulda çok mutlu, arkadaşlarıyla öğretmeniyle uyum içinde.
Geçen söyledim sana öğretmeninden istediği an cevap alamadığı işin gitmiş sınıfın ortasındaki halıya işemiş, kadın da şok.
Artık bilinçli yani çocuk cezalandırıyor isteklerini yapmayanları, onlara eziyet ediyor.
Ceza veren zorlayan bir insan olsan diyecegim ki ne gorse onu uyguluyor eminim oda yok.
Demek ki cidden bir sorun var kendi kendine içselleştirdigi psikolojik olarak icinden çıkamadıgı.
Iq testi yaptirdin mi kafa fazla calisiyor olabilir mi?

Yaşla mı alakalı ki? Benimki de 4,5 yaşında bu aralar vurma ısırma var. Ne dersem zıttını yapıyor. Eli alıştı iyice vurmaya bazen sevinince de küt geçiriyor. Demin hamurla oynuyorduk mesela ben tutuyordum o makasla kesiyordu elimi kesti çizildi. Kızınca da bir tane daha yap diye kestim diyor.
Neyi bitane daha yapacakmışsin ?

Neyi bitane daha yapacakmışsin ?
O nu bende anlamadım annesin anlayacağını düşünmüş ama
Benim oğlum da yeşil renkli sebzelerin hepsine yaprak derdi
Yaprak sevmiyorum diyordu başkası duysa ne yediriyolar çocuğa diyebilir
Ama anne anlıyor:KK53:

Muhtemelen diye konusacak sanki brif veriyor muttalamen diyordu :KK45:Şimdi düzgün konuşuyor o halleri daha güzel oluyor

Bu arada markete gittim ben hiç fiyat bakmazdım eşimle çıkıyorum pandemiden beri
Nolmuş öyle fiyatlar ya iki parça şeye 100 tl verdim

Sıkıntı olmasa bile götürenler var, güzel sonuçlar alınıyormuş. Ben de düşünüyorum da ufak şehirde yoktur. Ankara bu anlamda büyük şans
Ben keşke daha önce götürseydim dedim. Tuvaletini tutma ve alakasız yerde kaçırma ile 4 sene uğraştık. 2 seansta çözüldü

O nu bende anlamadım annesin anlayacağını düşünmüş ama
Benim oğlum da yeşil renkli sebzelerin hepsine yaprak derdi
Yaprak sevmiyorum diyordu başkası duysa ne yediriyolar çocuğa diyebilir
Ama anne anlıyor:KK53:

Muhtemelen diye konusacak sanki brif veriyor muttalamen diyordu :KK45:Şimdi düzgün konuşuyor o halleri daha güzel oluyor
Yaaaa bayyyyyyyyyyyyyyyildim

muttalamen😅

35ten sonra migren başladı bende ya. Üç gündür gözüme vuran bir ağrıyla mücadele ediyorum pek keyifsizim🥲
Siz napıyorsunuz
çocukluğundan beri yaşayan biri olarak diyebilirm ki çok zor
uykusuzluk stres gürültü tatlı tuzlu güneş ışığı hersey tetikliyor

Oğlum küçüken uykusuzluktan dolayı çok ağrırıdı kusardım bide bi kere bilmem ağrı kesici içmeden geçsin
Çok geçmiş olsun

çocukluğundan beri yaşayan biri olarak diyebilirm ki çok zor
uykusuzluk stres gürültü tatlı tuzlu güneş ışığı hersey tetikliyor

Oğlum küçüken uykusuzluktan dolayı çok ağrırıdı kusardım bide bi kere bilmem ağrı kesici içmeden geçsin
Çok geçmiş olsun
Evet bende de mide bulantısı yapıyor ne yazık ki. Umarım geçer bir an önce😔

Back