• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçinemeyenler kulübü

Kreşin etkiler bence kabullendim. Sinirlenince sinirlendiği insanı uzaya atmak istiyor. Geçen babasına kızdı, evden atalım bunu dedi. Sabretmekten taş olduk yani
Ayyy kuzum ya aynı ben 😁 bende geçen eşim için aynısını düşündüm çok güzel bi his at gitsin ohh

Kolaylıklar gelsin arkadaşım en kısa zamanda geçer inşallah

Kreşin etkileri bence kabullendim. Sosyalleştikçe öğreniyor bir şeyler. Sinirlenince sinirlendiği insanı uzaya atmak istiyor. Geçen babasına kızdı, evden atalım bunu dedi. Sabretmekten taş olduk yani
Bizimkinde de isine gelmeyince vurma başladi 🙄

Ayyy kuzum ya aynı ben 😁 bende geçen eşim için aynısını düşündüm çok güzel bi his at gitsin ohh

Kolaylıklar gelsin arkadaşım en kısa zamanda geçer inşallah
Çocuk büyüdükçe idrak ettiğin bir gerçek var Burcu, bu bitince başka bir şey gelecek. Bitmeyen bir şey. Level level yani. En zoru buydu bitti şükür diyorsun başka bir şey kapını çalıyor. Artıl ondan saldım ben bu bitse başka bir şeyle uğraştıracak

Çocuk büyüdükçe idrak ettiğin bir gerçek var Burcu, bu bitince başka bir şey gelecek. Bitmeyen bir şey. Level level yani. En zoru buydu bitti şükür diyorsun başka bir şey kapını çalıyor. Artıl ondan saldım ben bu bitse başka bir şeyle uğraştıracak
Ben 6 yaşi bekliyorum 😂 baya guzellesiyormus 😁

Öyle düşünürsen bu kısır döngü bitmez ki Khomyuk böyle karamsar olma sen yine de çabala ohooo anne karnında Bi başlıyo ki bu sanırım ölene kadar da devam edecek

Öyle düşünürsen bu kısır döngü bitmez ki Khomyuk böyle karamsar olma sen yine de çabala ohooo anne karnında Bi başlıyo ki bu sanırım ölene kadar da devam edecek
İşte bu gerçek ama. Asla tamamen kolay olmayacak. Bitmeyecek. Karamsarlık değil de gerçekçilik bence. Daha ergenliği var, ohoo var oğlu var.

Back